2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Of benimkinin cinsiyeti kesinleşse de bende artık biraz alışveriş yapsam hep unisex aldım şuana kadar ama artık biraz cinsiyetine göre almak istiyorum 😂😂
Bir daha ki randevu ne zaman ben sıramı saldım sana 😅😅 kesinleşme sırası sende artık

Çok güzel tasarımları var ben ay ve aslan görünce direkt aşık oldum 🤩 kiz bebişler için de çok güzel tasarımları var kiz olsa sadece aylı yaptırırdım 💖💙
Aynen canım 1 aydır bu sayfanın peşindeyim burda da paylaşmıştım hatta hem güzel hem uygun diye 😂

Kızlar yenidoğan ve 0-3 ay arasında beden farkı var mı yoksa ikisi de aynı mı beden olarak? Bana yenidoğan çok alma dediler 4 takım felan aldım hastane çıkışı tarzı 5li şeklinde birde isimli yaptırmayı düşünüyorum yeter heralde. Gerisini 0-3 ay mı almam gerek yoksa oda mı yenidoğan kategorisinde oluyor 3 6 ay alsam bebekler hızlı büyüyor kışın giydirilir mi yazı gelirse kışlıklar elimde patlar 🤣 kafam karıştı

Benimkinin de net değil ya ne yazık ki ama birkaç erkek aldım, haftaya gidicem netleşir inşaallah
Ben de yazlığı 3-6 değil de 6-9 mu alsam diye düşünüyordum Haziran'da 4 ay olsa toplu bebek olsa diye düşündüm 6-9 sıkmadan güzel mi olur diye 🤣 çooook karışık kızlar

Benimkinin de net değil ya ne yazık ki ama birkaç erkek aldım, haftaya gidicem netleşir inşaallah
Ben de yazlığı 3-6 değil de 6-9 mu alsam diye düşünüyordum Haziran'da 4 ay olsa toplu bebek olsa diye düşündüm 6-9 sıkmadan güzel mi olur diye 🤣 çooook karışık kızlar
O aldığımız aylar bazen ayında giydirilmiyormuş çabuk büyüdükleri için mesela geçen biri 1 yaşında oğluna 2 yaş kıyafetleri giydirdiğini söyledi bebeği de normal standartta bi bebek yani 6 9 ay alsak bence yazın giydirilir 3 6 ayda kışı götürür diye düşünüyorum ama benimde kafam çok karışık 🤣

Kızlar benim masrafım çok olacak altından nasıl kalkacağım şu an kestiremiyorum, acaba Yenidoğanları es geçip 3-6 lara mı baksam çok mu büyük olur?

Kızlar benim masrafım çok olacak altından nasıl kalkacağım şu an kestiremiyorum, acaba Yenidoğanları es geçip 3-6 lara mı baksam çok mu büyük olur?
Tecrübeli olan birilerine sordum 3 6 ay biraz büyük olsa da giydirilir dedi asıl yenidoğanlar ancak 2 hafta giydiriliyormuş. Gerçekten sizin masraflar bizim 4 katımız ona göre düşünmeniz lazım

Tecrübeli olan birilerine sordum 3 6 ay biraz büyük olsa da giydirilir dedi asıl yenidoğanlar ancak 2 hafta giydiriliyormuş. Gerçekten sizin masraflar bizim 4 katımız ona göre düşünmeniz lazım
En büyük kalem bez olacak, bari diğer taraflardan kısayım diyorum. Direkt 3 6 aylara geçeceğim galiba

B Buffalosos Biz cinsiyeti öğrendik Rabbim nasip ederse bir oğluşumuz olacak inşallah 🤭🤭😁😁Ben tabi şoklardayım bulantı kusmadan felan çok net kız hissediyordum 😅😅 Oğluşum diye de ilk defa burda yazdım alışamadım hâlâ 🤣eşim oğlum diye sesleniyor ben bayılıyorum felan😅 sağlıklı olsun sağlıkla gelsin inşallah hepimizin yavruları bebekleri 🤭🤭

B Buffalosos Biz cinsiyeti öğrendik Rabbim nasip ederse bir oğluşumuz olacak inşallah 🤭🤭😁😁Ben tabi şoklardayım bulantı kusmadan felan çok net kız hissediyordum 😅😅 Oğluşum diye de ilk defa burda yazdım alışamadım hâlâ 🤣eşim oğlum diye sesleniyor ben bayılıyorum felan😅 sağlıklı olsun sağlıkla gelsin inşallah hepimizin yavruları bebekleri 🤭🤭
Ay bir yakışıklı daha geliyor 🥰😍 oğluma bir sürüüüü arkadaş geliyor oleyyy 🤣🤣🤣

Kızlar doktordan çıktım mantar enfeksiyonu olmuşum gebelikte sık sık olur dedi tek doz fitil verdi gyno canesten isimli , prospektüsünde hamilelikte kullanılır yazıyor
Hamilelikte ağızdan mantar ilacı alınmaz ama vajinal bir sorun olmaz mantar daha kötü ilaçtan dedi
Bu gece kullancam bir tane fitil 🙏🏻 iyice baktı alttan

Dolaptan da bak canım ben bir kaç tulumu ordan aldım uyguna , çevreden de bebek kıyafeti verecek var mı olsa çok iyi olur Yenidoğanlar birkaç tane olsa da 3-6 ay arası olması daha iyi olur bol da olsa giyer zaten

Back
X