2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Yaaa benim de doktorum ol iyi olur dedi hangisini baz alcaz bilmiyorum 🥹 ilaç fobim var açıkçası aşı olmak istemiyorum aşı karşıtı asla değilim ama yan etki vs olursa diye korkuyorum
Hiç korkma tetanoz inaktif bir aşı yani canlı değil. Yapılan araştırmalara göre gebelikte fazladan aşı bile yapılsa hiçbir zararı olmadığı kanısına varmışlar. Ayrıca gebelikte yapılan tetanoz aşısı bebek doğduktan sonra 6 ay bebeğide koruyormuş. Ben kesinlikle yaptıracağım. Doktorumda mutlaka yaptırmam gerektiğini söyledi. Zaten aşı yaptırmazsan parmağına çivi batsa gidip yine yaptıracaksın o yüzden zamanı geçmeden yaptırmam daha mantıklı aşının da bir zamanı var.

bende bugün minnoşumu görmeye gittim, şeker yemiştim muayene oncesı agzını acıp kapatıyordu mınık burun :KK200: :dua:
çok şükür herşey yolunda , darısı detaylı ulturasona ve hayırlı saglıklı dogumlara olsun..
cinsiyet öğrendiniz mi dedi ,pipi ben burdayım diyordu artık :))) evet dedim..
Allahım hepımızı sağlıkla kavuştursun :dua:
Amin inşallah sağlıkla kavuşmak nasip olur 🙏🏼 Detaylı usg ne zaman gideceksin

kızlar ya düşünceniz neler normal doğum mu sezeryan mı ben çalışıyorum 32.ci haftada ayrılabiliyoruz 37.ci hafataya kadarda çalışabiliyoruz iyi hissedersek izne ama ben 37ye kadar calısmak istiyorum izin haklarımı doğumdan sonra kullanmak istiyorum erken ayrılmak istemiyorum bebeğimden o yüzden sezeryan istesem 38de doğum istesem mi diyorum çünkü 37 de izne ayrılcam 40da doğsa gene 3 haftam bebeksiz gidecek neredeyse 1 ay napsam bilemedim :KK43:
38.hafta sezaryen için uygun bir hafta yaptırabilirsiniz bence. 37’de çıkacaksanız 38-39 gibi sezaryen yaptırabilirsiniz hem biraz sizde dinlenmiş olursunuz doğumdan sonra da yorulacaksınız baya. İzniniz bittikten sonra ücretsiz izine çıkarsınız onu çok dert etmeyin. Bende 38.hafta gibi sezaryen olmayı planlıyorum

Ben mecbur kan uyuşmazlığı iğnesi olucam mesela 😕
Ben covid aşısı olmadım hiç olamadım korktum herkes baskı yaptı 🥹 çok kavga ettim 😅
İlaç fobim var malesef o yüzden ne içersem korkuyorum tetanoz da artık nasıl olcak bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ iki gün önceden başlıyor anksiyetem tutmaya

Kan değerlerimde trigliserid ve kolestrol yüksek çıkmış sınır 200 bende 265 çıkmış 😔 çok korkuyorum

Kızlar ben çantayı Skip hop marka aldım. İndirim var şu an. Eğer almak isteyen olursa Farklı renkleri de var. 2720 lira oluyor. Haber vereyim dedim.

Eklentiler

• IMG_2138.webp
    IMG_2138.webp
    42 KB · Görüntüleme: 58
kızlar ya düşünceniz neler normal doğum mu sezeryan mı ben çalışıyorum 32.ci haftada ayrılabiliyoruz 37.ci hafataya kadarda çalışabiliyoruz iyi hissedersek izne ama ben 37ye kadar calısmak istiyorum izin haklarımı doğumdan sonra kullanmak istiyorum erken ayrılmak istemiyorum bebeğimden o yüzden sezeryan istesem 38de doğum istesem mi diyorum çünkü 37 de izne ayrılcam 40da doğsa gene 3 haftam bebeksiz gidecek neredeyse 1 ay napsam bilemedim :KK43:
Bence akışına bırak bebek için hangi doğum şekli sağlıklıysa o olsun. Normal doğum ya da sezeryan diye bastırılmamalı. Kimi durumlarda sezeryan uygun oluyor kimi durumlarda normal. Bebişler kendileri karar versin nasıl geleceklerine 😅

Hayırlısı olsun bende bu ayin 29’unda gidecem haberleşelim mutlaka.
devlet hastanesıne gıttım bugun bebısı göreyım dıye cok tatlı bı doktora denk geldım, kan ,ıdrar testı vs de yaptı..
ıkılı testımı de goturmustum bunların dogrulugu tartışılır dedı.. uclu yapalım ıstersen ama ondada aynı cıkabılır bununla baglantılı olarak degerlendırılıyor dedı.. bende gerek yok hocam dedım ..
ulturasona da o sekılde baktı bır sorun goremıyorum buyuk ıhtımal test yanılgısı dedı ama bunu hekım olarak kan boyle cıkınca soylemek zoruında kalıyoruz dedı..
çok güzel ilgilendi sağolsun.. iş yerıme yakın arada bır ozledıkce gıdıyorum oraya bu doktora tesaduf randevu almıştım

Korkma canım gebelikten dolayı değerlerimiz normal çıkmaya biliyor. Görüştün mü doktorunla ?
sağlık ocağı aldı kanı orda gördüm yarın gideyim doktoruma :KK43:
arattım sitede gebelikte kolestroller yüksek çıkar demişler hep diğer gruplarda
Herkese bakılmıyor mu yaptıran var mı acaba baska
Haziranda 160 olan değer bugün 260 şok oldum

devlet hastanesıne gıttım bugun bebısı göreyım dıye cok tatlı bı doktora denk geldım, kan ,ıdrar testı vs de yaptı..
ıkılı testımı de goturmustum bunların dogrulugu tartışılır dedı.. uclu yapalım ıstersen ama ondada aynı cıkabılır bununla baglantılı olarak degerlendırılıyor dedı.. bende gerek yok hocam dedım ..
ulturasona da o sekılde baktı bır sorun goremıyorum buyuk ıhtımal test yanılgısı dedı ama bunu hekım olarak kan boyle cıkınca soylemek zoruında kalıyoruz dedı..
çok güzel ilgilendi sağolsun.. iş yerıme yakın arada bır ozledıkce gıdıyorum oraya bu doktora tesaduf randevu almıştım
2 hafta önce benimde doktoruma randevum vardı. Benim doktorumda öyle söyledi ikili test bir ihtimal kesinlik vermiyor. Risk yüksek çıkıp sağlıklı da doğabilir risk düşük çıkıp anomalide olabilir dedi. Usg’de baktı iyice hiçbir sorun görmedi. Bence gayet sağlıklı dedi. 3’lü veya 4’lü test ile ilgili hiç konuşmadık bile asla da yaptirmayacam

Back
X