2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar elinde güzel bir bebek ihtiyaç.listesi olan var mı detaylı. Hangi aydan kac tane ne alsam bilemiyorum, biraz da uzun süre giysin de istiyorum ama bilemiyorum

Kızlar elinde güzel bir bebek ihtiyaç.listesi olan var mı detaylı. Hangi aydan kac tane ne alsam bilemiyorum, biraz da uzun süre giysin de istiyorum ama bilemiyorum
Biri sanki liste yapmıştı ama hatırlayamadım kim olduğunu. Sadece yenidoğan çok almamalıymışız hızlı büyüyorlar diye ben sadece 7 takım yenidoğan aldım

canım ben aldım dün elime ulaştı yorumları güzeldi ondan aldım
trendyoldanda sleppy bio natural aldım 1 tane 1,2 tane 2,2 tane 3 numara aldım bakalım nasıl olacak 1 ve 2 numara arasında çok büyüklük farkı yoktu o yüzden 1 numaraz 1 paket aldım :)
Çok mantıklı yapmışsınız bende 4 numara dahil hepsinden 2 tane aldım bionatural yorumları da iyiydi bakalım insallah uygun olur da bebeğe güzelce kullanırız 🤲🏻🙏🏻😊

7 çok değil mi ben 3 tane aldım. Ona bile bir hafta sonra giydiremezsin dediler
Üstünü batırırsa diye aldım ben çünki henüz kurutma makinası almadık önceliği bebeğin ihtiyaçlarına verdik 😅 kışın antalyada kurutmak çok zor oluyor maalesef

Üstünü batırırsa diye aldım ben çünki henüz kurutma makinası almadık önceliği bebeğin ihtiyaçlarına verdik 😅 kışın antalyada kurutmak çok zor oluyor maalesef
Ben de 1-3 ay arası aldıklarımı giydirir miyim acaba azıcık da bol olsun nolcak dedim 😂 odasını bi alsam ne almışım mi düzcem o zaman anlaşılır galiba

Ben bir hastane çıkışı 10 lu aldım, bir 5 li, 1 triko tulum, 1 tane alt üst takım var şimdilik. Ama tasinacagim ev alttan ısıtmalı, kalorifere serip hızlıca kurutma seçeneğim de yok oldu 🥺, kurutma makinesi için de ev küçük. 3-6 ya yoğunlaşmak istiyorum ama bu sefer de yaza denk geliyor bır kısmı hangi kalınlıkta alacağımı bilemedim. En iyisi biraz alıp sonra ihtiyaç oldukça sipariş etmek ama her şey pahalaniyor şaşırdık 🤣

Ben bir hastane çıkışı 10 lu aldım, bir 5 li, 1 triko tulum, 1 tane alt üst takım var şimdilik. Ama tasinacagim ev alttan ısıtmalı, kalorifere serip hızlıca kurutma seçeneğim de yok oldu 🥺, kurutma makinesi için de ev küçük. 3-6 ya yoğunlaşmak istiyorum ama bu sefer de yaza denk geliyor bır kısmı hangi kalınlıkta alacağımı bilemedim. En iyisi biraz alıp sonra ihtiyaç oldukça sipariş etmek ama her şey pahalaniyor şaşırdık 🤣
Ya bizim mevsim aşırı arada 3-6 lar yaza gelebilir. Onu çok soğuk memleketler alır. Mayısta ben Kalın giydiremem ondan 1-3e yoğunlaştım. H&M 2-4 ay diye ayırmış ordan da o şekilde aldım

Ya bizim mevsim aşırı arada 3-6 lar yaza gelebilir. Onu çok soğuk memleketler alır. Mayısta ben Kalın giydiremem ondan 1-3e yoğunlaştım. H&M 2-4 ay diye ayırmış ordan da o şekilde aldım
3-6 almamak veya az almak en mantıklısı o zaman belki alt üst uzun kollu takım vs alınabilir sonuçta geceleri soğuk oluyor vs. Zamanla neye ihtiyacımız olacağını göreceğiz

H&m ürünlerine kalıbı bol diyorlar bilgisi olan var mı acaba
Evet bol ama cm olarak belirtmişler ordan anlatmamızı istiyorlar ama ben hala anlamıyorum 😂 yeni doğanlar 50 cm ama bazı bebekler 52 cm doğuyormuş onlar olmuyormuş diyen de var. Sanırım 50-52 arası doğup bir iki haftaya 56 olacaklar gerisine tahmin yürütemiyorum 😂

Back
X