• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar doktor kontrolleriniz ne zaman benim detaylı ultrason 21. Haftaydı tam, ne zaman kendi doktoruma gideyim 24. Hafta da gideyim mi beklesem mi
13 kasıma hem şeker yüklemesine hem de muayeneye çağırmıştı detaylidan önce. Sen de benden bur hafta öndesin kasımın ilk haftası gibi git bence gidersen de hem sabah saatlerine al muayeneni hem de aç git muhtemelen şeker yüklemesi de yapar

Ya aslında şundan dolayı susuyorum. Mesela bana kötü bir şey söyleyecekse tekken söylüyor oğlunun yanında beni aşırı seviyor gibi konuşuyor eşim de kaynanan da sen diye ölüyor diyor 😂 şimdi ben cevap versem dicek ki annem iyi sen niye böylesin biz kötü olmayalım diye böyle oldum sanırım. Eşi olmadığından eşime düşüyor garip bir ilişki.
Ay aynısı yeminle laf sokuşturmalarını be diğer geliniyle kiyaslamalarini asla başkalarının yanında yapmaz hep tek bulur bir fırsatını

Selam kızlar. Detaylıdan geldim. Cinsiyetimiz kızmış :) Şükür her şeyi normal çıktı çok rahatladım 21+1deyiz 375 gr çıktı. Bebek iyi ama sen çok kilolusun çok dikkat edeceksin senin dikişlerin açılabilir doğumda dedi :KK43: Her an bir risk olabilir dedi. Yoksa ultrasona göre mükemmel ama kilo korkutur dedi. İnşallah sorunsuz atlatırım biraz gerildim korkman için değil dikkat etmen için söylüyorum dedi.
Kac kilosunuz ki bole bisey soylediler...bende tedavide 10 kilo aldim hamile kalmadan simdi ise 92 kiloyum boyum 1.72 cok belli olmasada bende sismanim valla ama yapcak bisey yok🥺

Kızlar karın şekliniz nasıl? Sivri mi yuvarlak mi? Bebeğinizin cinsiyetine uygun sekilmi hani derler ya erkekse sivri kızda yuvarlak diye 😄 benim bebe sağolsun öğrenmeyeceğiz doğana kadar cinsiyeti dedik diye sanki hiçbir tüyoda vermiyor kimisi sivri kimisi yuvarlak diyor yeme içmeden de belli etmiyor çok az çeşit canım istiyor çoğu şeyi yiyemiyorum yediklerimin içinde tatlıda var ekside 😄😄😂

Kızlar karın şekliniz nasıl? Sivri mi yuvarlak mi? Bebeğinizin cinsiyetine uygun sekilmi hani derler ya erkekse sivri kızda yuvarlak diye 😄 benim bebe sağolsun öğrenmeyeceğiz doğana kadar cinsiyeti dedik diye sanki hiçbir tüyoda vermiyor kimisi sivri kimisi yuvarlak diyor yeme içmeden de belli etmiyor çok az çeşit canım istiyor çoğu şeyi yiyemiyorum yediklerimin içinde tatlıda var ekside 😄😄😂
benim erkek olduğu çok belli ya sivri çıktı karnım. Hatta 2.5 aylıkken bile karnım çıkmıştı benim acayip şekilde anneannem hemen anlamıştı erkek olduğunu.

Oğlumda sivriydi kalcadan pek almamıştım bunda(cinsiyet kiz) kalça bölgesine çok aldım hamile gibi değil de kilolu,göbekli,kalcali biri gibi oldum oğlumda hamilelikten önceki pantolonları rahatlıkla ilerleyen aylara kadar giydim bunda ilk aylarda degistirdim olmadı pantolonlar oğlum karnımda sakindi bu içeride ip atlıyor sanki. Oğlumda hep yukarıda hissettim mide bölgesindeydi kafasını midemde hissederdim makat gelişti zaten. Bu hiç yukarı çıkmıyor sanki hep kasiklarimda resmen göbeğim ikiye ayrıldı üstte kilolu yağlı bölge aşağıda bebek.oglumda gören güzelleştigimi söylerdi bunda solgun durdugumu söylüyorlar 🤪🤣🥰

benim erkek olduğu çok belli ya sivri çıktı karnım. Hatta 2.5 aylıkken bile karnım çıkmıştı benim acayip şekilde anneannem hemen anlamıştı erkek olduğunu.
Maşallah sağlıkla alın kucağınıza hiç saklamamıs kendini şekli ile bile burdayım demiş minik yakışıklı erkek 😍

Merhaba kızlar. Göğsünüzden sıvı gelmeye başladı mı? Benim bitanesi damla damla geliyor göğüs pedi kullanmaya başladım bile

Oğlumda sivriydi kalcadan pek almamıştım bunda(cinsiyet kiz) kalça bölgesine çok aldım hamile gibi değil de kilolu,göbekli,kalcali biri gibi oldum oğlumda hamilelikten önceki pantolonları rahatlıkla ilerleyen aylara kadar giydim bunda ilk aylarda degistirdim olmadı pantolonlar oğlum karnımda sakindi bu içeride ip atlıyor sanki. Oğlumda hep yukarıda hissettim mide bölgesindeydi kafasını midemde hissederdim makat gelişti zaten. Bu hiç yukarı çıkmıyor sanki hep kasiklarimda resmen göbeğim ikiye ayrıldı üstte kilolu yağlı bölge aşağıda bebek.oglumda gören güzelleştigimi söylerdi bunda solgun durdugumu söylüyorlar 🤪🤣🥰
Benim bebede çok hareketli ve çirkinleştim rengim soldu sivince bile çıkmaya başladı 2 senedir çıkmaz oysaki annem burdan tahminle kız diyor 😂 tüm belirtileriyle sizde bebeğinizin cinsiyetinin belirtilerini yaşıyorsunuz. Maşallah sağlıkla alin kucağınıza prenses kızınızı 🥰🥰🌸

Erkek bebeğin annesine kattığı güzellik gerçekten çok başka oğlumda yaşadım müthiş canlı o güzel cilt görünümünü yakalayamadım bir daha 🥲

Benim bebede çok hareketli ve çirkinleştim rengim soldu sivince bile çıkmaya başladı 2 senedir çıkmaz oysaki annem burdan tahminle kız diyor 😂 tüm belirtileriyle sizde bebeğinizin cinsiyetinin belirtilerini yaşıyorsunuz. Maşallah sağlıkla alin kucağınıza prenses kızınızı 🥰🥰🌸

Erkek bebeğin annesine kattığı güzellik gerçekten çok başka oğlumda yaşadım müthiş canlı o güzel cilt görünümünü yakalayamadım bir daha 🥲
Amin hepimiz sağlıkla,vaktinde,zamanında alalim kuzularimizi 🥰❤o zaman seninki de kız büyük ihtimalle gerçekten oğlanın anneye kattığı güzellik çok başka o zamanki fotolara bakıyorum bambaskaymis yüzüm şimdi bariz çirkinleştim biçimsiz bir şey oldum

Benimki sivri baya annem ilk karnım çıktığı zaman erkek demişti 😁eşimde cinsiyeti öğrenmeye giderken karın şekline göre kesin erkek diyordu bence var öyle bişey ya 😅😅

Kızlar yenidoğan giyim için ihtiyaç listesi yapan var mı atabilir misiniz 🐣🐣

Son düzenleme:
Ben bu evcil hayvan ile ilgili şunu düşünüyorum kendi hayvanın değilse beraber vakit geçirmediğin davranışlarını bilmediğin bir hayvanı getirip yeni doğan bebeğinin yanına koymak hiç akıl işi değil. Çünkü hayvanlar değişen ev ortamından farklı insanlardan zaten çok etkileniyorlar. Hayvan çok uysal ve iyi olsa da bu faktörler onun davranışlarında değişiklik yapabilir. Ayrıca size ait olmayan bit hayvanın bakımı oldukça zor. Kesinlikle kabul etmeyin 🙏🏻🙏🏻
Ben de size soracaktım bu konuda ne düşünüyorsunuz diye. Az az alıştırayım bu fikre onları 😃

Arkadaşlar merhaba ben mart annesi olacağım ama sizlerede danışmak istedim 20+1 günlük gebeyim bugün ve 4 5 gündür kasılmalarım başladı böyle karnım sert taş gibi birden yerleri değişiyor ama yumru gibi sertleşmeler oluyor bir süre sonra geçiyor bu günde 7 falan rahat oluyordur ne kadar süre sürdüğünü tutmadım ama bir dk dan az olabilir sizlerinde oluyor mu arkadaşlarıma sordum daha önce gebe olanlar olmamış hiç birinde korkuyorum bu bir riskli durum mu

Ya kızlar göbeğim tüy içinde ya 😅 sarı sarı minik tüyler ama kivi gibi 🤣 hiç yoktu of

Arkadaşlar merhaba ben mart annesi olacağım ama sizlerede danışmak istedim 20+1 günlük gebeyim bugün ve 4 5 gündür kasılmalarım başladı böyle karnım sert taş gibi birden yerleri değişiyor ama yumru gibi sertleşmeler oluyor bir süre sonra geçiyor bu günde 7 falan rahat oluyordur ne kadar süre sürdüğünü tutmadım ama bir dk dan az olabilir sizlerinde oluyor mu arkadaşlarıma sordum daha önce gebe olanlar olmamış hiç birinde korkuyorum bu bir riskli durum mu
Bu grupta yaşayan çok kişi oldu bende dahil.Benim doktorum su tüketimini artır demişti çoğu zaman yorulduğumda daha çok hissediyorum ama normal sanırım rahim doğuma hazırlık yapıyor diyolar YouTube'da bu konuyla ilgili doktorların videolarını izlemiştim.

Back
X