- 6 Ağustos 2022
- 2.979
- 2.650
- 63
Benim 22. Haftaya verdi doktorumYa benim esas doktor dün 20. Hafta dan hemen sonra Detaylı ultrasona gidebilirsin dedi ben 22. Haftaya tam randevu aldım
Öne mi çektireyim ne yapsam sizler kaçta gideceksiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 22. Haftaya verdi doktorumYa benim esas doktor dün 20. Hafta dan hemen sonra Detaylı ultrasona gidebilirsin dedi ben 22. Haftaya tam randevu aldım
İyi ben de iptal etmeyeyim 22 de iyice belli olmuş olur her şeyi heraldeBenim 22. Haftaya verdi doktorum
Ürünler gelince kalitesi ile alakalı yorum yaparsan sevinirimBen beklemedim astral baby den siparişi verdim gitti inşallah değişmez artık en son 15+5te kızdı yoksa oğluşa cemre ismi hiç yakışmayacak![]()
Bende 21.haftada detaylı usg’ye gireceğim. 22.hafta da detaylı için güzel bir haftaYa benim esas doktor dün 20. Hafta dan hemen sonra Detaylı ultrasona gidebilirsin dedi ben 22. Haftaya tam randevu aldım
Bende tam hissediyorum diyemem bişeyler oluyor ama gaz mı bağırsak hareketimi çıkaramadımKızlar bebişlerinizin hareketlerini hissedebiliyor musunuz ? Ben 19. Hafta içindeyim daha hissedemiyorum. Hem biraz kiloluyum biraz hem de plasentam ön duvardaydı en son gittiğimiz kontrolde. Benim gibi hala hissedemeyen var mı :)
Evet orası doğru stok yapmak istersek elimizde kalabilir ama ocaktan sonra da artışlar olacak birde kampanyalar olunca da kaçırmak istemiyorum bilemedim bendeSleepy 5-6 ay boyunca kullandım sonra sızdırma ve pişik nedeniyle primaya geçtimönce prima premium care kullandım ama içeriği çok temiz olmadığı için sonra harmonieye geçtim uzun süre onu kullandım o da artık aşırı pahalı olduğu için molfix pure and soft denedim çok hoşuma gitti ondan devam ediyorum bebişe de onu kullanacağım inşallah
bir ara baby turco da denedim hiç beğenmedim, goonu çok tavsiye eden oldu onu da denedim beğenmedim.Hangi bebişe hangi bezin iyi geleceği maalesef deneyerek öğreniliyor o yüzden stok yapma taraftarı değilim yapmıyorum
Benim de randevumu 22. Haftaya verdiler.Ya benim esas doktor dün 20. Hafta dan hemen sonra Detaylı ultrasona gidebilirsin dedi ben 22. Haftaya tam randevu aldım
Ben günde 8 damla kullaniyirum degerlerm normaldi ona bile 8 dedi doktoruna danismadan düşürme benceAyy ben o zaman çok damlatıyorum ya 2 ye düşüreyim hemen![]()
Bende 22. Haftaya aldım canımYa benim esas doktor dün 20. Hafta dan hemen sonra Detaylı ultrasona gidebilirsin dedi ben 22. Haftaya tam randevu aldım
Sık sık dönüyor aslında öyle denk geliyordur nasıl rahatsa öyle duruyorlarKızlar her muayeneye gittiğimde bebeğim baş aşağı duruyor bu durum beni tedirgin etti doktor normal öyle rahat ediyor dedi ama her seferinde ters olması beni endişelendiriyor neden böyleya detaylı ultrason da da ters olursa bakamazlar diye korkuyorum
Bugün mağazaya bakayım varsa alayım artık rahat uyumak istiyorumEki Görüntüle 3302220
Gebeliğimin başında bel ve sırt ağrılarım arttıgı için e bebekden bunu almıştım ben. Şimdi bunsuz uyuyamıyorum![]()
Patates haşla sumakla ye keser inşallah canmKızlar dün ikindiden beri çok fena ishal oldum, sabah mide bulantılarıyla uyandım azıcık bişey yiyebildim, onu da hemen çıkardım. Ara salgına mi tutuldum, napcam şimdi öneriniz var mı? O eski berbat günlerimde gibiyim 7/24 mide bulantısı istifra olmasından çok korkuyorumeski günlere dönmekten çok korkuyorum
Aradan zaman geçince daha güzel oluyor bi gidiyorsun kocaman olmuşİyi ben de iptal etmeyeyim 22 de iyice belli olmuş olur her şeyi heralde17 ekime kadar da zaman geçmiyor ya
Tamamdır canim inşallah burada da paylaşırım gelinceÜrünler gelince kalitesi ile alakalı yorum yaparsan sevinirimMuhtemelen kız olarak kalır değişmez canım
Gule gule kullanın. Fotografi varmj linkleri??H&m cicilerim geldi harikalar kızlar çok esnek kumaşları var 6 parça ribanali set aldım, zıbın aldım harika hepsi
Ben elele flora modelini aldım baya güzel sırt çantası şeklindeAnne bebek çantasında karar veremedim hiç
Hem anne bebek çantası hem de kol çantasıyla mi çıkılıyor yoksa bebek çantamıza özel eşyalarımızı da koyuyoruz tek çanta mi oluyor
Evet benimkiler de geldi baya yumuşacıklarH&m cicilerim geldi harikalar kızlar çok esnek kumaşları var 6 parça ribanali set aldım, zıbın aldım harika hepsi