- 11 Temmuz 2023
- 944
- 845
- 23
16.haftada alttan ölçtü 45 mm gayet iyi dediKızlarr doktorlarınız rahim ağzı uzunluğuna baktımı? Kaç cıktı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16.haftada alttan ölçtü 45 mm gayet iyi dediKızlarr doktorlarınız rahim ağzı uzunluğuna baktımı? Kaç cıktı?
Ben de son kontrole gittğim de bebeğimi daha çok alağıda hissedyrum dedim baktı kafası oradaydı popo yukarda dedi tam normal doğum pozisyonuMerhaba kızlar ara ara girip okuyabiliyorum mesajı çok yazamıyorum kusuruma bakmayın ben de bugün muayene oldum tekrardan 19 haftadayız altı buçuk dakikalık video çektik doktor çok konuşmuyor konuştuğunda da ben bir sorun görmedim her şey gayet güzel dedi ara ara kısa bilgiler verdi yüzünü gözünü burnunu ağzını gösterdi serviks uzunluğuna baktı 48 çıktı iyi dedi sorun yok dedi ben de oyle mi diyorsunuz hocam deyince istersen bir de alttan bakalım dedi oradan da baktı aynı şekilde çıktı tetanoz aşısını 19 haftadan sonra olabilirsin dedi 3 hafta sonra perinatoloji randevusu aldım 24 haftada tekrar bana gelirsin dedi ben hep sormayı unuttum başı aşağıda görünüyor dedi şu an oturur pozisyonda dedi yani bir sorun olsaydı söylerdi herhalde bu sorunlu bir şey diye düşünüyorum ama ben bir sorun görmüyorum her şey gayet güzel dedi boylarını falan ölçtü bacağını kafasını falan ölçülerini aldı amniyon sıvısı çok az herhangi bir şey söylemedi yine diyorum olsa söylerdi herhalde ya ben doktora gidince çok tutuluyorum ne soracağımı ne şey yapacağımı unutuyorum çok böyle bilmiş görünmek istemiyorum ama hani cahil görünmek de istemiyorum bazen soru sormaya çekiniyorum size de oluyor mu böyle ?
Magnezyum takviyesi alıyor musun. Magnezyumlu soda ve muz ye canimKızlar ben dün sabaha karşı baldırımda nasıl bir acıyla uyandım anlatamam. Kramp girdi ne yapacağımı bilemedim basamadım üzerinehatta hala hissettiriyor basarken agri var. Tekrarlarsa doktora soracağim. Size de oldu mu hiç?
İnsta uygulaması mi yüklü değil acabaCanım sayfa bende açılmadı hata veriyor
Bendede gece yarısı oldu gerilirken bacağıma kramp girdi sonra geçti ilkkez olduKızlar ben dün sabaha karşı baldırımda nasıl bir acıyla uyandım anlatamam. Kramp girdi ne yapacağımı bilemedim basamadım üzerinehatta hala hissettiriyor basarken agri var. Tekrarlarsa doktora soracağim. Size de oldu mu hiç?
Bu site güvenilir mi acaba hiç alışveriş yaptınız mı daha önce kaliteli mi mallarıNecix's Bebek Güneş Figürü Temalı Üçlü Patikli Tulum
Atmaya çalıştım ama inşallah olmuştur
Geçen hafta sabaha karşı iki bacağıma aynı anda girdi acıdan çığlık atacak dereceye geldim ve ağrısı neredeyse 3 gün geçmedi her ayağa kalktığımda çekiliyo gibi bir his vardı. Doktoruma söyledim magnezyum olarak magnorm kullanıyordum ama form olarak en basiti olduğu için yeterli gelmeyebilir dedi oceanın şase magnezyumunu önerdi beni gerçekten rahatlattı ve daha rahat uyuduğumu farkettim. Siz de doktorunuza danışıp alabilirsiniz.Kızlar ben dün sabaha karşı baldırımda nasıl bir acıyla uyandım anlatamam. Kramp girdi ne yapacağımı bilemedim basamadım üzerinehatta hala hissettiriyor basarken agri var. Tekrarlarsa doktora soracağim. Size de oldu mu hiç?
Sabah gayet normal ama akşam olduğunda benim de geriliyorKızlar karnımı çok gergin hissediyorum. Sanki aşırı şekilde gaz vermiş gibi içeride geriliyor sizde de oluyor mu böyle şeyler![]()
Canım bende yazıyorum notlarıma ama ultrason görüntülerken mesela burda okuduklarımi sorayım diyorum hep unutuyorum, başka genel şeyleri de soruyorum zatenBen de son kontrole gittğim de bebeğimi daha çok alağıda hissedyrum dedim baktı kafası oradaydı popo yukarda dedi tam normal doğum pozisyonuama doğum zamanı tersine döner kesin öyle olur bu işler birde bence istediğini sor çekinme ben mesela çok araştıran biriyim ne nasılmış neymiş hep bakarım soracağım şeyleri unutmayım diye yazarım doktorum elimden alır cevaplar sorayla ki zaten kendi diyor soracağın brsey var mı diye sende çekinme
Kızlar sağ böbreğim çok ağrıyor sızlıyor bugün çok üşüdüm akşam
Ayağıma çorap giydim uzun pijama giydim
Üşütmek ağrı yapar mi sağ tarafımda
Evet bence bana da oluyor. Bi de enfeksiyon olduğu zaman oluyor gece özellikle üşütmemeye bakKızlar sağ böbreğim çok ağrıyor sızlıyor bugün çok üşüdüm akşam
Benim de sağ tarafıma ağrı hirip çıkıyor arada kramp gibi üşüttüğündede ağrı yaprKızlar sağ böbreğim çok ağrıyor sızlıyor bugün çok üşüdüm akşam
Yok daha nelerbaya soğudu artık hava çorapları giydim ilk kezdün gece de çok üşüdüm yorganı bile cıkarcam artık