2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bide göbeğine iğne vuran kızlar sizdede morarma git gide sıkılaşıyormu artık yer bulamıyorum ve cok sert gobegimin kenarlari. Bebek buyudukcede parmagimin arasina almakta zorlaniyorum ve çok acıyor ya😢 bitmek bilmedi karnima elimle dokununca aciyor
canım kendim yapınca morarıyor eşim yapmaya başladı bir de iğneyi aşırı yavaş yap bitince hemen çekme bekle ağır ağır çekin göbeğimin alt tarafı çok morarıyor yanlar daha az ama bende bebeğe denk gelir mi diye korkuyorum

Bide göbeğine iğne vuran kızlar sizdede morarma git gide sıkılaşıyormu artık yer bulamıyorum ve cok sert gobegimin kenarlari. Bebek buyudukcede parmagimin arasina almakta zorlaniyorum ve çok acıyor ya😢 bitmek bilmedi karnima elimle dokununca aciyor
canım ben dokotruma sormustum 3 haftadır bacaktan yapıyorum,
göbek keısnlıkle tutamıyorum ve sertlestı zorlanıyorum.. etımı kıstıramıyorum cunku..
bacak daha rahat geldı bana,
birde pamugu hıc bastırmıyorum bıraz bekletıp cekıyorum.ovalayınca cok morarmıstı..

Benim başlarda morarıyordu alıştım yapmaya morarmyo artık. Verme hızıyla alakalı bi de yaptıktan sonra pamukla ovuşturmayın, sadece 5-6 saniye alkollü pamuğu tutun orda yeter

Aa öyle mi bir de fiyatı uygun sanıyordum😅 mehmet 1700 dedi ama nakit verirsen 1200 dedi bana
E bu daha uygunmuş. Biraz önce Cem i netten biraz araştırdım. Yoğun olduğu için çok ayrıntılı inceleyemiyor ilgilenemiyorum falan yazmışlar. O randevuyu iptal ettim. Mehmetten randevu alıcam bende.

Yorganın bebeğin nefesini engelleme ihtimali olduğu için bu yıl kullanmayacağım ben yarım kundak ve uyku tulumu şeklinde dönüşümlü gideceğim o günün sıcaklığına göre. Evi iyi ısıtırız bu sene zaten mecbur diye düşünüyorum oda termometresi aldım bir de ona göre hareket ederim inşallah
Yarım kundak dediğiniz sadece kolları sarıp ayakları serbest bırakmak mı oluyor? Oda sıcaklığının kış aylarında kaç olması bebek için ideal olur?

E bu daha uygunmuş. Biraz önce Cem i netten biraz araştırdım. Yoğun olduğu için çok ayrıntılı inceleyemiyor ilgilenemiyorum falan yazmışlar. O randevuyu iptal ettim. Mehmetten randevu alıcam bende.
Bende işte ilgi konusundan dolayı pek istemedim bir de cem bey sanirim görün falan vermiyormus. Mehmet bey maille birsürü görüntü yolluyormuş internetten öyle okudum.
Bir de sen sor bakalım fiyat için ne diyecekler🤷🏼‍♀️

Kızlar merhaba birkaç gündür bacağıma koluma felaket kramplar giriyor sizde de var mı. Magnezyum kullanıyorum ama yeterli gelmiyor sanırım 🙁

Kızlar ateşim var gibi 🤭😅 normaldir sanırım
Böyle alnım vücudum yanıyor 🔥 biraz da halsizim elim kolum kalkmıyor..
Kol ağrım yok

Bilgi olan var mı? Serklaj sonrası heyet raporu kesin alabilir miyim ? Şuan 21 günlük heyet raporluyum serklaj olduktan 1 hafta sonra iş başı tekrar heyeti kesin verirler mi hiç bilmiyorum sizce ?
Türkiyede nasıl bilmiyorum ama ben serklaj oldum 1 ay çalışamaz raporu verdiler

Kızlar merhaba birkaç gündür bacağıma koluma felaket kramplar giriyor sizde de var mı. Magnezyum kullanıyorum ama yeterli gelmiyor sanırım 🙁
Benim çok ilginç olarak magnezyum kullanırken ağrılarım kramplarım var kullanmayınca yok bazen kendime çok hayret ediyorum 😀 bıraktım magnezyumu ağrılarım gitti

İnşallah canım 🙏
Benim 4:30 da ama bugün ultrason günüm değil genel muane günü ama doktorumdan serklaja bakmasını istiycem inşallah bakar
Senin artık yatmana gerek varmıymış
Bi sey kalmadi dicem ama şuan saat farkı ne kadar orasiyla burada 🤣 sen çıkınca haber ver.
İnşallah serklaja bakıverirler İnşallah güzel haberlerle dönersin canım 🤲🤲🌺
Yatıp hareket konusuna bi sey sormadım çünkü ilk kisalma farknettigin de 31 mm idi. Suan gene o ilk aşamaya geri döndüğüm için kısıtlamaya devam et derdi sanirim. Haftaya detaylıdan çıkınca yanına ugruyacam belki gene bakalim der. Ben gene yapmaları devam.
Sen yavaştan harekete başladın mı

Türkiyede nasıl bilmiyorum ama ben serklaj oldum 1 ay çalışamaz raporu verdiler
Çok sağol cevabın için geçmiş olsun 🌸 neden serklaj oldun, rahim ağzı açık mıydı, rahim uzunluğu mu kısaydı, kaçıncı hafta da oldun, sonrasında nelere dikkat ettin, kanama oldu mu, enfeksiyon durumu beni endişelendiriyor bilgi verebilir misin rica etsem 🙏🏻

Bi sey kalmadi dicem ama şuan saat farkı ne kadar orasiyla burada 🤣 sen çıkınca haber ver.
İnşallah serklaja bakıverirler İnşallah güzel haberlerle dönersin canım 🤲🤲🌺
Yatıp hareket konusuna bi sey sormadım çünkü ilk kisalma farknettigin de 31 mm idi. Suan gene o ilk aşamaya geri döndüğüm için kısıtlamaya devam et derdi sanirim. Haftaya detaylıdan çıkınca yanına ugruyacam belki gene bakalim der. Ben gene yapmaları devam.
Sen yavaştan harekete başladın mı
bencexe biraz daha yat o 35lere çıkar inşallah
Ben artık evde dolanıyorum bugün evimi topladım temizledim şimdi giyindim eşimi bekliyorum işte geçen gün mm yüksek çıkınca ondan cesaret aldım😂

Çok sağol cevabın için geçmiş olsun 🌸 neden serklaj oldun, rahim ağzı açık mıydı, rahim uzunluğu mu kısaydı, kaçıncı hafta da oldun, sonrasında nelere dikkat ettin, kanama oldu mu, enfeksiyon durumu beni endişelendiriyor bilgi verebilir misin rica etsem 🙏🏻
Önceki gebeliğimde üçüzlere hamileydim 20. Haftada bianda doğum yaptım rahimağzı yetmezliği teşhişi konuldu
Bu gebeliğimde 12. Haftada 34mm ve hunileşme görüldü
14+6da serklaj oldum serklajdan önce mantar enfeksiyonu vardı antibiyotik kullandım
en son gittiğimde 35.5 mm olmuştu
Kanama 1 hafta oldu
Enfeksiyon için hiç korkma serklajdan sonra enfeksiyon hep oluyorsun ikizlere hamile arkadaşım vardı serklajlıydı 8 ay hep enfeksiyonlı geçti ama bebişleri gayet sağlıklı dikişi 8 ay götürdü onu
Serklajdan sonra 1 ay hep yattım 1 ayda o dikiş vücutla bütünleşiyor çok dikkar et demişti
Ama artık evimin işlerini yapıyorum ama genelde hep yatıyorum
Evden dışarı çıkmıyorum😕

Önceki gebeliğimde üçüzlere hamileydim 20. Haftada bianda doğum yaptım rahimağzı yetmezliği teşhişi konuldu
Bu gebeliğimde 12. Haftada 34mm ve hunileşme görüldü
14+6da serklaj oldum serklajdan önce mantar enfeksiyonu vardı antibiyotik kullandım
en son gittiğimde 35.5 mm olmuştu
Kanama 1 hafta oldu
Enfeksiyon için hiç korkma serklajdan sonra enfeksiyon hep oluyorsun ikizlere hamile arkadaşım vardı serklajlıydı 8 ay hep enfeksiyonlı geçti ama bebişleri gayet sağlıklı dikişi 8 ay götürdü onu
Serklajdan sonra 1 ay hep yattım 1 ayda o dikiş vücutla bütünleşiyor çok dikkar et demişti
Ama artık evimin işlerini yapıyorum ama genelde hep yatıyorum
Evden dışarı çıkmıyorum😕
Maşallah çok geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻🙏🏻🥰 bende nasipse haftaya serklaj olacağım içim rahatladı rahim ağzı açık değil rahim uzunluğum 39 mm önlem amaçlı olacak 16. Haftadayım 2 dk 1 sancıyla 50-60 sancı derecesiyle hastaneye yattım 4 günde düştü sancılar çıktım Meğer gripten enfeksiyon kanımda 80 çıktı enfeksiyon düşünce hastaneden çıkardılar enfeksiyon rahim kasılmasını tetiklemiş doktorum önlem amaçlı atalım dikiş dedi ileriki haftalarda büyüdükçe daha da kasılmalar olacak dedi hayırlsıı olsun inşallah ama endişelerim biraz azaldı teşekkür ederim 🥰

Maşallah çok geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻🙏🏻🥰 bende nasipse haftaya serklaj olacağım içim rahatladı rahim ağzı açık değil rahim uzunluğum 39 mm önlem amaçlı olacak 16. Haftadayım 2 dk 1 sancıyla 50-60 sancı derecesiyle hastaneye yattım 4 günde düştü sancılar çıktım Meğer gripten enfeksiyon kanımda 80 çıktı enfeksiyon düşünce hastaneden çıkardılar enfeksiyon rahim kasılmasını tetiklemiş doktorum önlem amaçlı atalım dikiş dedi ileriki haftalarda büyüdükçe daha da kasılmalar olacak dedi hayırlsıı olsun inşallah ama endişelerim biraz azaldı teşekkür ederim 🥰
Geçmiş olsun bi yönden çok sanslısın rahimağzı uzunluğun çok üst seviyede ve üst seviyede dikiş atıldıgında riskler çok çok azalıyor
Ve başarı oranı çok yüksek oluyor
Benimde kasılmalarım oluyor günde 10 kez olmadıgı sürece normal dedi bol su içiyorum
Serklajdan hiç korkma ben genel anesteziyle oldum sonrasında serum ve ağrı kesici vuruyorlar ağrıların hemen geçiyor kanamada bazılarında oluyor bazılarında olmuyor bende çok korkuyorum ama korkulcak hiç bir şey yokmuş
Allaha şükür ki erken görülmüş ve tedavisi yapılcak öyle düşün❤️

Bende işte ilgi konusundan dolayı pek istemedim bir de cem bey sanirim görün falan vermiyormus. Mehmet bey maille birsürü görüntü yolluyormuş internetten öyle okudum.
Bir de sen sor bakalım fiyat için ne diyecekler🤷🏼‍♀️
Sordum canım aynısını söylediler. 1700 nakitte 1200. Randevu oluşturacağınız tarihten 2 hafta önce aramanız yeterli dediler. Biz bugün 17+6 yız. 20 haftalık olunca arıycam.

Alanı değil diye yine derler 😅 şeker yüklemesi için henüz birşey demedi doktor kasımın ilk haftası randevum var o zaman söyler muhtemelen. Zaten ben tetanozuda olmayacağim direkt karma yaptır dedi bana tetanoz, difteri, boğmaca olan aşıyı yaptırcam o da 28.haftada olcak tek doz
Bize yapılan aşı e nabızda Tetenoz difteri diye isimlendirilmiş karmadan tek farkı boğmaca mı acaba

Geçmiş olsun bi yönden çok sanslısın rahimağzı uzunluğun çok üst seviyede ve üst seviyede dikiş atıldıgında riskler çok çok azalıyor
Ve başarı oranı çok yüksek oluyor
Benimde kasılmalarım oluyor günde 10 kez olmadıgı sürece normal dedi bol su içiyorum
Serklajdan hiç korkma ben genel anesteziyle oldum sonrasında serum ve ağrı kesici vuruyorlar ağrıların hemen geçiyor kanamada bazılarında oluyor bazılarında olmuyor bende çok korkuyorum ama korkulcak hiç bir şey yokmuş
Allaha şükür ki erken görülmüş ve tedavisi yapılcak öyle düşün❤️
Çoğu kişi genel anestezi ile oluyormuş ben spinal belden uyuşma ile olacağım okuyorum belden aşağını uyuşturucağız ben hemen dikişini atacağım kısa bir işlem dedi 😇

Back
X