- 20 Ocak 2015
- 1.474
- 1.584
- 333
- 35
Bizim burada bir sürü küvet marşafa ve kovası vardı. Kimse almamış sanırımBen birazdan gidip bakacağım ama küvet kalmış mıdır bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim burada bir sürü küvet marşafa ve kovası vardı. Kimse almamış sanırımBen birazdan gidip bakacağım ama küvet kalmış mıdır bilmiyorum
ay öğle molamda gidiyim bari akşama bir şey kalmazBen bunları aldım![]()
Bide bunu aldım poşette kalmış unutmuşumBen bunları aldım![]()
Aynen canım git bak mutlakaay öğle molamda gidiyim bari akşama bir şey kalmaz
Çok teşekkür ederim canım benimsiz güçlü olun ki o da güçlü olsun gördüğüm kadarıyla çok güçlüsünüz zaten![]()
Bizim burada bitmiş maalesef yetişemedimBizim burada bir sürü küvet marşafa ve kovası vardı. Kimse almamış sanırım
Bizim burda da kova ve maşrafa çoktu ama kuvet hiç yoktu. Onu anneme aldırdım. Herkes banyo oturağı kovalıyorduBizim burada bir sürü küvet marşafa ve kovası vardı. Kimse almamış sanırım
Bizim burda da kova ve maşrafa çoktu ama kuvet hiç yoktu. Onu anneme aldırdım. Herkes banyo oturağı kovalıyordu
Ben sadece emzik kutudu ve kıyafet askılığı alabildimKızlar bime kesin gidin çok güzel şeyler gelmiş . Sabah sabah 1500 liralık oldum![]()
63 üm şuan M beden denedim biraz payı vardı L aldım daha iyi olduKaç kiloya hangi bedeni aldın canım
Ne aldın da 1500 oldun kız bende gittim 7-8 parça aldım 240 tuttu hatta 100 lü eğitici resim görselleri vardı onuda aldım herşey uygundu valla küçük cam su için biberon aldım büyüklerinden almadım beğenmedimKızlar bime kesin gidin çok güzel şeyler gelmiş . Sabah sabah 1500 liralık oldum![]()
Nevresim ne kadardı? Hayırlı olsun bu aradaBen bunları aldım![]()
Aynen benim içim rahatKesinlikle hekimden hekime usg dan usg a ve bebeğin pozisyonuna göre değişiyor ben kendi hastanedeki perinatologa gittim kaç kere Max 15 dk memlekette doğum yapacağım için oraya geldim orda da şehrin en deneyimli şehir hastanesindeki hekimine gittim üst cok iyiydi max 7-8 dk sürmüştür ama adam her şeyine baktı merak etmeyin insallah![]()
Kesinlikle katılıyorum ya benimde oğlum olacak asla isim bulamıyorum![]()
Ben öğleden sonra uğrayıp bakacam. Banyo filesi falan almayı düşünüyorum. Küvetim var ama filem yok. Onun dışında da nevresimler de güzel görünüyor. Biberon emzikler de varmış almayanlar bakabilir.Bim ganimetlerinden yararlanan var mı
Ben katlanabilir küvet setini , yorgan yastık ve fotoğraf albümü aldımBim ganimetlerinden yararlanan var mı
Nevresim müslin mi pamuk mu canımBen bunları aldım![]()
Bu çok kullanılır mı acaba ben hiç kullanmadım kızımdaBide bunu aldım poşette kalmış unutmuşum![]()