- 4 Ağustos 2022
- 6.507
- 2.973
- 123
Teşekür ederim gerçekten çok güzelmiş ay ama 3 6 ay alacaktım başka bedeni yok galibaNecix's Bebek Güneş Figürü Temalı Üçlü Patikli Tulum
Atmaya çalıştım ama inşallah olmuştur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekür ederim gerçekten çok güzelmiş ay ama 3 6 ay alacaktım başka bedeni yok galibaNecix's Bebek Güneş Figürü Temalı Üçlü Patikli Tulum
Atmaya çalıştım ama inşallah olmuştur
Bunlarda yok canmTeşekür ederim gerçekten çok güzelmiş ay ama 3 6 ay alacaktım başka bedeni yok galiba![]()
Benim de öyle ya bugün birine bir şey anlatıyordum sürekli nefes aşıyorum. Yatarken de öyle anlamadım demek ki normalmişSanki yetmiyor nefes bana da derin derin alıyorum gelmiyor gibi
Benim bebede tık yok 16+3 :)Bu hafta bebeğin vuruşları daha da güçlendi gibi sizde de öylemi bazen rahatsız olmuyor değilim bir o kadar da garip hissedyrum kendimi![]()
Sanmıyorum canım boyutu fena değil bence sadece külot bez olanları küçük oluyordu biraz. Ama merak etme hepsini kullanırsın. İlk ayda fena dolduruyolar bezleriSleepy 1 numara çok mu küçük boyut olarak bazıları kullanamadık demişler boşa gidecek diye tedirgin oldum 128li aldım bide
Benim zamanında döllenme ama yine erkekKızlar bir şey merak ediyorum
Geç döllenme olunca genelde erkek olur diyorlar ya bu kimlerde doğru çıktı
Benimki 2 hafta geç döllenme ve gerçekten erkek![]()
Bazen diyorum hep böyle ki kalicam önceden işlerimi nasıl hallediyordum, bir de ense köküm çok ağrıyor bazenAynı bende o şekilde vitaminleri de kullanıyorum ama çok halsizim iş yapıyorum 10 dk da bir oturuyorum yoksa bayılacak gibi oluyorum. Birde tavuk balık kırmızı et hepsinden tiksindim hala da yiyemiyorum![]()
0 3 ay çok az kullanılıyor dediler o yüzden sadece hastane çıkışlarını o şekilde aldım gerisini 3 6 ay alayım dedim ama kafam karışık bilemiyorumBunlarda yok canm
3 6 ay yaza denk geliyor diye ben 0-3 aldım mart ta Nisan'da giydirirm diye
1 hafta geç döllenme yüzde 75 erkekKızlar bir şey merak ediyorum
Benim geç döllenme kızKızlar bir şey merak ediyorum
Benim de her şey erkek dedi saydıklarından ama kızBende çürüttüm nub ramzi çin Rus yüzük bıçak makasherşey kız dedi ama erkek
Orası doğru canm ben daha ilk kez kıyafet aldığım için hevesle aldım gitti0 3 ay çok az kullanılıyor dediler o yüzden sadece hastane çıkışlarını o şekilde aldım gerisini 3 6 ay alayım dedim ama kafam karışık bilemiyorum![]()
Benim bebeğim de her gittiğimde ters duruyor kaç kere sordum hocam neden ters diye önemli bişey değil kendisi öyle istemiş felan dedi. Bazen bende soracağım şeyleri unutuyorum ama aklıma takılacağına sorayım diyorum çoğu şeyi sormaya çalışıyorum çünkü sormazsam kendi beynimi yiyorum bu seferMerhaba kızlar ara ara girip okuyabiliyorum mesajı çok yazamıyorum kusuruma bakmayın ben de bugün muayene oldum tekrardan 19 haftadayız altı buçuk dakikalık video çektik doktor çok konuşmuyor konuştuğunda da ben bir sorun görmedim her şey gayet güzel dedi ara ara kısa bilgiler verdi yüzünü gözünü burnunu ağzını gösterdi serviks uzunluğuna baktı 48 çıktı iyi dedi sorun yok dedi ben de oyle mi diyorsunuz hocam deyince istersen bir de alttan bakalım dedi oradan da baktı aynı şekilde çıktı tetanoz aşısını 19 haftadan sonra olabilirsin dedi 3 hafta sonra perinatoloji randevusu aldım 24 haftada tekrar bana gelirsin dedi ben hep sormayı unuttum başı aşağıda görünüyor dedi şu an oturur pozisyonda dedi yani bir sorun olsaydı söylerdi herhalde bu sorunlu bir şey diye düşünüyorum ama ben bir sorun görmüyorum her şey gayet güzel dedi boylarını falan ölçtü bacağını kafasını falan ölçülerini aldı amniyon sıvısı çok az herhangi bir şey söylemedi yine diyorum olsa söylerdi herhalde ya ben doktora gidince çok tutuluyorum ne soracağımı ne şey yapacağımı unutuyorum çok böyle bilmiş görünmek istemiyorum ama hani cahil görünmek de istemiyorum bazen soru sormaya çekiniyorum size de oluyor mu böyle ?
Magnezyum kullanıyor musunuz bende de sırt bel boyun ağrısı çok oluyor magnezyum kemik ağrılarına iyi geliyor diyorlarBazen diyorum hep böyle ki kalicam önceden işlerimi nasıl hallediyordum, bir de ense köküm çok ağrıyor bazensize de çok geçmiş olsun inşaallah bir an önce duzeliriz
Artık deneyerek öğreneceğizOrası doğru canm ben daha ilk kez kıyafet aldığım için hevesle aldım gittibundan sonrakilere dikkat edecem
Birbirimizden öğreneceğimiz cok şey varArtık deneyerek öğreneceğiz![]()
Benim 9 kilo olduSen de bendensin benimki daha fazla hatta kendimi frenleme çalışıyorum