2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
bebısle saglık ocagı, hastaneye vs cıkarken kullanırım dıye aldım bence mantıklı,
kardesım battanıyeye sarıyordu cunku :KK70:
Dediğim gibi tercih meselesi😊zaten 2 ay kış görücez sonra yaz geliyor sonraki kışa 9-10 aylık olucak ozamanda ben pek kullanacğımı sanmam o yüzden ben pek gerek görmedim kendime

Ooo ben 12 tane falan aldım enkaz 😵‍💫
12 çok fazla degıl mı canım yazık günah yaa.. :(
bence alım yaparken tecrübeli annelere sorarak alın.. ben öyle yapıyorum ..
yenidoğanlar el kadar oluyor bebekler cok cabuk kılo alıp buyuyorlar o yuzden çok yüklenmemek lazım tabı benım görüşüm :)

Ya bu minislik Neeeee😻🐣

Eklentiler

• IMG_20230915_114722.webp
    IMG_20230915_114722.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 98
12 çok fazla degıl mı canım yazık günah yaa.. :KK43:
bence alım yaparken tecrübeli annelere sorarak alın.. ben öyle yapıyorum ..
yenidoğanlar el kadar oluyor bebekler cok cabuk kılo alıp buyuyorlar o yuzden çok yüklenmemek lazım tabı benım görüşüm :)
Haklısınız eşimle seçerken çok güzellerdi seçemedik alıverdik e-bebekte çok indirimdeyken aldık ama tabi çok neyse hepsini bi kere giydiririz yıkar kaldırırım Allah nasip ederse ikinci bebeğime 🫠🥹🤣🙏🏻🤲🏻

Hanımlar 3 6 aylık için bi kaç fikir vericem. Yaşadığınız yada yaşayacağınız yerin sıcaklık durumunu düşünerek alabilirsiniz. Mevlam zamanında kavuştursun inşallah mayıs haziran gibi 3. Ay başlayacak bebeklerimizin. Haliyle o aylarda yaşadığınız yerlerin sıcaklığı nasıl oluyor bi onu düşünün. Eger aksam gece sıcaklığı 30 derece civarında ise ince tulumlarla akşamları idare edebilirsiniz yada gündüzleri bazı aylar günlerde serin oluyorsa yağmur vs ona göre ince kısa tulum takımları az alabilirsiniz. Bizim yaşadığımız yer gündüz çok sıcak akşamları serin oluyo mesela bu yüzden atıyorum 6 takım alacaksan 3 6 ay olarak 3 kısa yazlık 3 de yelekli kapusonlu takım düşünüyorum. Elbetteki o günler geldiğinde ne ihtiyacsa o alınır alınacaktır fakat özellikle ilk 9 ay kadar hızlı uzama kilo alımı olacağı için şimdiden almak daha mantıklı. Hemde maliyet açısından seneye bu zamanlarda daha fazla pahalı olacağını düşünüyorum ülkenin durumu belli. 🤷‍♀️ Yani o aylarda tatile çıkarsanız gideceğiniz yer daha serin daha sıcak ihtimalleri göz önüne alarak belli ürünleri alabilirsiniz. 6 9 ay civarında ise ülkenin hemen her yeri daha serin hatta soğuk olmaya başladığını düşünürsek daha pofuduk daha kalın kiz bebeler için kilotlu çoraplar her cinsiyet için yelek yada hırkalar yada akşam dışarı çıkma vs durumları için biraz kalın tulumlar alınabilir. Biraz uzun oldu ama şuan için aklıma gelen tavsiyeler bunlar. 🥲

Haklısınız eşimle seçerken çok güzellerdi seçemedik alıverdik e-bebekte çok indirimdeyken aldık ama tabi çok neyse hepsini bi kere giydiririz yıkar kaldırırım Allah nasip ederse ikinci bebeğime 🫠🥹🤣🙏🏻🤲🏻
amiiinnnn,
aynen ınsallaahh saglıkla gıysınler sende her gun bı tane gıydırırsın :KK37: :KK37: :KK37:

Back
X