2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar ben yenidoğan almışım hatta abartarak 🤣 0-3 , 3-6 da düşünüyorum benim yaşadığım yer soğuk 6-9 yaz gibi alacağım 10 ar parça gibi sonrasını yine kış alacağım insallah doğru yapıyorumdur 🤣🤣😵‍💫😵‍💫 hatta şunları yaz için aldım bile 🤣🤣🙏🏻

Eklentiler

• IMG_9890.webp
    IMG_9890.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_0017.webp
    IMG_0017.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar ben yenidoğan almışım hatta abartarak 🤣 0-3 , 3-6 da düşünüyorum benim yaşadığım yer soğuk 6-9 yaz gibi alacağım 10 ar parça gibi sonrasını yine kış alacağım insallah doğru yapıyorumdur 🤣🤣😵‍💫😵‍💫 hatta şunları yaz için aldım bile 🤣🤣🙏🏻
Ben soldaki tulumdan aldım cokkk tatlı 🥰😍 6-9 aylık aldım

Kızlar instada şöyle birşey ile karşılaştım. 4 saat önce Fahrettin Koca paylaşım yapmış. Dikkatli olmakta fayda var

Eklentiler

• IMG_4415.webp
    IMG_4415.webp
    50 KB · Görüntüleme: 74
Bugün doktoruma tetanoz olmasam mi sizce korkuyorum dedim olman şart dedi o deprem bölgesinde neler neler oldu bir kazayla neler olabileceğini düşünmek bile istemeyiz dedi 🥹 kendi doktoruma güveniyorum o yüzden tetanoz olacağım 🙏🏻 herkes doktorunu dinlesin gerek görmeyen doktor da vardır elbet bildiği

Yine ne planlar dönüyor acaba 😅
Keşke gerçekliği olmasa da plan olsa. Bir daha karantina dönemlerine geri dönmek hiç istemiyorum.
Umarım yeniden aşıyı zorunlu tutmazlar, gebelikten önce yapmıştım ama gebelikte bu aşıyı yaptırmak istemiyorum.
Bende gebelikten önce aşılarımı yaptırmıştım ama gebelikte covid aşısı yaptırmak istemem. İnşallah başa dönmeyiz.

Bugün doktoruma tetanoz olmasam mi sizce korkuyorum dedim olman şart dedi o deprem bölgesinde neler neler oldu bir kazayla neler olabileceğini düşünmek bile istemeyiz dedi 🥹 kendi doktoruma güveniyorum o yüzden tetanoz olacağım 🙏🏻 herkes doktorunu dinlesin gerek görmeyen doktor da vardır elbet bildiği
Bende sordum doktoruma bugün oda ol dedi karma yada tetenoz hangisi ellerinde varsa onu vururlar dedi öyle söyleyince içime sindi biraz

bunlardan bende alıcam çok tatlılar yaaaaa :KK37:

Bugün ilk defa devlet hastaneye gittm intihap var, az geliyor dedim bol bol su için vitil vermedi.16hafta4 gün oldu 2gun önde gidiyor Çok şükür kalp atisida duydum suyuda iyi dedi.ozel hastanede yasimda dolayı ve Dow sendromu yüksek çıktığı için Perşembe gunu fetal dna kan vericem inşallah temiz çıkar.burdan sonra 15gun arayla özel ve devlet hastaneye gidecem içim rahat olur.tertanaz aşıyı sordum 5aylikken yapılıyormuş

Kızlar perinatoloji doktorunuza sordunuzmu kaç dakika bebeği incelediğini? Benim randevu aldığım yer 20 dakika dedi bana az gibi geldi normalde nette 30-40 dakika arası yazıyor bilemedim

Normalde ben 25 eylül istedim ama o 29 eylül senin haftan için daha uygun dedi 29 eylül de nasipse gidicez

Kızlar instada şöyle birşey ile karşılaştım. 4 saat önce Fahrettin Koca paylaşım yapmış. Dikkatli olmakta fayda var
Evet bende gördüm covid gibi önce türkiyede görülmedi dedi 5-10 gün sonra vakaya rastlandı diyorlar kapanış söz konusu yok diyorlar ama kesin oda olur eski günlere dönmeyiz inşallah ama ben sosyal mesafeye şimdiden başladım bile son geçirdiğim grip enfeksiyonu beni çok kötü yaptı hala daha kulağımda etkileri geçmedi ilk defa byle bişey yaşadım erisin belirtilerine baktım ama bitek kulak ağrısı yazmıyordu gerisini yaşadım resmen

Evet bende gördüm covid gibi önce türkiyede görülmedi dedi 5-10 gün sonra vakaya rastlandı diyorlar kapanış söz konusu yok diyorlar ama kesin oda olur eski günlere dönmeyiz inşallah ama ben sosyal mesafeye şimdiden başladım bile son geçirdiğim grip enfeksiyonu beni çok kötü yaptı hala daha kulağımda etkileri geçmedi ilk defa byle bişey yaşadım erisin belirtilerine baktım ama bitek kulak ağrısı yazmıyordu gerisini yaşadım resmen
İnşallah aynı şeyleri tekrar yaşamayız. Bende mecbur olmadıkça dışarı çıkmıyorum Allah yardımcımız olsun 🙏🏼

Kızlar bugün videolu plates eğitimi satın aldım artık sırt, bel ağrısı vs çok yaşamaya başlamıştım. Doktor 12.haftada başla diye tavsiye etmişti biraz geciktim ama halsizdim ne yapayım 😅

Bulantılar geçtiğinden beri canım sürekli fast food tarzı şeyler iştiyo delircem😅😅 yiyorum arada zaten ama artık kilo konusuda başladığı için can sıkmaya başladı napcam bilmiyom sürekli açım🥹

Back
X