2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Umarım ilaç iyi gelmiştir🤣
Bugün birde ben sayıyım kaça düşücek kasılmalarım evet bende kasılmaların biticegini düşünmüyorum çünkü dediğin gibi tam yalancı kasılmaların oldugu haftalardayız bebekler en hızlı bunhaftalarda büyüyormuş🥹
Benim oğlan babası gibi nazlı
Keşke annesine çekseymiş 😝😝
Bu sefer göstermezse her hafta doktora gitmeyi planlıyorım🤣
Kiz sorma benim doktor 400 lu bi gram dedi kilosunu ama emin de olamıyorum yeniden soracaktım başka şeyler konuşmaya başladık. 🤣
Nazlı ve erkek biraz zor oluyo cekilmiyo 🤣
Kiz her hafta doktora gidip napican ahahahah yani yüzünü görsen de net görüntü olmuyo ki kime benziyo diye mi bakican. Bak ben ona hiç dikkat etmedim 🤣🤣 detaylı da ona dikkat edeyim.

Kiz sorma benim doktor 400 lu bi gram dedi kilosunu ama emin de olamıyorum yeniden soracaktım başka şeyler konuşmaya başladık. 🤣
Kiz her hafta doktora gidip napican ahahahah yani yüzünü görsen de net görüntü olmuyo ki kime benziyo diye mi bakican. Bak ben ona hiç dikkat etmedim 🤣🤣 detaylı da ona dikkat edeyim.
Yaa senin haftan benden küçük benim bebiş 400 ü geçmiştir o zaman (umarım yani)🤣 biz direk bebeğin kilosunu soruyoruz 🤣
Benimki kesin babasına çekicek çok baskın genleri var 🤣🤣🤣 zaten 4d fotosunda burnu aynı babası😅

Her seferinde bakıyor benimki 🙏🏻 çok haklısın canım herkes bilmeli :KK43: çok fazla kayıp varmış artmış hep her konuda denk geliyorum neredeyse
Evet bazı doktorlar her seferinda bakıyorlarmış süper valla🙏
Birde dediğim gibi bu genetikte oluyormuş benim kuzenimde vardı mesela ama ne kadar doğru bilmiyorum🤨

Canım belirtilerin neydi çok geçmiş olsun :KK43:
İlk önce sanci çok hafif oldu ama dayanilmayacak gibi değil sadece daha faklı bacaga vuran bi sancıydi savcıdan hemen sonra idrara çıkma ağrılı idrar karnımda top gibi sertleşmiş o sancılar sırasında ama sanci en fazla ilk 40 saniye falan sürüyordu hafif regl agrisi gibi sonra gece 10 dakika da bir 1 dakika süren sancılar oldu ama o sancılar da dayanilmayacak gibi değildi benim agri esigim yüksek biraZ ondan sanırım doktor da şaşırdı nst sonucunu görünce nasıl dayandın bu ağrıya diye ama ben regl agrisi gibi hissettim şükür iyiyiz şimdi 🧿🙏🏻

Canım çok geçmiş olsun. Hiç mi hissetmedin sancıları benimki de dün gece aşağıya sürekli vuruyor baskı yapıyordu. Acaba sancı mı erken doğum mu diye korktum. Sonradan geçti ama benimki hep aşağılarda hiç yukarıya çıktığı yok bu normal mi acaba??
Benimde asagida ve hep aşağıda baskı yapıyor çok hafif agri hissettim ben dayanilmayacak gibi degildi yoksa dururmuyum bir gece öyle simdi hastanedeyiz durdu sancılar ama hep takipli olacak 🧿🙏🏻

Kesinlikle katılıyorum. Benim hersey normal ve yolunda giderken doktorumun bi bakalim demesiyle belli oldu. Karından bakıldığında biraz daha uzun ölçüm oluyomus. En sagliklisi alttan. Bide etkisi varmi bilmem fakat yakın aile üyelerinde kuzenlerle vs bu sorun varsa mutlaka baktırin. Belirti de vermiyo kolay kolay.
Aynen öyle benimde heewwy normal gidiyordu birden oldu alttan bakıldı açılma başlamamış çok şükür

merhaba kızlar ayıptır söylemesi 3 gündür kabızlık sıkıntısı yaşıyorum çok zor çıkıyorum bugünde zorlandım ama sonrasında pembe bir leke gelmiş çok korktum devamı gelirse doktora muhakkak gidicem ama şuanda biraz sakin yaklaşıyım dedim sizde böyle bir durum oldumu başınıza geldimi acil bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim
Sanki grupta biri böyle bişey yaşamıştı ama kim hatırlamıyorum
Yinede doktoruna mesaj atsan veya hastaneye gitsen daha iyi olur canım

İlk önce sanci çok hafif oldu ama dayanilmayacak gibi değil sadece daha faklı bacaga vuran bi sancıydi savcıdan hemen sonra idrara çıkma ağrılı idrar karnımda top gibi sertleşmiş o sancılar sırasında ama sanci en fazla ilk 40 saniye falan sürüyordu hafif regl agrisi gibi sonra gece 10 dakika da bir 1 dakika süren sancılar oldu ama o sancılar da dayanilmayacak gibi değildi benim agri esigim yüksek biraZ ondan sanırım doktor da şaşırdı nst sonucunu görünce nasıl dayandın bu ağrıya diye ama ben regl agrisi gibi hissettim şükür iyiyiz şimdi 🧿🙏🏻
Çok geçmiş olsun canım çok şükür iyisiniz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kizlar gogsum kasindi sonrasında baktım sıvı gelmiş rengi sarımsı şeffaf gibi normal mi . Böyle bir durum yaşayan var mı acaba

bence doğduklarında bile hepsi birbirinin aynısı oluyor 😍😂🧿

Kızlar çok şükür rahim ağzı ölçüldü 40 mm olarak .Her hangi bir kısalma yok ve doktorum kapalı olduğunu söyledi .Cinsel ilişki sonrası zorlama olabileceğinden şüphelendik ve enfeksiyon çıktı biraz .Onun dışında içerde kanama Alanı vs gözükmüyor . Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar çok şükür rahim ağzı ölçüldü 40 mm olarak .Her hangi bir kısalma yok ve doktorum kapalı olduğunu söyledi .Cinsel ilişki sonrası zorlama olabileceğinden şüphelendik ve enfeksiyon çıktı biraz .Onun dışında içerde kanama Alanı vs gözükmüyor . Allah hepimizin yardımcısı olsun
ben de çok korkuyorum ilişkiden hiç daha yapmadık bu okuduklarımdan sonra yapmam daha da zor :((

ben de çok korkuyorum ilişkiden hiç daha yapmadık bu okuduklarımdan sonra yapmam daha da zor :KK43:(
Aslında cinsel ilişki Sağlıklı bir gebelikte faydalı bile .Ama dediğim gibi Sağlıklı gebelikte doktorunuz bir sıkıntı görmüyorsa yapabilirsiniz bence .Benimde bir sorunum yoktu aslında ama bilemiyorum enfeksiuon etkiside olabilir

Bizde detaylıdan çıktık 🥰🥰 425 gram olmuşuz her şey yolunda çok şükür rahim ağzı ölçümü yapıldı 31 mm gayet iyi dedi bebiş 10 gün önden gidiyor doktorum inanılmaz tatlıydı yüzünü bu kadar gösterdi 2 hafta sonra tekrar bekliyorum yüzünü tam görelim dedi 🥹🥹

Eklentiler

• IMG_3126.webp
    IMG_3126.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 87
Back
X