• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar bugün ilk defa doğum ne zaman olur diye konuştuk çok gerildim 😅 25 ocaktan sonraya planlarız ama şubatı görelim 6 Şubat gibi alıroz dedi ben sezeryan istiyorum deyince

Bir şey daha soracağım kızlar ya hareketleri hala mesane hizasında aşağılarda hisseden var mı acaba? Göbek hizasını geçtim daha yarı yolda bile değil hareketler. Plasentam ön duvarda ondan mı bilmiyorum ama
Benim hem göbek hem göbek üstü hem alt karında oluyor valla ben de anlamadım zaten sürekli yer değiştiriyor onu artık dışardan bakarken bile görüyorum.

Bana pazartesi konuşalım dedi diye ona göndermedin bi arayıp öğrenirim pzt günü. Bana biraz dikkat et diyebilir senin çok güzle çıkmış maşallah
Maşallah canım da senin sonuçlarda kötü değil üzülme 🌺

Ben de sürekli farklı yerlerde hissediyorum bazen rahim ağzımda bazen külot bölgesinde bazen göbeğimde ama mesela art arda değil geçen hafta genellikle aşağılarda hissettim son bikaç gündür göbekte hissediyorum plasentam da arka yerleşimli benim

Kızlar çorap alan var mı? Hala çorap almadım
gossipbusra gossipbusra canım sen almıştım dolaptan bidünyacoraptan sanırım altı kaydırmaz mı aldıkların

Eklentiler

• IMG_5997.webp
    IMG_5997.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_5998.webp
    IMG_5998.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 57
Bir şey daha soracağım kızlar ya hareketleri hala mesane hizasında aşağılarda hisseden var mı acaba? Göbek hizasını geçtim daha yarı yolda bile değil hareketler. Plasentam ön duvarda ondan mı bilmiyorum ama
Benim bebeğim öyle ultrasonda koltuğun kenarına uzanmış ayakları aşağı sarkıyor şekilde gözüküyordu tekme atmaklada kalmıyor yumruk kafa popo , Allah ne verdiyse hücum ediyor 🥲

Kızlar çorap alan var mı? Hala çorap almadım
gossipbusra gossipbusra canım sen almıştım dolaptan bidünyacoraptan sanırım altı kaydırmaz mı aldıkların
Dün bime bebek ürünleri geldigi zaman gitmiştim kasiyerede öyle bir sordum bebek çorabı gelmedimi diye vardı kaldirdilar dedi sanırım kafaları karıştırdı bebek ürünleri gelince çoraplarıda çıkartmışlar ama brosürde çorap olmadığı için kaldırmışlar yine takip et yakında gelir dedi. Arkadaşım bi kaç hafta önce geldiğinde almış çok beğenmiş kumasini belki gelir yine bim den almayı düşünürsen biraz bekle sende istersen. Dün bebek ürünleri alanların birinin attığı fotograftada vardı sanki çorap

Benim bebeğimin kafası da aşağıda ve ayakları sağ tarafımda ama her hareketini hissediyorum resmen 😅 eşimde diyor hiç durmuyor bu diye.Doktor zayıf olduğun için her hareketini hissetmen normal dedi 🐣

Dün bime bebek ürünleri geldigi zaman gitmiştim kasiyerede öyle bir sordum bebek çorabı gelmedimi diye vardı kaldirdilar dedi sanırım kafaları karıştırdı bebek ürünleri gelince çoraplarıda çıkartmışlar ama brosürde çorap olmadığı için kaldırmışlar yine takip et yakında gelir dedi. Arkadaşım bi kaç hafta önce geldiğinde almış çok beğenmiş kumasini belki gelir yine bim den almayı düşünürsen biraz bekle sende istersen. Dün bebek ürünleri alanların birinin attığı fotograftada vardı sanki çorap
Bir sürü bebek ürünü gelecek takip edin dedi dün bana da evet çorapta gelsin gelmeli zıbınları bitirmişler geldiği gibi iki tane alabildim yumuşacıktı ❤️❤️

Kızlar 22+6yım bugün, sanki sabahtan beri 2-3 kez kasılma oldu ya bebek ya da uterusum sağa toparlandı gibi hafif ağrıyla sonra geçti. Bu şekilde gün içinde yalancı kasılmalarınız başladı mı yoksa bi kd acile gitmeli miyim
Bende de oluyor özellikle geceleri üst üste iki üç sefer sonra geçiyor.Ben 17 den sonra hissettim yanlış hatırlamıyorsam doktorum biraz erken demişti o zamanlar için ama şimdi normal sanırım.

Bir sürü bebek ürünü gelecek takip edin dedi dün bana da evet çorapta gelsin gelmeli zıbınları bitirmişler geldiği gibi iki tane alabildim yumuşacıktı ❤️❤️
Ben 4 tane aldım çok beğendim . Beklemedeyim şimdi gelecekler için sabahtan gidicem bu sefer, 4 bim gezdim geç kalınca 😅

Kızlar karın bölgesinde kalp atması gibi bişey yaşayan oldu mu. Kalbimizin attığı gibi karnım hızlı hızlı inip çıkarak attı bikaç dakika. Sonra düzeldi. Kasılma mıdır bu ?
Bebiş hıçkırıyor sanırım bende de öyle oluyor 😊

Benimki de genelde hep aşağılarda çok az yukarda hissediyorum

Kızlar bugün ilk defa doğum ne zaman olur diye konuştuk çok gerildim 😅 25 ocaktan sonraya planlarız ama şubatı görelim 6 Şubat gibi alıroz dedi ben sezeryan istiyorum deyince
Ohh ya sezeryanın ne güzel günü belli ben sancı ne zaman gelecek diye bekliycem hiç olmazsa sezeryan düşünüyorum ama o da belirsiz 🥺

Back
X