- 4 Ağustos 2022
- 6.384
- 2.945
- 103
Bende çok çok az o da zorla bana kalsa hiç yemem et türevleriniBende çok nadir yiyorum kuru bakliyatlardan almaya çalışıyorum proteini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok çok az o da zorla bana kalsa hiç yemem et türevleriniBende çok nadir yiyorum kuru bakliyatlardan almaya çalışıyorum proteini
Malesef bende adını görüntüsünü bile görmek istiyorumBende öyleyim ne yazık ki adlarını bile duyunca kusasım geliyor proteini başka şeylerden almaya çalışıyorum köfte falan yersem yiyorum artık kendimi de çok zorlayıp strese sokmak istemiyorum olduğu kadar ne yapalım
Omega vermedi doktorum, mide bulantın var daha sonra veririm dedi bi sonrakinde sorayımOmegalı takviye alıyorsan zaten balık yemiş gibi oluyorsun canım hiç dert etmebebiş besleniyor bizim zamanında yediğimiz depolardan
onlar rahat olan bize oluyor
Tamam canım onları deneyim ben köfte pide lahmacun hiç bişey yiyemiyorum et ile ilgili hiç bişey malesefBende öyleyim canm ya kofte yiyorum eğer et yiyemiuorsan canim yesil.mercimek yemegi eristeli yesil.mercimekmcorbasi gibi şeyler yemeye çalış
Bende öyleyimLahmacundan da tiksindim malesefgenelde sebze ve meyve yiyorum
Gene iyi çözümü bulmuşsun ben hiç bi şekilde bulamadım tiksiniyorum zorla yiyorum bazen oda bebek içinDaha bugün doğal ev tavuğunu yiyemedim . Ama ben çözümü karıştırmakta buldum nasıl diyeceksin
Mesela direkt haşlanmışsa yiyemem ama soslu işte sulu yemeklerde tadı karışacak şekilde olan yemekleri daha iyi yiyorum ya da pilavla karıştırıyorum ya da ekmek arasına kpyuyorumNapim hiç yoktan iyidir
Evet bende mutfağa giremedim uzun zaman yemek yapmadım şimdi 19. Haftamdayım yeni yeni yemek yapıyorum oda et yemeklerini hala yapamıyorum yapınca evde durasım gelmiyorMutfağa bile giremedim ben 3 ay sonra annemin yanına gittim 1 hafta aynı şeyler devam etti mecbur geldim eve dedim kalk kocan aç oğlun aç iyi kötü girmeye başladım artık yemek yapıyorum mesela tavuk er ama kendim yemiyorum başka şeyler yiyorum tiksinmeler bitti ama bugün iki kere çıkardım usutmeden bol bol su içmekte fayda var şu içen biri değildim gunde 2 litreye basladim hamile.kaldigimdan itibaren sidi 3 litreye çıkardım içmediğim zaman vucut istiyo suyu
benim de 9-6 ya da 8-5 hepBu tansiyon düşüklüğü çarpıntı beni çok zorluyor ya, tsh ilaçla düzeldi demir için takviye alıyorum daha ne yapmam gerekiyor bilmiyorum doktorum bol su iç sıvısız kalma dedi bol su içiyorum ama hiç ayakta durmamam gerekiyor, bir yerde işim varsa 1-1,5 saat bir yere gitsem hemen fenalaşıyorum çok sinir bozucu![]()
Bende de tansiyon düşüklüğü var bi yere gezmeye alışverişe gitsek 1 saat bile ayakta duramıyorum kendimi zor atıyorum eve ama doktor yapacak bişey yok sadece su iç dediBu tansiyon düşüklüğü çarpıntı beni çok zorluyor ya, tsh ilaçla düzeldi demir için takviye alıyorum daha ne yapmam gerekiyor bilmiyorum doktorum bol su iç sıvısız kalma dedi bol su içiyorum ama hiç ayakta durmamam gerekiyor, bir yerde işim varsa 1-1,5 saat bir yere gitsem hemen fenalaşıyorum çok sinir bozucu![]()
En kötü yoğurtla karıştır demir emilimi azalatsa da hiç yoktan iyidirGene iyi çözümü bulmuşsun ben hiç bi şekilde bulamadım tiksiniyorum zorla yiyorum bazen oda bebek için![]()
Valla az önce içtim hem de acılı. Bir şey olmaz umarım ya benim canım da çekiyor djdjfjKızlar ya benim canm sürekli salgam içiyor internette bazı siteler yararlı yazarken bazıları tüketilmemelidir diyor dayanamıyorum 2 güne bir içiyorum bilen varmı bunun zrarı varmı tuzu azalsın diye su ekliyorum ben birz cok tuzlu olmuyor
Gebelikte et yiyemeyenler genellikle yemeklere ilik suyu kullanıyor öyle yapabilirsin en azındanTamam canım onları deneyim ben köfte pide lahmacun hiç bişey yiyemiyorum et ile ilgili hiç bişey malesef![]()
Ben babybjörn aldım. Serina yı arkadaşım kullandı bebeği sevdi. Diğer arkadaşımınki hiç durmamış üstüne biraz şans işi hddjdjKızlar şimdi size acil bir sorum varSerina 2 in 1 mi sansa ev tipi anakucağı mı
Deneyimleyen var mı
Benim kızım o tarz anakucağını hiç sevmemişti ve hamak almıştık çok iyi olmuştu. Serina da hamak mantığında o yüzden alayım diyorum yaBen babybjörn aldım. Serina yı arkadaşım kullandı bebeği sevdi. Diğer arkadaşımınki hiç durmamış üstüne biraz şans işi hddjdj
Benim de öyle çıkıyor, doktorlar düşük olmasını seviyorbenim de 9-6 ya da 8-5 hepama doktor iyi sorun yok dedi
Aynı öyleyim işte.Su içmekten başka yapacak birşey yok sanırım.Bende de tansiyon düşüklüğü var bi yere gezmeye alışverişe gitsek 1 saat bile ayakta duramıyorum kendimi zor atıyorum eve ama doktor yapacak bişey yok sadece su iç dedi
ben kullanmamıştım ama biberon aktif kullanılacaksa pratik olabilir aslında, fiyatlar nasıl? Pahalı değilse alınabilirKızlar bir sorum olacak biberon ısıtıcı alacak mısınız? Araştırırken resmen her gün yeni bir masraf çıkıyorSağıp dolaba attığımız sütler için kullanılır mı ne düşünüyorsunuz?
Ben yegenimde kaynamış altı kapanmış suyun içine koyuyodum sütü. O şekilde isitiyodum biberonla. Hic eve kalabalik edemem şahsenKızlar bir sorum olacak biberon ısıtıcı alacak mısınız? Araştırırken resmen her gün yeni bir masraf çıkıyorSağıp dolaba attığımız sütler için kullanılır mı ne düşünüyorsunuz?
Evet al mutlaka canım bir de yemiyorsun da daha iyi olur artık bulantı yapmaz bende ilk zamanlarda yapıyordu artık kesildi her sabah kahvaltı sonrası içiyorumOmega vermedi doktorum, mide bulantın var daha sonra veririm dedi bi sonrakinde sorayım