• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328

Eklentiler

• IMG-20231020-WA0019.webp
    IMG-20231020-WA0019.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 117
Kızlar bime kesin gidin çok güzel şeyler gelmiş . Sabah sabah 1500 liralık oldum 😅
Ne aldın da 1500 oldun kız bende gittim 7-8 parça aldım 240 tuttu hatta 100 lü eğitici resim görselleri vardı onuda aldım herşey uygundu valla küçük cam su için biberon aldım büyüklerinden almadım beğenmedim

Kesinlikle hekimden hekime usg dan usg a ve bebeğin pozisyonuna göre değişiyor ben kendi hastanedeki perinatologa gittim kaç kere Max 15 dk memlekette doğum yapacağım için oraya geldim orda da şehrin en deneyimli şehir hastanesindeki hekimine gittim üst cok iyiydi max 7-8 dk sürmüştür ama adam her şeyine baktı merak etmeyin insallah 🙏🏻🤲🏻
Aynen benim içim rahat 🙏🏼

Bim ganimetlerinden yararlanan var mı
Ben öğleden sonra uğrayıp bakacam. Banyo filesi falan almayı düşünüyorum. Küvetim var ama filem yok. Onun dışında da nevresimler de güzel görünüyor. Biberon emzikler de varmış almayanlar bakabilir.

Kızlar ben iki gündür süt içince alerji oluyorum yeni aldım sütü bozuk filan değil
Süt içiyorum yarım saat 40 dakkaya beni kaşıntı tutuyor anlamadım gitti

Back
X