2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Çok geçmiş olsun benimde dün kasiklarimda aşırı şiddetli ara ara sıklaşan agri başladı sürekli idrara cikma isteği sizinde bu şekildeki oldu enfeksiyon mu acaba hemen randevu aldım tabi gidecegimde gidene kadar merak işte bebege bisey olursa korkusu
Bende de sık idrara çıkma vardı canım ama yanma ağrı falan yoktu

56 kilo olmuşum 🥳 aşk kuşum büyüyorrr demek ki 🤭 bakalım kaçla kapatıcaz bu serüveni

O doktor biz dersek çıkar da onda çıkmamalı 🤭🤭🤭💪🏻🙏🏻
Alanı değil diye yine derler 😅 şeker yüklemesi için henüz birşey demedi doktor kasımın ilk haftası randevum var o zaman söyler muhtemelen. Zaten ben tetanozuda olmayacağim direkt karma yaptır dedi bana tetanoz, difteri, boğmaca olan aşıyı yaptırcam o da 28.haftada olcak tek doz

leSourire leSourire tatlım ben muayene oldum elhamdülillah 29 dan 31 buçuk mm cikmis. Şükürler olsun. Onun dışında cinsiyet muallakti kiz olduğu kesinleşti 🥰 verdiği iğneyi 4 doz daha yazdı 1 aylık kullanım sonrasında kesicem dedi. Tabi o zaman geldiğinde ne değişir bilemem. Birde tetanoz aşımı oldum. B Buffalosos kiz hic aci agri olmadi. Benim ebe de dualar ve psikolojik destek eşliğinde telkin etti. Ağırlık olursa 6 saat sonra olur dedi. Şahsen oskopar ve pruloton iğnenin tadına varmış biri olarak bu asi zerre hissettirmedi 🤣🤣🤣 hepimize geçmiş ve sifa olsun inşallah 🤲🌺🥲

leSourire leSourire tatlım ben muayene oldum elhamdülillah 29 dan 31 buçuk mm cikmis. Şükürler olsun. Onun dışında cinsiyet muallakti kiz olduğu kesinleşti 🥰 verdiği iğneyi 4 doz daha yazdı 1 aylık kullanım sonrasında kesicem dedi. Tabi o zaman geldiğinde ne değişir bilemem. Birde tetanoz aşımı oldum. B Buffalosos kiz hic aci agri olmadi. Benim ebe de dualar ve psikolojik destek eşliğinde telkin etti. Ağırlık olursa 6 saat sonra olur dedi. Şahsen oskopar ve pruloton iğnenin tadına varmış biri olarak bu asi zerre hissettirmeden 🤣🤣🤣 hepimize geçmiş ve sifa olsun inşallah 🤲🌺🥲
Benim de çok rahattı tetanoz 🥰😍 kolumda da ağrı yok ayan gerçi aşı olalı 3 saat oldu bakalım sadece biraz uyku hali var o da gece uykusuz kaldım ondan olabilir 🤭 korkulacak bisey yokmuş dualar eşliğinde oldum ben de 🤣

Benim de çok rahattı tetanoz 🥰😍 kolumda da ağrı yok ayan gerçi aşı olalı 3 saat oldu bakalım sadece biraz uyku hali var o da gece uykusuz kaldım ondan olabilir 🤭 korkulacak bisey yokmuş dualar eşliğinde oldum ben de 🤣
Ebelerimiz iyi şükür 🤭 bakalim inşallah belli bi etki hissetmeniz böyle devam eder. Bende hep stresliydim geceleri zor uyuyodum artık gunduzden uyumaya calisicam 🤣

leSourire leSourire tatlım ben muayene oldum elhamdülillah 29 dan 31 buçuk mm cikmis. Şükürler olsun. Onun dışında cinsiyet muallakti kiz olduğu kesinleşti 🥰 verdiği iğneyi 4 doz daha yazdı 1 aylık kullanım sonrasında kesicem dedi. Tabi o zaman geldiğinde ne değişir bilemem. Birde tetanoz aşımı oldum. B Buffalosos kiz hic aci agri olmadi. Benim ebe de dualar ve psikolojik destek eşliğinde telkin etti. Ağırlık olursa 6 saat sonra olur dedi. Şahsen oskopar ve pruloton iğnenin tadına varmış biri olarak bu asi zerre hissettirmedi 🤣🤣🤣 hepimize geçmiş ve sifa olsun inşallah 🤲🌺🥲
Yaa çok sevindim güzel haberler alıcaksın demiştim
Minik prensesin hayırlı olsun canım ❤️🙏
İçin daha rahattır artık bi rahatlama gelmiştir🤣

6 kasımda şeker yüklemesi ve 2. Doz tetanoz randevusu verdi
Şeker yüklemesi yaptırıcam
Size ne dediler
24.haftada aç gel şeker yüklemesi yapacağız dedi doktorum. 2.doz tetanoz için muayeneye gittiğimde görüşeceğim hekimle çünkü benim 2020’de tetanoz difteri boğmaca karma aşısı olmuştum. Sağlık ocağındaki hemşire 2.doz’a gerek kalmayabilir hekim isterse yaparız dedi

Yaa insallah bir sorun olmaz canım çok geçmiş olsun şimdilik ne yapılacakmış acaba
İnşallah ilerlemez 🙁bir saate idrar sonucum çıkınca gidicez bende bilmiyorum ne yapılacak edilecek öğrenicem inşallah 🥺sadece çok sancım var bir serum felan taksalar iyi olur

Böbreğim genişlemiş kızlar 🥺 ilerlerse tel takılabilir dedi doktor.İdrar verdim öğleden sonra gostericez sonuçları kendi doktoruma inşallah 🙁
aynı durumdayız idrar temiz cıktı benim :( takip edilecek yapacak birsey yokmus snaırım senin doktorununda dediklerini paylaşor mısın benimde sancım var malesef:(
:8

Back
X