- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.004
- 598
Ben hala almadımKızlar hala anne bebek çantası almayan varsa oyshonunki çok güzel. Ben bu fiyatı versem mi ki diyordum ama ben bunu hep kullanırım. Sırt çantası olarak kullanmak istemezsen saklama yeri bile var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hala almadımKızlar hala anne bebek çantası almayan varsa oyshonunki çok güzel. Ben bu fiyatı versem mi ki diyordum ama ben bunu hep kullanırım. Sırt çantası olarak kullanmak istemezsen saklama yeri bile var
Benim bebiş Atlas olacak inşallahİsim konusunda bizim hep yedek isimler vardı ikiz olur vs diye kız Luna , Lina , Ela olarak ilk ikisi eşimin oynadığı bir oyunda karakter isimleriLuna’yı çok istiyordu kız olsa
Erkekte Leo, Luka, Aslan, Atlas bu dörtlü belirlemiştik
Atlas ismini çok çok seviyorum ama eşim istemedi onu Leo Atlas istemiştim ilk başta erkek diyince de yok dedi ya öfuzun olmasınmıs
Açılmayana da çocuğu oturtup çıkarması eziyet olur ama. Bize o tarz bi tane eşimin arkadaşı verdi. Önü açılıp kapanıyor ama ben bile zor açıp kapattım. Çocuk mümkün değil acamazOturmaktan her şubeye bir tane gelmişti ben 10 gibi gittim umudum yoktu ama benden sonra bir kaç kişi gelip sordu. Bu oturanların da önü açılmıyor ondan emin olamadım. Ama bazıları da çocuklar açmayı öğreniyor düşüyor bu daha iyi yazmışlar
Hayırlı olsun canım benim. Diş kaşıyıcı nasıl bişey foto atar mısınBen de 3 bim gezdim şimdi belim koptu koltukdan doğrulamıyorum bileAsıl istediğim tummy time almaktı hiçbirinde bulamadım
3 body, 4kitap 1 tane fp lamalı diş kaşıyıcı aldım
Mağazada yoktu trendyoldan aldım. Stok yoktu bekledim hatta bejin önünde biberonu sıcak tutma şeyi yoktu ondan onu eledim.Ben hala almadıminternetten mi aldın canım mağazadan mı
Yaa banyoda kullananlar için sanırım suda yumuşama olup açılıyormuş. Ben de sokup çıkarırken bacaklarını acıtır mıyım acaba dedim de fiyat uygun olunca aldımAçılmayana da çocuğu oturtup çıkarması eziyet olur ama. Bize o tarz bi tane eşimin arkadaşı verdi. Önü açılıp kapanıyor ama ben bile zor açıp kapattım. Çocuk mümkün değil acamaz
Ben aslanlı olandan aldımHayırlı olsun canım benim. Diş kaşıyıcı nasıl bişey foto atar mısın![]()
Ben de 3 bim gezdim şimdi belim koptu koltukdan doğrulamıyorum bileAsıl istediğim tummy time almaktı hiçbirinde bulamadım
3 body, 4kitap 1 tane fp lamalı diş kaşıyıcı aldım
Ayy çok güzelmiş
Aynısını ben de yaptım.Küvet diye çamaşır selesi almışım ya off fişe bakınca farkettim. Heyecanlı heyecanlı aa küvet diye kaptım bir de. Baya topladım ben de ama albüm istiyodum yoktu
E bebekteki o köpüksüz olan kaliteli değil haberin olsun ben küvet seti aldım ebebekten içinde file hediye geldi bime gelenin aynısı eşim baktı bu ne yırtılacak gibi dedi küvetine oturmuyor bile verdikleri fileKöpüklülerde iyi ama 6 aya kadar kullanır kullanmazlar arada çok fiyat farkı var birde sonrasında hu bebek ürünlerini kaldıracak yer sıkıntısı da oluyor
Ebebkte böylesi var bu da iyi sanki gidip mağazada görerek almayı düşünüyorum
Evet işte trendyolda favorilerimdeydi ama bime gelince alirim ordan diye düşündüm 3 bim gezdim yok belim de ağrıdı o kadarCanım trendyolda da varmış tummy time aynısı ama neredeyse 2 katı fiyatı 154 tl![]()
Diytoy Tummy Time Aynalı Zeka Kartları-eğitici Kartlar - Fiyatı, Yorumları
Diytoy Tummy Time Aynalı Zeka Kartları-eğitici Kartlar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Köpüklüye bakayım o zaman direkE bebekteki o köpüksüz olan kaliteli değil haberin olsun ben küvet seti aldım ebebekten içinde file hediye geldi bime gelenin aynısı eşim baktı bu ne yırtılacak gibi dedi küvetine oturmuyor bile verdikleri fileköpüklü file alacağım + bu banyo oturağından alacağım ben Eki Görüntüle 3321255
Evet işte trendyolda favorilerimdeydi ama bime gelince alirim ordan diye düşündüm 3 bim gezdim yok belim de ağrıdı o kadar
Eki Görüntüle 3321261
Neyse bizim bebelerin kaderinde çamaşır sepetinde yıkanmak varmışAynısını ben de yaptım.![]()
Ay ne güldüm ya ilahi kızlar Allah sizide güldürsünNeyse bizim bebelerin kaderinde çamaşır sepetinde yıkanmak varmış
Ya bu kuzuyu ben de gördüm ama ne işe yaradığını anlamadığımdan geri bıraktımE bebekteki o köpüksüz olan kaliteli değil haberin olsun ben küvet seti aldım ebebekten içinde file hediye geldi bime gelenin aynısı eşim baktı bu ne yırtılacak gibi dedi küvetine oturmuyor bile verdikleri fileköpüklü file alacağım + bu banyo oturağından alacağım ben Eki Görüntüle 3321255
Evet işte trendyolda favorilerimdeydi ama bime gelince alirim ordan diye düşündüm 3 bim gezdim yok belim de ağrıdı o kadar
Eki Görüntüle 3321261
Merhaba BİM'den yengeci ne kadara aldınız? Muhtemelen artık bulmam güç ama yine de merak ettimYengeç normalde 500e satılıyor diye kaptım hemen. Parmakların da 2 çeşidi vardı