- 5 Mayıs 2023
- 1.615
- 1.785
- 53
Benim döllenme de 7 yada 9 Mayıs bana da 5-6 Şubat diye tarih verdi sezeryanaSat 17 mayıs 23+2ayni sayiliyoruz dogum gunu ne dediiker benim sezeryan 15 şubat alırız dedi ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim döllenme de 7 yada 9 Mayıs bana da 5-6 Şubat diye tarih verdi sezeryanaSat 17 mayıs 23+2ayni sayiliyoruz dogum gunu ne dediiker benim sezeryan 15 şubat alırız dedi ama
Doktorlar riske girmek istemiyorlar, 38 den sonra her an nişan gelebilir açılma olabilir suyun gelebilir, sancı başlayabilir bunu istemedikleri için hemen alma taraftarı bazı doktorlar. Mesela kızımda 38+2ydi galiba sabah çamaşırımda avuç içi kadar kan vardı. Hazırlanıp gidene kadar saat 12 olmuştu. hemen Nstye bağladılar hiç sancı yoktu. Sonra doktor muayene etti 5 cm açıklık var dedi. Sen nasıl bir şey hissetmezsin dedi. Ve bana suni sancı verdi saat 1.30 gibi. 5.07de kızım doğmuştu. 39± larda Oğlumda da aynı yine ben kanama ile gittim 4cm açıklık ve ben yine hiç bir şey hissetmiyordum. Hatta hastaneye ben arabayla gittim eşim işteydi annemi alıp gittim. Yine saat 1 2 gibi suni sancı verdiler 5 te oğlum olmuştu.Ama sezeryan 38 hafta bitimi alıyorlar ben anlamıyorum bu hafta isini
Ağrı eşiğiniz yüksek galiba ne güzelDoktorlar riske girmek istemiyorlar, 38 den sonra her an nişan gelebilir açılma olabilir suyun gelebilir, sancı başlayabilir bunu istemedikleri için hemen alma taraftarı bazı doktorlar. Mesela kızımda 38+2ydi galiba sabah çamaşırımda avuç içi kadar kan vardı. Hazırlanıp gidene kadar saat 12 olmuştu. hemen Nstye bağladılar hiç sancı yoktu. Sonra doktor muayene etti 5 cm açıklık var dedi. Sen nasıl bir şey hissetmezsin dedi. Ve bana suni sancı verdi saat 1.30 gibi. 5.07de kızım doğmuştu. 39± larda Oğlumda da aynı yine ben kanama ile gittim 4cm açıklık ve ben yine hiç bir şey hissetmiyordum. Hatta hastaneye ben arabayla gittim eşim işteydi annemi alıp gittim. Yine saat 1 2 gibi suni sancı verdiler 5 te oğlum olmuştu.
Ayyy maşallah kuzum. Gerçekten helal yaniDoktorlar riske girmek istemiyorlar, 38 den sonra her an nişan gelebilir açılma olabilir suyun gelebilir, sancı başlayabilir bunu istemedikleri için hemen alma taraftarı bazı doktorlar. Mesela kızımda 38+2ydi galiba sabah çamaşırımda avuç içi kadar kan vardı. Hazırlanıp gidene kadar saat 12 olmuştu. hemen Nstye bağladılar hiç sancı yoktu. Sonra doktor muayene etti 5 cm açıklık var dedi. Sen nasıl bir şey hissetmezsin dedi. Ve bana suni sancı verdi saat 1.30 gibi. 5.07de kızım doğmuştu. 39± larda Oğlumda da aynı yine ben kanama ile gittim 4cm açıklık ve ben yine hiç bir şey hissetmiyordum. Hatta hastaneye ben arabayla gittim eşim işteydi annemi alıp gittim. Yine saat 1 2 gibi suni sancı verdiler 5 te oğlum olmuştu.
Maşallah Allah bu bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin en büyük hayalim rahat doğum yapmakDoktorlar riske girmek istemiyorlar, 38 den sonra her an nişan gelebilir açılma olabilir suyun gelebilir, sancı başlayabilir bunu istemedikleri için hemen alma taraftarı bazı doktorlar. Mesela kızımda 38+2ydi galiba sabah çamaşırımda avuç içi kadar kan vardı. Hazırlanıp gidene kadar saat 12 olmuştu. hemen Nstye bağladılar hiç sancı yoktu. Sonra doktor muayene etti 5 cm açıklık var dedi. Sen nasıl bir şey hissetmezsin dedi. Ve bana suni sancı verdi saat 1.30 gibi. 5.07de kızım doğmuştu. 39± larda Oğlumda da aynı yine ben kanama ile gittim 4cm açıklık ve ben yine hiç bir şey hissetmiyordum. Hatta hastaneye ben arabayla gittim eşim işteydi annemi alıp gittim. Yine saat 1 2 gibi suni sancı verdiler 5 te oğlum olmuştu.
Bende internette filan araştırıp zararsız olduğunu okuduğum için kullanmıştım ama aktarcı bir akrabası varmış ona sormuş hamilelik döneminde kullanabileceği ve kullanamayacagı bitkileri ıhlamurda kullanılmaması gerektigini söylemiş nedenini bende pek bilmiyorum ama içime şüphe düşünce bıraktım. Sancilarimda bir sonraki gün kesilince bir daha içmedim. Kullanmak isterseniz vücudunuzu dinleyin mutlaka sancı hissederseniz devam etmeyin bence nacizane tavsiyem .Aslında gebelikte içilecek en zararsız bitki çayı diye duymuştum neden içilmemesi gerekmiş peki?
Selam canım. Konuyu bilmiyorum ama. Benim de arada gıcıklanıyor gibi oluyor. Heh diyorum başlıyor hastalık. Alaçatı değirmeni diye bi marka var damla sakızlı macununundan alıyorum. Kesiyor. Yorumları da çok iyi. Doktoruna da danış istersen bir incele.Kızlar sağlık ocakları grip olduğumuzda antibiyotik yazıyormu acaba boğazım ağrıyor çok kötü kızarmış önlem almazsam çok ağır geçiyor benim kulaklarım dişlerim falan hep ağrıyor![]()
Sen içini ferah tut. Bak ben 2 aydır amniosentez sonucu bekliyorum. Sağlıklı mı değil mi stresle geçti günlerim. Çok şükür temiz çıktı. Zaman hızlı geçiyor. İyi düşünelim iyi olsun.Kızlar bu gün detaylı ultrason vardı sabah yine kanama ile uyandım beynimden vurulmuşa döndüm . Az önce detaylı ultrasona girdim bebek iyi her şey için normal dedi doktor plesentanın yukarı cıkması imkansız senin için dedi riskin yüksek dedi hakkımızda hayırlısı![]()
İnşallah canm benimSen içini ferah tut. Bak ben 2 aydır amniosentez sonucu bekliyorum. Sağlıklı mı değil mi stresle geçti günlerim. Çok şükür temiz çıktı. Zaman hızlı geçiyor. İyi düşünelim iyi olsun.![]()
Geçmiş olsun canım bende geçen haftadan beri çok kötüyüm sağlık ocağındaki dpktorum sadece parol kullan dedi bende mandalina meyvelerden falan yiyerek geçirmeye çalııyorum. Antibiyotik zararlı olabilirKızlar sağlık ocakları grip olduğumuzda antibiyotik yazıyormu acaba boğazım ağrıyor çok kötü kızarmış önlem almazsam çok ağır geçiyor benim kulaklarım dişlerim falan hep ağrıyor![]()
Canım benim ben araştırdım biraz bu durumu yaşayanlar sağlıklı bir şekilde doğumlarını gerçekleştirmişler moralini bozma sezaryen doğum yaparsın biraz hamileliğin dinlenerek geçer zaten çoğu gitti azı kaldı inşallah bu önümüzdeki 3 ay su gibi geçer çok geçmiş olsunKızlar bu gün detaylı ultrason vardı sabah yine kanama ile uyandım beynimden vurulmuşa döndüm . Az önce detaylı ultrasona girdim bebek iyi her şey için normal dedi doktor plesentanın yukarı cıkması imkansız senin için dedi riskin yüksek dedi hakkımızda hayırlısı![]()
Maşallah Allah bu bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin en büyük hayalim rahat doğum yapmak
[/QUOTE
Ağrı eşiğiniz yüksek galiba ne güzelİnşAllah tüm hamişleri bir avazda, kimselere duyurmadan kavuştursun kuzularına RabbimAyyy maşallah kuzum. Gerçekten helal yani![]()
![]()
Bu marka mı hiç duymamıştım ama güzel görünüyorlarNayınom ürünlerinden alan hiç var mı? Dolapta sıfır ürün satılıyor tanesi 80 tlye uygun geldi fiyatı
Elimden geldiğince dinleniyorum duadan başka çarem yok . Sezeryann bi önemi yok yeterli sağlıklı olsunCanım benim ben araştırdım biraz bu durumu yaşayanlar sağlıklı bir şekilde doğumlarını gerçekleştirmişler moralini bozma sezaryen doğum yaparsın biraz hamileliğin dinlenerek geçer zaten çoğu gitti azı kaldı inşallah bu önümüzdeki 3 ay su gibi geçer çok geçmiş olsun
Canım sen içini ferah tut, bol bol dinlen, çoğu gitti azı kaldı inşallahhKızlar bu gün detaylı ultrason vardı sabah yine kanama ile uyandım beynimden vurulmuşa döndüm . Az önce detaylı ultrasona girdim bebek iyi her şey için normal dedi doktor plesentanın yukarı cıkması imkansız senin için dedi riskin yüksek dedi hakkımızda hayırlısı![]()