2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
İçim rahatladı arafta kalmak çok daha zor 😅😅 neyse ki aslan oğlumm olacakmış iyice benimsedim artık sağlığı yerinde olsun da hiç biseyin önemi yok 🙏🏻 kıpır kıpır bir de yine el salladı bize anlıyor mu nedir 🤣
Evet cidden kesinleşmeyince daha zor ne olursa olsun modundaydım en son bende yeterki kesinleşsin dedim 😊 kilo boyu hakkında bişey dedi mi?

Kızlar geçen birilerimiz siveno almıştı dimi bebek deterjanı ve biberon temizleyici mi yanlış mi hatırlıyorum
Bi de sleepy alan da vardı dimi
Trednyol de ikincisi 1 tl indirimi var alalım mi 🤣
Evet ben aldım🙈 hatta 2gün önce mi ne 2.si 1tl yine vardı 2 tane daha aldım 😂 hepsi skt 2026

Evet cidden kesinleşmeyince daha zor ne olursa olsun modundaydım en son bende yeterki kesinleşsin dedim 😊 kilo boyu hakkında bişey dedi mi?
Kiloyu söylemedi boyu çok iyi dedi 17+2 deyiz ama 17+4 olarak cıktı boydan 🙏🏻 haftayla + - de olsa uyumlu olması güzel dedi
Yavrum bacakları uzamış iki büklüm duruyordu ana yüreği içim cız etti yeri dar gibi 🤣

Sütüm ilk 3 ay cok akiyordu aktif bi sekilde kullandim kullanmassam heryer süt oluyordu cok isime yaradi buzluga attm sezeryan olmustum hastaneye gidip geliyordum annem veriyordu sütü.birde gögüs uclarim fena yara olmustu 1 emzirdiysem 1 sagdigimi verdim iyilesene kadar.4.ayda sütüm azalmaya başladi kullanmayi kestim kizimda 5 ay anca emdi zaten.ama azalmazsa daha uzun süre kullanilir diye dusunuyorum.bence dogumdan sonra alınsa daha iyi olur ben sütüm geldikten sonra aldirdim bosuna almiş olmayayim diye.
Hep sağılırsa yine uçlar yara olur mu acaba? Benim göğüslerim ameliyatlı göğüs uçlarımda sinir kesisi gibi bir durum var sıkınca dokununca acıyor yıllardır ameliyatın yan etkisi :(
Sadece sağabilirsem bile sağacağım yavrum sütümü içsin öyle yaparsam uçlar yine yara olur mu emme olmadan da?

Hep sağılırsa yine uçlar yara olur mu acaba? Benim göğüslerim ameliyatlı göğüs uçlarımda sinir kesisi gibi bir durum var sıkınca dokununca acıyor yıllardır ameliyatın yan etkisi :KK43:
Sadece sağabilirsem bile sağacağım yavrum sütümü içsin öyle yaparsam uçlar yine yara olur mu emme olmadan da?
Bebisimde bende tecrubesizdik ve cok ucundan emdi ögrenene kadar bu yüzden yara oldu ama makina gögüsün siyah kismina kadar yapisip cektigi icin yara olacagini sanmiyorum canim.peki deneyecekmisin emzirmeyi yoksa bastan sagim yapipmi vericeksin belki bebegin emerken daha farklı olur🤷‍♀️

Kiloyu söylemedi boyu çok iyi dedi 17+2 deyiz ama 17+4 olarak cıktı boydan 🙏🏻 haftayla + - de olsa uyumlu olması güzel dedi
Yavrum bacakları uzamış iki büklüm duruyordu ana yüreği içim cız etti yeri dar gibi 🤣
Fotilerine baktimda pipiyi görmesemde diger fotisindan den erkek derdim o kadar belliki erkek oldugu duruşundan 🥹

Teşekkür ederim bende buldum şimdi Instagram talan edip 🤣 biberon emzik temizleyici elde yıkama bi şeyi bi de çamaşır sabunu aldım 🤣 bi de sleepy 1-2-3-4 iki ser paket aldım haydi hayırlısı 🤣🤣
Sleepy almadım ben ya pamuk kullanacağım

Back
X