Happymom uygulamasında orada sohbet bölümü var gebelik şekeri olanlar menü paylaşıyor canimAslında değerler çok da yakın. 90-183-124 çıkmıştı galiba benim de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Happymom uygulamasında orada sohbet bölümü var gebelik şekeri olanlar menü paylaşıyor canimAslında değerler çok da yakın. 90-183-124 çıkmıştı galiba benim de
İnşallahDmek ki öyle baksana herkeste farklı olmuş, inş hiç çatlamayız![]()
Genelde kilolu olanlar da çıkıyor olsa da genetik faktorler daha etkili canim şeker yüklemesini çoğu kadın doğumlu yapıyor burada aç gidiyorsun kan alıp ölçüyorlar önce sonra şekerli sıvı içiyorsun tekrar ölçüyorlar sonuca göre tespit ediliyorMerhaba kızlar.
Kaç kilosun canım şimdi. Test mi yaptırdın benim dotorum hiç demedi bana nasıl anlasiliyor gebelik şekeri. Benim hiç iştahim yok o gobekli internetten gorduyumuz hamileller gibi her şeyi yemek istemiyorum hiç
Ya ben hiç yaptırmadım. ben hamile kalmadan önceki kilom 60tı sonra 56 oldum şimdj 61im hiç kilo almıyorum ya sanki neden acaba bide hiç löpürlöpürde yemiyorum sanki kaç saat aç kalsam ruhum duymaz amma hamilelikten önce hiç böyle degildimyaGenelde kilolu olanlar da çıkıyor olsa da genetik faktorler daha etkili canim şeker yüklemesini çoğu kadın doğumlu yapıyor burada aç gidiyorsun kan alıp ölçüyorlar önce sonra şekerli sıvı içiyorsun tekrar ölçüyorlar sonuca göre tespit ediliyor
Elinize sağlık Cook teşekkür ederimEki Görüntüle 3322461
Eki Görüntüle 3322462
Kendimce yaptığım liste bu şekilde :) mart grubunda da paylaşmıştım görmüşken sizinle de paylaşmak istedim .
İnşallah değildir ya.Ben 22.haftamdayım geceleri oluyor çoğunlukla bu aralar tek tük çok şükür.İnşallah normaldir erken doğum riski değildir sizin şuan nasıl peki devam ediyor mu sizin ne kadarlık bebeğiniz
Evet defolu vs de gelmedi benim sağlamBurada baya ucuzmuş
Aa bakayım hemenHappymom uygulamasında orada sohbet bölümü var gebelik şekeri olanlar menü paylaşıyor canim
Yine de çok sık tekrarlarsa görünmekte fayda var. Ve geçen gün de yazmıştım başıma geldiği için sık kasılma olduğunda, bol bol su için ve dinlenin en önemlisi bol su içmekİnşallah normaldir erken doğum riski değildir sizin şuan nasıl peki devam ediyor mu sizin ne kadarlık bebeğiniz
İnşallah Kadın doğum acil doktoru progestan ve magnezyum başlattı inşallah iyi gelir yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecekİnşallah değildir ya.Ben 22.haftamdayım geceleri oluyor çoğunlukla bu aralar tek tük çok şükür.
Yarın gideceğim doktoruma bakalım ne diyecek 4 5 litre su içerim aslında gebelik önceside böyleydi ama ben hiç progestan ve magnezyum kullanmamıştım onlara başladım bakalım inşallah erken doğum riski oluşturmazYine de çok sık tekrarlarsa görünmekte fayda var. Ve geçen gün de yazmıştım başıma geldiği için sık kasılma olduğunda, bol bol su için ve dinlenin en önemlisi bol su içmek![]()
Demir eksikliğin var canım olabiliyor böyleKızlar şaka gibi ama size bir şey söyliycem
İnstagramda toprak gördüm resmen canım toprak çektişuan gülüyorum ama canım toprak yemek istiyor internette baktım demir eksikliğinden dolayı hamilelerde çok karşılaşılıyormuş çarşamba randevum var söyliyim bari
![]()
Ya şaka gibi resmen toprak çamur kil yemek istiyorum ama öyle bi istiyorumki anlatamamDemir eksikliğin var canım olabiliyor böyle![]()
Benimde canım çekti şimdiYa şaka gibi resmen toprak çamur kil yemek istiyorum ama öyle bi istiyorumki anlatamam![]()
Sanki daha önce yemişim gibi ağzımda tadıda var anlamadım gittiBenimde canım çekti şimdi![]()
Bana da çok kasılman olursa progestan kullan demiştiİnşallah Kadın doğum acil doktoru progestan ve magnezyum başlattı inşallah iyi gelir yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek
Şaka gibi ama gerçekYa şaka gibi resmen toprak çamur kil yemek istiyorum ama öyle bi istiyorumki anlatamam![]()
2 hafta önce kan vermiştim herşey yolundaydı demekki yeni başladı eksiklikŞaka gibi ama gerçek![]()
Evet olabilir2 hafta önce kan vermiştim herşey yolundaydı demekki yeni başladı eksiklik![]()