- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
nasıldı mınnoş,yuzuunu gordunuz mu?Ben bugün gittim ayrıntılı için 20+2 de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıldı mınnoş,yuzuunu gordunuz mu?Ben bugün gittim ayrıntılı için 20+2 de
Anladım canım inşallah güzel geçer hepimizinbende özeldeyım kendı doktorum 20-24 haftalarda demıstı.
perınatolıjı de 21-24 dedıler ıkısının ortasında gıdecegım :))
Evet bana verdiği kağıtta da o vardı 4 isim vardı eğer cem beyden randevu bulamazsan mehmet ya da inanç beyden al dedi devlete baktım yer yoktu uğraşmadım da zaten çok kalabalık olur diye. Sonra mehmet bey ile inanç beyi aradım fiyat aldım mehmet beye randevu oluşturdum.Bana Mustafa Bey üniversitede bi prof söyledi Cem Sanhal adı bende ondan randevu almıştım. Mehmet Şimşek nerde çalışıyor
Bende 20,+4 oluyoKızlar 19 + 5 iz detaylı ultrasona tam 20 de gidicem ama erken mi
amiiinnn canım, sağlıkla gelsın mınnaklarımızAnladım canım inşallah güzel geçer hepimizin![]()
merhaba aradan çok zaman geçmiş ama benzer bir durumum var ne yaptığınızı ve nasıl sonuçlandığını merak ettim.miyomu olan var mı aranızda? Benim 8 cm kadar var ve oturup kalkarken yürürken çok ağrı yapıyor![]()
Ben bu yüzden doktora gitmiştim amniyon sıvısı testi yapıldı negatif çıktıKızlar merhaba bebegin suyu azalinca bunu hiss edebiliyormuyuz? Benim bazen islakligim oluyordu. Demin bir video izledigim bazen hamilelerden su geliyor amma idrar kacirma ile kariştiriliyormuş. Buda Suyu az olan annelerde islaklik su geliyormuş. Aklıma çok takıldıya bazen bendede islanıyor hem akintimda var karıştırıyorum idrarmi akintimi yoksa terledimmi diye
Ay bende mi doktora gidince test yaptırayim testi laboratuvardami yaptın? Nasıl bir test rahim agzindanmi kaç gündür ben normal suda içmiyorum. 1 1.5 anca oluyorBen bu yüzden doktora gitmiştim amniyon sıvısı testi yapıldı negatif çıktı
Doktor eğer su olsa anlarsın demişti sızıntı şeklinde bile anlarsın demişti
Bu haftalarda akıntı çok oluyor zaten normal canım
Bir kaç gündür benimde aklıma bu takılıyor ıslaklık var iç çamaşırım da ama akıntı mı nedir bilemiyorum tedirgin oldum bende. Bi sonraki gittiğim de soracağım ama test yapıldığını bilmiyordum ultrasondan bakıp su normal diyordu şimdiye kadarKızlar merhaba bebegin suyu azalinca bunu hiss edebiliyormuyuz? Benim bazen islakligim oluyordu. Demin bir video izledigim bazen hamilelerden su geliyor amma idrar kacirma ile kariştiriliyormuş. Buda Suyu az olan annelerde islaklik su geliyormuş. Aklıma çok takıldıya bazen bendede islanıyor hem akintimda var karıştırıyorum idrarmi akintimi yoksa terledimmi diye
Yok doktor muane ederken yapıyor küçük bi cubuk gibi birşey sokuyor vajinanın içine sonra onu bişeyle karıştırıyo gebelik testi gibi bişeye döküyo öyle sonucu söylüyorAy bende mi doktora gidince test yaptırayim testi laboratuvardami yaptın? Nasıl bir test rahim agzindanmi kaç gündür ben normal suda içmiyorum. 1 1.5 anca oluyor
Bende sorucam detayliya girseydik rahatlardik ya iple çekiyorum. Acaba bebegim nasıılBir kaç gündür benimde aklıma bu takılıyor ıslaklık var iç çamaşırım da ama akıntı mı nedir bilemiyorum tedirgin oldum bende. Bi sonraki gittiğim de soracağım ama test yapıldığını bilmiyordum ultrasondan bakıp su normal diyordu şimdiye kadar
Kızlar su sızdıgını düşünüyorsanız eczanelerde amniyon test pedleri var onuda alabilirsiniz
Bildiğiniz günlük ped gibi eger suysa rengi değişiyor
Ama su olsa iç çamasırı değil pantalonunuz felan ıslanır
Çok teşekkür ederim bilmiyordum. İnşallah oyledirYok doktor muane ederken yapıyor küçük bi cubuk gibi birşey sokuyor vajinanın içine sonra onu bişeyle karıştırıyo gebelik testi gibi bişeye döküyo öyle sonucu söylüyor
Ama dediğim gibi bence normal akıntıdır sızıntı olsa iç çamasırın değil pantalonunada geçer
Gerçekten mi güzelmiş acaba benim ülkemde varmıdır araştırayım biKızlar su sızdıgını düşünüyorsanız eczanelerde amniyon test pedleri var onuda alabilirsiniz
Bildiğiniz günlük ped gibi eger suysa rengi değişiyor
Ama su olsa iç çamasırı değil pantalonunuz felan ıslanır
Vardır bence canım eczaneye sor o sana yardımcı olurGerçekten mi güzelmiş acaba benim ülkemde varmıdır araştırayım bi
Benim geçiyor bir kaç gün sonra tekrar lekelenmem oluyor inşallah bir an önce biter bu olaylar1 ped den azdı tedbir amaçlı yatrdı kahverengi geliyor şu an o bitene kadar cıkarmam diyor
Ben bugün oldum canım korkma Allah’ın izniyle bir şey olmazYarın tetanoz aşısı olcam çok korkuyorum yan etki olur alerji vs olur diyeanksiyetem tetiklendi ilaç konusunda var mı yakınlarda olacak olan