2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben bugün oldum canım korkma Allah’ın izniyle bir şey olmaz 🥰 eğer alerjiden vs korkarsan biraz erken git bi yarım saat bekle aşıdan sonra öyle çık 🥰 ama daha önce olduk ortaokulda falan o yüzden sanmıyorum
Aaa iyi bari iyisin dimi canım yan etki olmadı kol ağrısı diyorlar onu hiç takmıyorum 🤭 alerji olmasında.. yarım saat bir saat takılayım oralarda bisey olsa müdahale edilir heralde

Aaa iyi bari iyisin dimi canım yan etki olmadı kol ağrısı diyorlar onu hiç takmıyorum 🤭 alerji olmasında.. yarım saat bir saat takılayım oralarda bisey olsa müdahale edilir heralde
Tabi tabi biz hep öyle öneriyoruz zaten normalde de hastalara ilaçlardan sonra 🥰🫶 şu an bi sıkıntım yok ama 2019da olduğumda 2gün kolum ağrımıştı onu bekliyorum şimdi 😅

Yarın tetanoz aşısı olcam çok korkuyorum yan etki olur alerji vs olur diye 😢 anksiyetem tetiklendi ilaç konusunda var mı yakınlarda olacak olan
Ben bugün enfeksiyon için serum aldım, antibiyotik serum. Nabzım çok arttı serumdan bu yana 100ün üstüne çıkmıştır kafam bile kalp gibi atıyor çok moralim bozuk neden böyle oldu ki :( tetanozdan bende korkuyorum

Ben bugün enfeksiyon için serum aldım, antibiyotik serum. Nabzım çok arttı serumdan bu yana 100ün üstüne çıkmıştır kafam bile kalp gibi atıyor çok moralim bozuk neden böyle oldu ki :KK43: tetanozdan bende korkuyorum
Bazı serumlar bende de çarpıntı yapıyor içeriğindeki bir madde yan etki yapmıştır muhtemelen mesela buscopan ağrı kesicisi de bende böyle etkiler yapıyor 4 kişi görüyorum yazıları okuyamıyorum çarpıntı terleme yapıyor ondan korkuyorum hep tetanozda yapar mı diye de 🙏🏻 tansiyona baktın mı canım düşük mü yüksek mi şuan hala devam mı ediyor çarpıntı kaç saat geçti serumdan bu yana

Bazı serumlar bende de çarpıntı yapıyor içeriğindeki bir madde yan etki yapmıştır muhtemelen mesela buscopan ağrı kesicisi de bende böyle etkiler yapıyor 4 kişi görüyorum yazıları okuyamıyorum çarpıntı terleme yapıyor ondan korkuyorum hep tetanozda yapar mı diye de 🙏🏻 tansiyona baktın mı canım düşük mü yüksek mi şuan hala devam mı ediyor çarpıntı kaç saat geçti serumdan bu yana
Tansiyon aletim yok :( yani en az 4 saat geçti hala hızlı atıyor

Tansiyon aletim yok :KK43: yani en az 4 saat geçti hala hızlı atıyor
Nöbetçi eczane varsa bir ölçtürsen veya komşu var mı rica etsen evlerinde vardır belki en azından yüksek mi emin oluruz ona göre düşürmeye çalışırız

Yarın tetanoz aşısı olcam çok korkuyorum yan etki olur alerji vs olur diye 😢 anksiyetem tetiklendi ilaç konusunda var mı yakınlarda olacak olan
Ben öğlen aşımı oldum herhangi bir alerji ağrı vs olmadı. Zaten küçükken okullarda da hepimize yapıldı alerjin olsa muhakkak bilirdin hiçbir şey olmaz Allahin izniyle korkma 🙏🏼 İçin rahat edecekse aşı olduktan sonra yarım saat 1 saat sağlık ocağının çevresinde gezinebilirsin 👍🏼

Ben bugün enfeksiyon için serum aldım, antibiyotik serum. Nabzım çok arttı serumdan bu yana 100ün üstüne çıkmıştır kafam bile kalp gibi atıyor çok moralim bozuk neden böyle oldu ki :KK43: tetanozdan bende korkuyorum
Çarpıntı varsa Antibiyotik yan etki yapmış demektir hastaneye giderseniz yardımcı olurlar. Hangi antibiyotiği verdiler? Tetanozdan da korkmayın çocukken hepimiz olduk o zaman olmadıysa yine olmaz merak etmeyin 🙏🏼

Kızlar merhaba bebegin suyu azalinca bunu hiss edebiliyormuyuz? Benim bazen islakligim oluyordu. Demin bir video izledigim bazen hamilelerden su geliyor amma idrar kacirma ile kariştiriliyormuş. Buda Suyu az olan annelerde islaklik su geliyormuş. Aklıma çok takıldıya bazen bendede islanıyor hem akintimda var karıştırıyorum idrarmi akintimi yoksa terledimmi diye
Bende bunu kafama çok takıyorum akıntım var çünkü bir de hafif olsa da idrar yolu enfeksiyonum doğum yapanlarda o su geldi mi tutamıyorsun falan diyorlar ama bilmiyorum ki nasıl ayırt edeceğiz

Ben öğlen aşımı oldum herhangi bir alerji ağrı vs olmadı. Zaten küçükken okullarda da hepimize yapıldı alerjin olsa muhakkak bilirdin hiçbir şey olmaz Allahin izniyle korkma 🙏🏼 İçin rahat edecekse aşı olduktan sonra yarım saat 1 saat sağlık ocağının çevresinde gezinebilirsin 👍🏼
Biz olduk dimi bu aşıyı okullarda her yıl oluyorduk tetanoz olduğunu unutmuşum içim çok rahatladı 🙏🏻🙏🏻🥰

Biz olduk dimi bu aşıyı okullarda her yıl oluyorduk tetanoz olduğunu unutmuşum içim çok rahatladı 🙏🏻🙏🏻🥰
İlkokul ortaokulda düzenli aralıklarla hepimize tetanoz yaptılar alerji olsa o zamanlar olurdu olmadıysa eğer korkma yarında alerji yapmaz 😁

Ben 4-5 gün önce oldum canım alerjik bi bünyem vardır normalde ama hafif bi kol ağrısı dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım için rahat olsun bence senin de

Çarpıntı varsa Antibiyotik yan etki yapmış demektir hastaneye giderseniz yardımcı olurlar. Hangi antibiyotiği verdiler? Tetanozdan da korkmayın çocukken hepimiz olduk o zaman olmadıysa yine olmaz merak etmeyin 🙏🏼
Bilmiyorum ki serum olarak verildi ismini bilmiyorum o yüzden zaten damardan alır almaz çarpıntı başladı bebeğime dokunur mu diye çok moralim bozuk :(

Bende bunu kafama çok takıyorum akıntım var çünkü bir de hafif olsa da idrar yolu enfeksiyonum doğum yapanlarda o su geldi mi tutamıyorsun falan diyorlar ama bilmiyorum ki nasıl ayırt edeceğiz
Bende de çok akıntı gebelikte vajina kendini temiz tutmak için daha çok salgı yapıyor. Kokulu akıntı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktorum. Su gelse zaten çok net kesin emin olursun su geldiğini baya bacaklardan şarıl şarıl akıyor.

Bilmiyorum ki serum olarak verildi ismini bilmiyorum o yüzden zaten damardan alır almaz çarpıntı başladı bebeğime dokunur mu diye çok moralim bozuk :KK43:
Tekrar alacağın zaman uyar doktorunu çarpıntından bahset ilacı değiştirebilirler. Çarpıntı geçmiyorsa bence bir acile git baksınlar

Ben geçen hafta oldum canım biraz halsizlşk ve kol ağrısı yaptı onun dışında ekstra birşey olmadı dinlenmeni tavsiye ederim

Back
X