• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar hala anne bebek çantası almayan varsa oyshonunki çok güzel. Ben bu fiyatı versem mi ki diyordum ama ben bunu hep kullanırım. Sırt çantası olarak kullanmak istemezsen saklama yeri bile var
Ben hala almadım 🥲 internetten mi aldın canım mağazadan mı

İsim konusunda bizim hep yedek isimler vardı ikiz olur vs diye kız Luna , Lina , Ela olarak ilk ikisi eşimin oynadığı bir oyunda karakter isimleri 🤣 Luna’yı çok istiyordu kız olsa
Erkekte Leo, Luka, Aslan, Atlas bu dörtlü belirlemiştik
Atlas ismini çok çok seviyorum ama eşim istemedi onu Leo Atlas istemiştim ilk başta erkek diyince de yok dedi ya öf 🥲 uzun olmasınmıs
Benim bebiş Atlas olacak inşallah 😍🙏🏻

Oturmaktan her şubeye bir tane gelmişti ben 10 gibi gittim umudum yoktu ama benden sonra bir kaç kişi gelip sordu. Bu oturanların da önü açılmıyor ondan emin olamadım. Ama bazıları da çocuklar açmayı öğreniyor düşüyor bu daha iyi yazmışlar
Açılmayana da çocuğu oturtup çıkarması eziyet olur ama. Bize o tarz bi tane eşimin arkadaşı verdi. Önü açılıp kapanıyor ama ben bile zor açıp kapattım. Çocuk mümkün değil acamaz

Oturak için kasiyer kız da bana dedi açılmıyor önü rahat olmayabilir diye de bence açamasın anksiyeteli anne olarak zamk gibi kalması daha iyi olur bana bebenin 🤭 aldım geçtim ya 170₺ trendydolda 320₺ falandı

Ben hala almadım 🥲 internetten mi aldın canım mağazadan mı
Mağazada yoktu trendyoldan aldım. Stok yoktu bekledim hatta bejin önünde biberonu sıcak tutma şeyi yoktu ondan onu eledim.

Açılmayana da çocuğu oturtup çıkarması eziyet olur ama. Bize o tarz bi tane eşimin arkadaşı verdi. Önü açılıp kapanıyor ama ben bile zor açıp kapattım. Çocuk mümkün değil acamaz
Yaa banyoda kullananlar için sanırım suda yumuşama olup açılıyormuş. Ben de sokup çıkarırken bacaklarını acıtır mıyım acaba dedim de fiyat uygun olunca aldım

Hayırlı olsun canım benim. Diş kaşıyıcı nasıl bişey foto atar mısın ☺️
Ben aslanlı olandan aldım ❤️🥰
IMG_7358.webp

Diş kaşıyıcı 120 civarıydı fiyatı sanırım

Ben de 3 bim gezdim şimdi belim koptu koltukdan doğrulamıyorum bile😅 Asıl istediğim tummy time almaktı hiçbirinde bulamadım 😒

3 body, 4kitap 1 tane fp lamalı diş kaşıyıcı aldım
Canım trendyolda da varmış tummy time aynısı ama neredeyse 2 katı fiyatı 154 tl

Köpüklülerde iyi ama 6 aya kadar kullanır kullanmazlar arada çok fiyat farkı var birde sonrasında hu bebek ürünlerini kaldıracak yer sıkıntısı da oluyor 😅

Ebebkte böylesi var bu da iyi sanki gidip mağazada görerek almayı düşünüyorum
E bebekteki o köpüksüz olan kaliteli değil haberin olsun ben küvet seti aldım ebebekten içinde file hediye geldi bime gelenin aynısı eşim baktı bu ne yırtılacak gibi dedi küvetine oturmuyor bile verdikleri file 😅 köpüklü file alacağım + bu banyo oturağından alacağım ben
Screenshot_20230912-143056_Trendyol.webp

Canım trendyolda da varmış tummy time aynısı ama neredeyse 2 katı fiyatı 154 tl
Evet işte trendyolda favorilerimdeydi ama bime gelince alirim ordan diye düşündüm 3 bim gezdim yok belim de ağrıdı o kadar 🤣
20231020_185230.webp

E bebekteki o köpüksüz olan kaliteli değil haberin olsun ben küvet seti aldım ebebekten içinde file hediye geldi bime gelenin aynısı eşim baktı bu ne yırtılacak gibi dedi küvetine oturmuyor bile verdikleri file 😅 köpüklü file alacağım + bu banyo oturağından alacağım ben Eki Görüntüle 3321255

Evet işte trendyolda favorilerimdeydi ama bime gelince alirim ordan diye düşündüm 3 bim gezdim yok belim de ağrıdı o kadar 🤣
Eki Görüntüle 3321261
Köpüklüye bakayım o zaman direk 😅😅

E bebekteki o köpüksüz olan kaliteli değil haberin olsun ben küvet seti aldım ebebekten içinde file hediye geldi bime gelenin aynısı eşim baktı bu ne yırtılacak gibi dedi küvetine oturmuyor bile verdikleri file 😅 köpüklü file alacağım + bu banyo oturağından alacağım ben Eki Görüntüle 3321255

Eki Görüntüle 3321261
Ya bu kuzuyu ben de gördüm ama ne işe yaradığını anlamadığımdan geri bıraktım 😃

Back
X