• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Yani anlattıklarınıza göre kasılma değil gibi geliyor ama içimi de bir kurt kemiriyor
Serviks uzunluğuna ve kapali dedi Allah korusun bi şey olsa onlarda da sknti olur değil mi
Ya aslinda söyle hocam kasilma zaten normal. Günde 10 kereye kadar gelebilir. Rahim kendini hazirliyo diyo doktorlar. Fazla olması sanci vs olması sıkıntı oluyomus duyduğum kadarıyla.
Sizin serviks uzunluğu da gayet iyiydi en son endişe etmeyin bence

Evet idrar yolu enfeksiyonu kasilmayi tetikliyo yada o biraz değişik bi dolgunluk veriyo. Ama tavsiyem çok çok dikkat edin. Bi kere olunca doğuma kadar enfeksiyon tekrar ediyomus. Ben 2 kez oldum. Sürekli dua ediyorum çok zorluyo 😔
Teşekkür ederim insallah size de çok geçmiş olsun 💐 😊

Ya aslinda söyle hocam kasilma zaten normal. Günde 10 kereye kadar gelebilir. Rahim kendini hazirliyo diyo doktorlar. Fazla olması sanci vs olması sıkıntı oluyomus duyduğum kadarıyla.
Sizin serviks uzunluğu da gayet iyiydi en son endişe etmeyin bence
İnsallah çok sağolun
Sizin şu anda canınız neden sıkkındi

M merymeryg sizinde kasılma olmuştu gitmiştiniz ya kasilma olduğunu nerden anladılar usg dan anlaşılıyor mu
Beni bugün toko ya bağladılar ama hemşireler yanlış bağlamış sonra usg da bakınca da sknti yok dedi dr hanim
Genelde servikste açıklık vs yoksa korkmuyorlar evet, tocoyla anladılar benim kasılmayı. Bol bol su için hidrasyon çok fayda ediyor kasılmaya. Hala devam ederse tekrar başvurun ama

İnan hiç bilmiyorum ki. Yani regl olunca da oluyo muydu hic animsayqmadim. Hafta başından beri hep mutsuzum ağlıyorum elimde değil. Hersey üst üste geldi. Allaha şükür arada bebek hareket ediyo yoksa kafayı iyice yerdim
Ben de öyleyim dün çok ağladım evde kriz yaşadık bi de eşimle baya büyük 😔 bütün gece ağladım bebekte tepindi strese girdi top gibi yaptı kendini

İnsallah çok sağolun
Sizin şu anda canınız neden sıkkındi
Dayimi kaybettik. Kuzenime ayrı dayıma ayrı canım sıkıldı. Yanlarına gidemedim. Bide dayimdan önce 2 akrabamizj da pes pese kaybettik son 2 haftadır kayıplara üzülüyorum malesef 😔

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin çok zor gerçekten 😔
Teşekkür ederim Allah razı olsun 🌺
Babamı da kaybettiğim için erkek akrabalarjmı kaybettiğimde içim daha da çok aciyo. Babam gitti bir bir hatıraları da gidiyo diyorum. 😔 Ne biliyim zor işte 😔

Evet hormonlarla daha da yipraniyoruz ben de ağlamamak için kendimi çok tutuyorum kasıyorum 😔
Çok tutma kendini rahatlatıyor ağlamakta içe atınca daha çok kasıyorum ben zaten sulu göz oldum her şeye ağlıyorum 🥹🥹

Teşekkür ederim Allah razı olsun 🌺
Babamı da kaybettiğim için erkek akrabalarjmı kaybettiğimde içim daha da çok aciyo. Babam gitti bir bir hatıraları da gidiyo diyorum. 😔 Ne biliyim zor işte 😔
Çok zor rabbim sabır versin gerçekten tutmayın kendinizi ağlayın ama 😔

Ben bugün aşı oldum kızlar ya kolum çok yandı aşı yapılırken 🙄 şimdi de ağrıyor. Ve çok sinirli oldum 😀

Kızlar baş dönmesi bulantılarım oluyordu bu aralar karın mide ağrısı da eklendi böyle yaşayan varmı acaba enfeksiyon falanmı var😕cuma günğ kontrollerim vardı kanda alıcakla bu sebepten
Benim göbek ağrım ve mide bulantılarım çok fazla 😕 böbrekten mi oluyor bilmiyorum yarın kontrolüm var ama bu mide bulantısı sürekli karın ağrısı çok fena ya 🙄

Ben de öyleyim dün çok ağladım evde kriz yaşadık bi de eşimle baya büyük 😔 bütün gece ağladım bebekte tepindi strese girdi top gibi yaptı kendini
Bende bugün öyleyim maalesef bı anda sinir geldi ne zamandır tartışıyordum eşimle.Kendimi kaybettim sinirden sonrası ağlamakla geçti mevzu da mevzu olsa 🙄 üzüldüm ama sakinleşince bebek hareketlenmeye başladı bu sefer doğunca aman dedim inşallah böyle olmam çocuğun yanında 😞

Back
X