Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Arkadaşlar az önce 4agustosa detaylı için randevu aldım bugünlere çok şükür 🥹
Canım gözün aydın 🤗inşallah banada nasip olur o kısımlara gelmek. İçim bi tuhaf nedense kızlar yaa yarın Fetal sonucum çıkacak ama bu sabahtan beri içimde bi sıkıntı var 🥺Allah yardımcımız olsun 🤲🏻 sizlerden de dua bekliyorum lütfen 🙏 🥹

Canım aynı şeyler bende de var 2 tane bebeğimi kaybettiğim için çok geç söylememize rağmen.Hamileliğimi en yakınımdakiler bile duyar duymaz ilk sordukları sağlıklı mı ? Tüp bebek mi ? Yani tamam art niyet olmayabilir ama bir insan sorarken de bir şeyi düşünür yani .Bırak ben açarsam konuşurum anlatırım zaten her şeyi .Gerçekten bazı şeyleri yaşamak çok zor ama insanların bu laflarıyla uğraşmak daha da zor .Hele ki hamile kalmadan önceki konuşmalar hamile kalamıyormuşcasına çocuğun olmuyormuşcasına ki böyle de olabilirdi her şey Allahtan .Tüp bebek doktoruna yönlendirmeler mi dersin bizim bir arkadaşın dalarla başlayan cümleler mi dersin .Bir de anlatamıyorsun yani bizim işimizin genetik ile alakalı olduğunu tüp bebek doktorundan ziyade of neler yaşadık valla bitmiyor bitmeyecek de sanırım doğunca da bitmez bu laflar benim eminim

Evet canım, bir de size anlatamadım bir ara çok canım sıkıldı, ilk iş yerinden bir arkadaşa söyledim kimseyle şu an paylaşmak istemiyorum dedim, bir gün sadece bir gün kan vermeye gittim, meraklı biri var sürekli peşimde geziyordu neden çocuk yapmıyorsun, ayy yoksa hamile misin diye? Hemen arkamdan daralmış, kimseye söyleme dediğim arkadaşımda ona söylemiş, çok üzülüp ağlamıştım, sorun öğrenilmesi değil, ben sana güvendim, söyledim, çok erken haftaydı o zaman yeni öğrenmiştim ben de işte, o sıralar çok canım sıkılmıştı buraya da hiç bakamamıştım 😔

Benim kizim 26 aylik 20aylikken ocakta bıraktırdim tasedufen 3 ay sonra sütüm bitip gidince hamile kaldiim. kizimi 3 sene beklemistik bu minnak 3 ay bekletti 🤭🙈 emzirmemek rahatmis ama arada biraz dinlendir goguslerjnj diger minnosta emecek yaz gunu erken unutur belki gunde kac kez emiyor simdi

Ben hic duygusallasmadim sen mecburi bırakıyorsun die duygusallasmisindir 🙈 son zamanlar cup cup bos meme yerine beni emiyordu hic bisey yapamiyodum 🫣
Amacım en azından 18 aylık olunca bıraktırmak canım. O da temmuz 20sinde oluyor. Aşısı var o zaman onu da geçirelim Ağustos başında artık bıraktırcam inşallah. Doğuma da 5 ay falan kalıyor yeterince dinlenirim diye düşünüyorum ☺️ aslında gündüz pek aramıyor. Gelince oyunla dikkatini dağıtabiliyorum. Ama gece çok fazla emiyor. Ayrılık kaygısı var sanırım bu ara sürekli ağlayıp uyanıyor. Belki sütüm azalır ya da tadı değişir hamileyken dedim ama o da olmadı. Gerçekten yoruyor beni ve çok sert emdiği için acıtıyor artık. Bırakınca rahat edeceğimi biliyorum ama aramızdaki kocaman bir bağ kopacak sanki çok üzülüyorum elimde değil 🥹🥹

Canım gözün aydın 🤗inşallah banada nasip olur o kısımlara gelmek. İçim bi tuhaf nedense kızlar yaa yarın Fetal sonucum çıkacak ama bu sabahtan beri içimde bi sıkıntı var 🥺Allah yardımcımız olsun 🤲🏻 sizlerden de dua bekliyorum lütfen 🙏 🥹

Canım içini ferah tut, çok güzel gelecek sonucun ve cinsiyeti de öğreneceğiz inşallah 😇 sen o heyecanını düşün başka hiçbir şeye odaklanma lütfen 🙏

Evet canım, bir de size anlatamadım bir ara çok canım sıkıldı, ilk iş yerinden bir arkadaşa söyledim kimseyle şu an paylaşmak istemiyorum dedim, bir gün sadece bir gün kan vermeye gittim, meraklı biri var sürekli peşimde geziyordu neden çocuk yapmıyorsun, ayy yoksa hamile misin diye? Hemen arkamdan daralmış, kimseye söyleme dediğim arkadaşımda ona söylemiş, çok üzülüp ağlamıştım, sorun öğrenilmesi değil, ben sana güvendim, söyledim, çok erken haftaydı o zaman yeni öğrenmiştim ben de işte, o sıralar çok canım sıkılmıştı buraya da hiç bakamamıştım 😔
Canım Allaha emanet bebeklerimiz , maalesef insanlar konuşacaklar konuşmaya devam edecekler ne yazık ki .Hele benim bir tane en yakın arkadaşım dedi ki doğunca söyleseydin .şok oldum yani ben anneme bile söylememişim .hiç beklemediğim bir tepkiydi .yıllarca bizim neler yaşadığımıza en yakından şahit olan insanlar .adım kadar eminim kötü niyet yok ama bazı laflar bazı insanlara söylenmemeli söylerken çok düşünülmeli ama işte yaşayan biliyor ne yazık ki

Bizimde aynı ya bende 15.haftada söyledik daha yeni yakın arkadaşlarıma o da bir arkadaşım diyor doğunca söyleseydin 😆😆😆

Biz sadece ailelere söyledik, iş yerindekiler biliyor, en yakın arkadaşıma da söylemedim, küsecek bana yüksek ihtimal ama içimden nedense paylaşmak gelmiyor, onun haricinde hiç kimse bilmiyor 🥲

Sürekli anneme soruyorlar, ayy hamile değil mi? Yapsa ya bir tane daha, bebekten sonra epey bekledi? Olmuyor mu ki? Kimse kusura bakmasın ama bu soruları soranlar haketmiyorlar öğrenmeyi, hıh 😏

Canım Allaha emanet bebeklerimiz , maalesef insanlar konuşacaklar konuşmaya devam edecekler ne yazık ki .Hele benim bir tane en yakın arkadaşım dedi ki doğunca söyleseydin .şok oldum yani ben anneme bile söylememişim .hiç beklemediğim bir tepkiydi .yıllarca bizim neler yaşadığımıza en yakından şahit olan insanlar .adım kadar eminim kötü niyet yok ama bazı laflar bazı insanlara söylenmemeli söylerken çok düşünülmeli ama işte yaşayan biliyor ne yazık ki

Evet canım, maalesef insanlar anlamıyor gerçekten tuhaf, kötü niyet yok ama inciten her şey de iyi niyet dışına çıkıyor işte

Güzel gelecek sonuç güzel düşün kuzum 🙏

Benimki de 6 ağustos. Kaç haftalık olacak seninki 23 falan olmuyor mu. Ben mi erken aldım acaba aklım karıştı 🤷🏼‍♀️
Yok gülüm ben geç aldım braz bu haftasonu ailemin yanına gideceğim eşim de Ağustos başında izne ayrilacak.detaylida o da yanımda olsun istedim o nedenle ağustos başına aldım ☺️

Yok gülüm ben geç aldım braz bu haftasonu ailemin yanına gideceğim eşim de Ağustos başında izne ayrilacak.detaylida o da yanımda olsun istedim o nedenle ağustos başına aldım ☺️
Anladım kuzum ya zaten 5 kere falan hesapladım randevu alırken 21 haftalık oluyor. Dedim yanlış mı hesapladım 🤣🤣🤣

Biz sadece ailelere söyledik, iş yerindekiler biliyor, en yakın arkadaşıma da söylemedim, küsecek bana yüksek ihtimal ama içimden nedense paylaşmak gelmiyor, onun haricinde hiç kimse bilmiyor 🥲

Sürekli anneme soruyorlar, ayy hamile değil mi? Yapsa ya bir tane daha, bebekten sonra epey bekledi? Olmuyor mu ki? Kimse kusura bakmasın ama bu soruları soranlar haketmiyorlar öğrenmeyi, hıh 😏
Bende söylemedim hatta ailem dışında kimse bilmiyor şimdi kalkıp arkadaşlarım akranlarıma söyleyince eger darılan olursa demmeki hiç sevinememiş bu duruma birde herkes bir kızım olsun istyr iki oğlum var sürpriz olsun istedim bakalım kimler darılck kimler sevincek:) ama çoğu çok kıskanç
Bir daha ki sefere de gidip netleştirip gelmek söylemek istiyorum çünkü her şey bu hayatta hep kursağımda kaldı

Bende söylemedim hatta ailem dışında kimse bilmiyor şimdi kalkıp arkadaşlarım akranlarıma söyleyince eger darılan olursa demmeki hiç sevinememiş bu duruma birde herkes bir kızım olsun istyr iki oğlum var sürpriz olsun istedim bakalım kimler darılck kimler sevincek:) ama çoğu çok kıskanç
Bir daha ki sefere de gidip netleştirip gelmek söylemek istiyorum çünkü her şey bu hayatta hep kursağımda kaldı

Haklısın canım, çok güzel doğru diyorsun söyleyince nabız yoklaması yapmak mantıklı🌺 Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin

Biz kızımı ailelere bile 16 haftalık olunca söylemiştik. Karnım büyüyene kadar da çevremde kimse bilmiyordu nerdeyse. O kadar çok gizledim ki herkesten. Artık kesin sağlıklı olduğundan emin olayım düşük riskim olmasın diye düşündüm. İnsanların boş konuşmaları gerçekten yoruyor. Takmamak da elde değil anlıyorum sizi. Geçen mesela komşu gelmiş cinsiyetini sordu. Söyledim. Olsun sağlıklı olsun da diyor. Sanki teselli verilecek bişey gibi. Bizim bir akrabanın 3 oğlu oldu mesela. Kadına herkes teselli verme modunda konuşuyordu. Bu tarz konuşmalar iyi niyetli gelmiyor bana açıkçası tıpkı sizin anlattıklarınız gibi. Nazik olmak dikkatli konuşmak bu kadar zor olmamalı difembahyaa difembahyaa Handan2212 Handan2212

Biz kızımı ailelere bile 16 haftalık olunca söylemiştik. Karnım büyüyene kadar da çevremde kimse bilmiyordu nerdeyse. O kadar çok gizledim ki herkesten. Artık kesin sağlıklı olduğundan emin olayım düşük riskim olmasın diye düşündüm. İnsanların boş konuşmaları gerçekten yoruyor. Takmamak da elde değil anlıyorum sizi. Geçen mesela komşu gelmiş cinsiyetini sordu. Söyledim. Olsun sağlıklı olsun da diyor. Sanki teselli verilecek bişey gibi. Bizim bir akrabanın 3 oğlu oldu mesela. Kadına herkes teselli verme modunda konuşuyordu. Bu tarz konuşmalar iyi niyetli gelmiyor bana açıkçası tıpkı sizin anlattıklarınız gibi. Nazik olmak dikkatli konuşmak bu kadar zor olmamalı difembahyaa difembahyaa Handan2212 Handan2212

Evet canım, böyle yazınca da üzüldüm acaba boş yere kuruntu mu yapıyorum, niye set çekmeye çalışıyorum dedim insanlarla arama ama bu gerekli, ben de söylemedim hatta kuzenim evlenecek nikahına gidene kadar demeyeceğim, çok incitici, oğlumu kaybettiğimde bir şey olma yenisini yaparsın diyenler olmuştu, kahrolmuştum, her hafta mezarına gidiyorum ve diyorum; oğlum kardeşin olacak, hani annene diyorlardı ya bir tane daha olur onu unutursun, değil seni unutmak, kardeşin olunca seni daha çok özlüyorum, sarılıyorum, öpüyorum mezar taşını, zaten iş yerinde söyleyen arkadaşıma da dedim, sen beni anlayamazsın dedim, senin evladın toprağın üzerinde, benimkine ben 2 yıl önce toprak attım. Kimseye acımıyorum kızlar, artık beni incitine ben de incitiyorum, anneyim ben, herkes sözlerine dikkat etsin

Böyle yazınca da üzülenler olur diye yazmak istemiyorum, güzel şeylerden bahsetmek istiyorum hep ama şu var, meleğim benim için çok kıymetli, onu konuşmaktan da çok haz alıyorum 🥰 nihayetinde kavuşacağız 🌝

Aynen öyle canım benim de şimdi erkek olduğunu duyan ee biz kız bekliyorduk senden işte erkek göreceksin sen diyenler saçma sapan konuşmalar .Biz yıllardır neler çekmişiz uğraşmışız bunun için kız ya da erkek ne farkeder .Rabbim sağlık versin en önemlisi bu erkek olunca sevilmeyecek mi evlat yani ne gereksiz konuşmalar ya

Back
X