• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Eşim de çok istiyor beşiğin içine koyup fotolarını çekecekmiş 😬😬 benim bilimsel bir şey bulup bunlara atmam lazım 😂
Ama sen istemiyorsun sonuçta aynı evde yaşıyorsunuz senin istemediğin birşeyi eşinde diretmemesi lazım şey de yapabilirsin doktoruna bu konuyla alakalı mesaj at rica et muayenede eşine söylesin evde hayvan beslemeniz yasak diye 😁

Ya ben de köpeği seviyorum normalde. Ama ben ameliyatlı gelmişim bebiş daha yeni dünyaya gelmiş o an istemiyorum. aşırı havlayan bir köpek belki bebek korkacak gibi şeyler düşünüyorum 🥲
Wc eğitimi yok kakayi eve yapiyo diyorsunuz. Bence kv evden başından atmaya çalışıyo köpeği. Bilmiyorum bana pek normal gelmedi. Ayrıca doğum sonrası çok hassas dönemde olacaksın sürekli havlayan köpeği kafanızda kaldıracak mi. Yani kedi olsa sorun değil benim nazarımda ama köpek ev için uygun değil

Eşim de çok istiyor beşiğin içine koyup fotolarını çekecekmiş 😬😬 benim bilimsel bir şey bulup bunlara atmam lazım 😂
Birde eve kakasını yapıyormuş sen kendine mi bakacan bebeğe mi bakacan köpeğe mi bakacan ya bence kalp kırmayı falan göze alıp kesin bir dille asla istemediğini söyle zorla getirip bırakacak hali yok kaynananın. Ben bile sinir oldum ya inşallah halledebilirsin canım

Kizlar merhaba, ayak paca corbasi icmemizde bir sakınca var mi?sakatat yemeyin diyorlar ama bu zamana kadar cok dikkat ettim , artik bir kase icmek istiyorum:)

Ayyy benimde öyle dun bugun. Bi bende oluyo diye ses cikartmamistim. Sağ kalçada belin tamamı çok aşırı agriyo. Yatakta bi tarafa zor dönüyorum. Normal mi acaba ya 😔
Dün enfeksiyon için idrar verdim şükür temiz çıktı onunla bağlantılı bir durum değil. Salı günü randevum var inşallah o zaman doktora sorarım. Ama bence normaldir ya bebek büyüyor rahim daha da genişliyor vücudun dengesi değişiyor. Bi de ben henüz magnezyum başlamadım kan tahlilimde düşük değildi ama alt sınıra yakındı belki oda etkili olabilir

Dün enfeksiyon için idrar verdim şükür temiz çıktı onunla bağlantılı bir durum değil. Salı günü randevum var inşallah o zaman doktora sorarım. Ama bence normaldir ya bebek büyüyor rahim daha da genişliyor vücudun dengesi değişiyor. Bi de ben henüz magnezyum başlamadım kan tahlilimde düşük değildi ama alt sınıra yakındı belki oda etkili olabilir
Benimde pers günü o zamana kadar geçmezse bende detaylı konusucam doktorla. Aslinda ben 7. Haftadan beri magnezyum kullanıyorum ama bilmiyorum az mı geliyo diye düşündüm bugun. Cunku hareket de etmiyorum sürekli yat otur. 😔 doktorun yorumunu paylaşırsın merak ettim ne dicek

Ben bunu alcam canım ilk baktığımda 1100 liraydı artmış 🥲 Kasım indiriminde indirime girer belki
Bende ya dediğinizi ya da weewell aşağıdakinden almayı düşünüyorum bende kızlar

Eklentiler

• IMG_4637.webp
    IMG_4637.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 48
Benimde pers günü o zamana kadar geçmezse bende detaylı konusucam doktorla. Aslinda ben 7. Haftadan beri magnezyum kullanıyorum ama bilmiyorum az mı geliyo diye düşündüm bugun. Cunku hareket de etmiyorum sürekli yat otur. 😔 doktorun yorumunu paylaşırsın merak ettim ne dicek
Tamamdır salı günü yazarım inşallah

Yaa kızlar acaba hamilelikten çok mu kafaya taktım diyordum ama tepkilerinizden anladığım kadarıyla sinir olmakta haklıymışım 😃 sağolun 🌸 bir daha söylediğinde bi doktora sorayım bu konudan emin değilim ilk 40 gün gelebilir mi sorayım derim. Hayır bir de torun istemiyordu olduğunu duyunca üzülmüştü şimdi niye köpekle bağ kuruyoruz anlamıyorum

Bende ya dediğinizi ya da weewell aşağıdakinden almayı düşünüyorum bende kızlar
Ya ben de bu tarz mı alsam diye düşündüm. Bebek uyurken telde sürekli ona açıp bakmak sanki psikolojik olarak zor mu olacak böyle telsizi yanına koyup bakılabilir gibi geliyor ama bunlar da pahalı sanki. Eşim işteyken bize bakmayı çok istiyor diye kameraya döndüm sonradan

Yaa kızlar acaba hamilelikten çok mu kafaya taktım diyordum ama tepkilerinizden anladığım kadarıyla sinir olmakta haklıymışım 😃 sağolun 🌸 bir daha söylediğinde bi doktora sorayım bu konudan emin değilim ilk 40 gün gelebilir mi sorayım derim. Hayır bir de torun istemiyordu olduğunu duyunca üzülmüştü şimdi niye köpekle bağ kuruyoruz anlamıyorum
Bence köpekle bebeği alistiracak sonra köpeği tamamen size bırakacak gibi hissediyorum. Çocuk durmuyo köpek durmuyo ayırmayan felan dicek yani. Bu kadar ısrarın altında başka ne olabilir

Kuzum tepkin az bile yani öyle diyim 🤭🤭 ama senin kaynana cidden fettan biraz galiba töbe töbe biz de kaynana olcaz zaten 😅😅 çizgini net koy her konuda
sağlığı da geçtik mesela senin psikolojin çok önemli lohusa dönemi en hassas dönem 🙏🏻 of bile dedirtmemeli lohusa anneye ben bile kara kara düşünüyorum inşallah kötü olmam diye zor

Görüntülü görüntüsüz telsiz vs gibi konularda detaylı araştırma yapmanızı öneririm. Hemen hemen hepsi radyasyon yayıyor. Suan elimize surdugumuz kremde bile hassas davranıyoruz doğar doğmaz cihazlara maruz kalması ne kadar sağlıklı. Dikkatli olmanızda fayda var.

Bence köpekle bebeği alistiracak sonra köpeği tamamen size bırakacak gibi hissediyorum. Çocuk durmuyo köpek durmuyo ayırmayan felan dicek yani. Bu kadar ısrarın altında başka ne olabilir
Aaa çok mantıklı. Köpek evde tek kalmayan bi köpek ondan ayak bağı oldu ondan bana itelemek istiyor olabilir çalışıyorum diye hiç demiyordu

0
Bugün benim de ağrım çok fazlaydı. Kasılmam da oldu. Magnezyum içtim rahatladım biraz. Bir de benim rahmim sanki geriliyo bu kasılma mı bilmiyorum ama sertleşme gibi değil büyüyor rahim ondan heralde. Su içmeyi ihmal etmeyin. Öğlen 3 e kadar içmemiştim su direkt başladı kasılmalarım. Anca 2 litre 2.400 falan içebiliyorum günde

Kuzum tepkin az bile yani öyle diyim 🤭🤭 ama senin kaynana cidden fettan biraz galiba töbe töbe biz de kaynana olcaz zaten 😅😅 çizgini net koy her konuda
sağlığı da geçtik mesela senin psikolojin çok önemli lohusa dönemi en hassas dönem 🙏🏻 of bile dedirtmemeli lohusa anneye ben bile kara kara düşünüyorum inşallah kötü olmam diye zor
Benim de annem yanımda kalacak şimdiden diyorum anne ben uykusuzken ve lohusayken kesin sinir bir insan olurum sakın alınma yaptıklarıma diye 😃 hormonlarımız birden düşecek kesinlikle normal olmayacağız ondan aslında ne kadar az insan o kadar huzur. ya kv sürekli bana bebek geliyor hayatınız mahvolacak uykusuzluktan öleceksiniz diyor ben de bu psikolojiye sürüklenmek istemiyorum 33 yaşında karar verdiysem bunları düşünmüşümdür diyorum ama yine diyor 😂

Görüntülü görüntüsüz telsiz vs gibi konularda detaylı araştırma yapmanızı öneririm. Hemen hemen hepsi radyasyon yayıyor. Suan elimize surdugumuz kremde bile hassas davranıyoruz doğar doğmaz cihazlara maruz kalması ne kadar sağlıklı. Dikkatli olmanızda fayda var.
Ya biz şuan telefonla fazla ilgileniyoruz ben de bu zarar veriyor mu onu merak ediyorum. Benim ekran sürem fazla 🥲

Aaa çok mantıklı. Köpek evde tek kalmayan bi köpek ondan ayak bağı oldu ondan bana itelemek istiyor olabilir çalışıyorum diye hiç demiyordu
E yani düşününce zaten eve gelir gelmez köpek getirmenin yok tanissinlar demenin başka bi aciklamsida yok 🤷‍♀️ bakabilirseniz olur fakat lohusa döneminde çoğu kadın kocasına Bike tahammül edemezken tam uyuyup dinlenmen gereken bi zamanda köpekten rahatsız olup stres olursan sütünü etkilerse? Köpeğin yaşam alanı değişikliği de olucak onun uyum sağlama süreci bebeğin rahatsız olması evin temizliği hijyeni...

Back
X