Canım geçmiş olsun Allah sabrını versin inşallah

bende 16. Haftada kalp durmasıyla 3 sene önce kız bebeğimi kaybetmiştim zamanla acısı her şeyin geçiyor rabbim gönlünü ferahlatsın inşallah

benim de 3 hafta içimde ölü bir şekilde kalmış çaktığı da zaten morarmıştı o an bayıldım gerisini hatırlamıyorum bile.. ben fe muayene de öğrenmiştim ayda 1 doktor kontrolüne gidiyordum en büyük pişmanlığım.. neyseki beni zehirlememişti. 2 gün bekleyelim belki kalbi atar demiştim doktor sağolsun o an benim psikolojimi anlayarak tamam 2 gün sor a gel doğumu başlatalım demişti. 2 gün geçti tabiki kalbi tekrar atmadı o an insan sağlıklı düşünemiyor kondurmamıştır sadece.. hastane yatışım yapıldı her ihtimale aç gelin sezaryene alabiliriz demişlerdi. Aç susuz gittim vajinal fitil verildi rahim açılmadı için sonra dil altı bi ilaç verdiler yine doğum başlasın diye artık sonuç alamayınca suni sancıya geçtik her 30 dk da bir kontrole geldiler açılma var mı çünkü doktorum ölü kendini istemeyen bir şeyin içerde olduğunu ve bunu zor olacağını söylemişti bende korkudan ıkınamıyordum bile benden ayrılmasın diye ne saçma da işte o an.. aradan 5 saat geçti ve artık bitkin düşmüştüm 8 saatten önce de yeme içme kesilmişti oldu bana 13 saat artık çıksın diye dua ediyordum her yerim şişmişti göğüsümden süt geliyordu berbat haldeydim.. artık doğumhaneye indirdiler odada baktılar ben çaba göstermiyorum ıkınmıyorum eveler başımda beni yere çömeltip ıkındırdılar o an içimde bir bomba patladı sanki sonra şarıl şarıl su geldi 3-5 ıkındım ebe ıkın dedikçe zaten o an çıktı o uzuvlarının rahmimden kayıp gidişinin hissiyatını hala unutamıyorum doktor o an eline aldığındaki görüntüsünü gördüğüm gibi bayıldım sonrası yok.. tabi doktor sonra bakmış içerde parça falan kaldı mı bir şey hiçbir şey kalmamıştı şükür o an her şey son bulmuştu. Herkesin süreci farklı bir kere oldu diğe her zaman başa gelecek bir şey yok her gebelik farklı herkesin başına gelebiliyor daha kötüleri de geliyor bunlar hayatın gerçekleri bunları düşünüp ya benimde başıma gelirse diye düşünmenin de hiçbir anlamı yok. Sonrasında 40 gün lohusa sayılıyorsun tabi benim 45 gün kanamam hiç durmadı sütüm hep geldi. Tabiki her dön dediğimiz şeyde yeni başlangıçlar aşkında bizi bekliyor önemli olan ne kadar sürede toparlanabildiğin. Ben her gece ağlayarak Allah’a yalvarırdım Allahım bu acıyı içimden söküp at diye çok şükür rabbime o acıyı ben 1.5 dene de atlatabildim çünkü atlatmak istemedim hata ettim. Sen iyi ol ki bir sonraki gebeliğin daha sağlıklı olsun inşallah

o yüzden rabbim içindeki acıyı tez vakitte aldın inşallah gönlünü ferahlatsın Allahın izniyle en kısa sürede sağlıkla yeni gebeliğini kucağına almak nasip olsun