- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.628
- 63
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 kg alan tek kişi ben miyimKaç kilo aldınız kızlar ya almaya başladınız mı
Ya özellikle kötü bi şey olduğundan değil ama pamuk ile kaynatılmış ılık su ile silmeyi tercih ettim en doğalı ne de olsaIslak mendil neden kullanmayacaksınız bilmediğim için soruyorum. Yenidoğan için izotonik su ıslak mendil almayı düşünüyordum
Biri sanki liste yapmıştı ama hatırlayamadım kim olduğunu. Sadece yenidoğan çok almamalıymışız hızlı büyüyorlar diye ben sadece 7 takım yenidoğan aldımKızlar elinde güzel bir bebek ihtiyaç.listesi olan var mı detaylı. Hangi aydan kac tane ne alsam bilemiyorum, biraz da uzun süre giysin de istiyorum ama bilemiyorum
Çok mantıklı yapmışsınız bende 4 numara dahil hepsinden 2 tane aldım bionatural yorumları da iyiydi bakalım insallah uygun olur da bebeğe güzelce kullanırızcanım ben aldım dün elime ulaştı yorumları güzeldi ondan aldım
trendyoldanda sleppy bio natural aldım 1 tane 1,2 tane 2,2 tane 3 numara aldım bakalım nasıl olacak 1 ve 2 numara arasında çok büyüklük farkı yoktu o yüzden 1 numaraz 1 paket aldım :)
Ben ikinci 1 tl ydi diye aldım kampanya ama sonra diğer sitelere de girdim en uygunu oldu bi paket 130 falan oldu içinde de 50 ye yakın var sanırım ben de daha yeni aldım bezKızlar bez fiyatlarını hiç bilmiyorum tane fiyatı kaça gelince indirime girmiş oluyor![]()
Ben de pamuk düşünüyorum ama dışarısı için bir kaç tane ıslak mendil alacağımYa özellikle kötü bi şey olduğundan değil ama pamuk ile kaynatılmış ılık su ile silmeyi tercih ettim en doğalı ne de olsa![]()
7 çok değil mi ben 3 tane aldım. Ona bile bir hafta sonra giydiremezsin dedilerBiri sanki liste yapmıştı ama hatırlayamadım kim olduğunu. Sadece yenidoğan çok almamalıymışız hızlı büyüyorlar diye ben sadece 7 takım yenidoğan aldım
Üstünü batırırsa diye aldım ben çünki henüz kurutma makinası almadık önceliği bebeğin ihtiyaçlarına verdik7 çok değil mi ben 3 tane aldım. Ona bile bir hafta sonra giydiremezsin dediler
Ben de 1-3 ay arası aldıklarımı giydirir miyim acaba azıcık da bol olsun nolcak dedimÜstünü batırırsa diye aldım ben çünki henüz kurutma makinası almadık önceliği bebeğin ihtiyaçlarına verdikkışın antalyada kurutmak çok zor oluyor maalesef
Zaten ne yapacağımızı şaşırdık şu halimize baksanaBen de 1-3 ay arası aldıklarımı giydirir miyim acaba azıcık da bol olsun nolcak dedimodasını bi alsam ne almışım mi düzcem o zaman anlaşılır galiba
Ya bizim mevsim aşırı arada 3-6 lar yaza gelebilir. Onu çok soğuk memleketler alır. Mayısta ben Kalın giydiremem ondan 1-3e yoğunlaştım. H&M 2-4 ay diye ayırmış ordan da o şekilde aldımBen bir hastane çıkışı 10 lu aldım, bir 5 li, 1 triko tulum, 1 tane alt üst takım var şimdilik. Ama tasinacagim ev alttan ısıtmalı, kalorifere serip hızlıca kurutma seçeneğim de yok oldu, kurutma makinesi için de ev küçük. 3-6 ya yoğunlaşmak istiyorum ama bu sefer de yaza denk geliyor bır kısmı hangi kalınlıkta alacağımı bilemedim. En iyisi biraz alıp sonra ihtiyaç oldukça sipariş etmek ama her şey pahalaniyor şaşırdık
![]()
bende 3 tane aldım ..7 çok değil mi ben 3 tane aldım. Ona bile bir hafta sonra giydiremezsin dediler
3-6 almamak veya az almak en mantıklısı o zaman belki alt üst uzun kollu takım vs alınabilir sonuçta geceleri soğuk oluyor vs. Zamanla neye ihtiyacımız olacağını göreceğizYa bizim mevsim aşırı arada 3-6 lar yaza gelebilir. Onu çok soğuk memleketler alır. Mayısta ben Kalın giydiremem ondan 1-3e yoğunlaştım. H&M 2-4 ay diye ayırmış ordan da o şekilde aldım
Evet bol ama cm olarak belirtmişler ordan anlatmamızı istiyorlar ama ben hala anlamıyorumH&m ürünlerine kalıbı bol diyorlar bilgisi olan var mı acaba