2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Evet orası doğru stok yapmak istersek elimizde kalabilir ama ocaktan sonra da artışlar olacak birde kampanyalar olunca da kaçırmak istemiyorum bilemedim bende
Orası öyle haklısınız çok hızlı fiyat artıyor artık bir aldığımı bir daha aynı fiyata asla alamıyorum😞prima’da sorun çıkmaz bence çoğu bebekte

Ya benim esas doktor dün 20. Hafta dan hemen sonra Detaylı ultrasona gidebilirsin dedi ben 22. Haftaya tam randevu aldım
Öne mi çektireyim ne yapsam sizler kaçta gideceksiniz
Ben 21 de gidiyorum canım yani haftaya bazı doktorlar daha erken de bakabiliyor.

Soho anne bebek çantasına bayıldım acaba bu kadar para vermek gereksiz mi olur yoksa bu tür ürünler bu paraları hak ediyor mu anlamıyorum ya motheric Soho Vegan Deri Anne Bebek Bakım Çantası, Bebek Sırt Çantası, Biberon Çantası Ve Ped Ile Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bunun setlerini bende çok beğendim çok kaliteli duruyor iyi yorumlarda çok var kötüde genelde fazla yük konulmasından sapları çabuk aşınıyormuş,dikişleride çabuk atıyor diyenlerde var

Kızlar bir kaç gundur aşırı midem yanıyor mide yanması icin bisey yapib geçen oldumu? Midem yanıyor yediğim yemeğin tadi geliyor agzima sonrada kusuyorum sanki yara baglamış gibi acyor kendimi tutamıyorum acaba ne yapsam

Kızlar bir kaç gundur aşırı midem yanıyor mide yanması icin bisey yapib geçen oldumu? Midem yanıyor yediğim yemeğin tadi geliyor agzima sonrada kusuyorum sanki yara baglamış gibi acyor kendimi tutamıyorum acaba ne yapsam
Benimde çok yanıyordu doktor rennie alabilirsin ya da gaviscon dedi

Kızlar %25 indirim varmış ebebekte bunu aldım

Eklentiler

• 08DD87EE-30CB-40F9-B7DC-6880B2BAA138.webp
    08DD87EE-30CB-40F9-B7DC-6880B2BAA138.webp
    10 KB · Görüntüleme: 48
Rennie verdi doktor bana mide yanması yaşarsan kullab diye. Şurup gibi olandan

Kızlar yanlış anlamazsınız bir öneride bulunmak istiyorum. Ben tekstil mühendisiyim ve bebek - çocuk giyim üretimi yapıyoruz. Naçizane fikrim bilinmedik yerlerden öyle İnstagramdan falan baskılı ürün almayın. Bebeklerimizin çamaşırını bile yıkamak için özel deterjanlar alıyoruz , baskılarda kullanılan boyar madde inanın çok önemli ve sertifikasız ürünler çok ağır metal içermekte ve kansorejen yapıda. Düz şeyler ve ya nakışlı şeyler tercih etmeye çalışın . Baskılı ürünler almak istiyorsanız ve çok para vermek istemiyorsanız bunun en iyi alternatifi lcwaikiki. Ebebek de satılan bir çok markada da test falan yapılmıyor. Dünya genelinde tekstilde Hm ve marks and spencerın özellikle çocuk gurubunda çok ağır test standartları vardır ve lcwaikiki de bu standartları karşılamaktadır. Ya da şöyle söyleyeyim alacağınız ürünün etiketinde/fiyat kartında oekotex ve ya goats ibaresi bulunuyorsa baskılı ürünler alın.
Eki Görüntüle 3302100 Eki Görüntüle 3302101
çok teşekkür ederim 🙏be kadar güzel bir bilgilendirme eşim de tekstil işiyle ilgileniyor dediğniz gibi bazı kriterlere dikkat etmek lazım lcwnin gerçekten kaliteli olduğunu duymuştum

Back
X