Hiç pişman olmayın, cybex kullanıp da memnun kalmayan kimseyi duymadım. İyi ki bütçe ayırabilip almışsınız, hem size hem bebeğe konfor. Güle güle kullanmak nasip olsunEvet işte pişmanımbari kullanınca güzel çıksa da unutsam geçmişi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç pişman olmayın, cybex kullanıp da memnun kalmayan kimseyi duymadım. İyi ki bütçe ayırabilip almışsınız, hem size hem bebeğe konfor. Güle güle kullanmak nasip olsunEvet işte pişmanımbari kullanınca güzel çıksa da unutsam geçmişi
![]()
Daha bebek düşünmeden aklımda hep cybex vardı çevremde kullananlardan gördüm konforunu vs bi kere neredeyse 5 yaşa kadar kullanılıyor hadi 5e kadar kullanmasın da 3 olsun mesela dedim 2.cocuk için de kullanırım 3 sene de o kullansa 6 sene de zaten parası çıkarEvet işte pişmanımbari kullanınca güzel çıksa da unutsam geçmişi
![]()
700 tl üzerine 300 tl indirim varmış ondan istediğimizi alabiliriz. Bende kahvaltı yapıp mağazaya gideyim orda da kampanya varsa ordan alır gelirimİkisinide tayt almış canım. Öyle yazmıştı. Bende denedim sepete 2 tayt ekleyince 520 ye düşüyor. Ben almadan önce bi penti mağazasına gidip kumaş ve kalıp türüne bakmak istiyorum. Bedenine karar veremedim.
Gidince mağazada kampanya varsa buraya da yazarmısın rica etsem canım. Ben hastaneye gidicem. Sonra geri eve dönmem lazım hemen gidemiycem pentiye700 tl üzerine 300 tl indirim varmış ondan istediğimizi alabiliriz. Bende kahvaltı yapıp mağazaya gideyim orda da kampanya varsa ordan alır gelirim
Kaç kere oldu canım. Birde sertlesip bir süre sonra normalde dönüyor dimiKızlar yarım saate bir karnım sertleşiyor ama hiç ağrım yok. Sizce normal midir
Bu sertleşme olayını hiç anlamıyorum ben ya da farketmiyorum. Ama bir şey yoktur diye düşünüyorumKızlar yarım saate bir karnım sertleşiyor ama hiç ağrım yok. Sizce normal midir
Mağazada yoktu Online a özel dedi. Hatta taytta yoktu bakamadım yerineG
Gidince mağazada kampanya varsa buraya da yazarmısın rica etsem canım. Ben hastaneye gidicem. Sonra geri eve dönmem lazım hemen gidemiycem pentiye
Ya toplanıyor bir yere elimi koyunca taş gibi olduğunu anlıyorum elimle severek yumuşatacağıma inanıyorumBu sertleşme olayını hiç anlamıyorum ben ya da farketmiyorum. Ama bir şey yoktur diye düşünüyorum
Evet dönüyor 2-3 dk sürüyor sonra bir daha olmadı neysekiKaç kere oldu canım. Birde sertlesip bir süre sonra normalde dönüyor dimi
BenKızlar feramat kullanan varmı aranızda
Hayirli cumalar. Zannetmiyorum zaten hastahane de onay vermiş. Hem ne güzel baya büyümüş halde görürsünüz allahin izniyleArkadaşlar hayırlı cumalar size bir şey danışmak istiyorum. Ben ayrıntılı çektireceğim ama çevre illerdeki tüm dr izinli olan en etken randevu 14 kasıma buldum. O gün ben 24+6 günlük gebe oluyorum. Hastane problem olmadığını söyledi bende öyle düşünüyorum. Eşim problem yapıyor. Aranızda bu haftalarda çekinen var mı
Ben kullanıyorum canımKızlar feramat kullanan varmı aranızda
Doktor problem yok dediyse sıkıntı yoktur bence hem mecbur kalıyorsun sonuçtaArkadaşlar hayırlı cumalar size bir şey danışmak istiyorum. Ben ayrıntılı çektireceğim ama çevre illerdeki tüm dr izinli olan en etken randevu 14 kasıma buldum. O gün ben 24+6 günlük gebe oluyorum. Hastane problem olmadığını söyledi bende öyle düşünüyorum. Eşim problem yapıyor. Aranızda bu haftalarda çekinen var mı
Bende feramat kullanıyorumKızlar feramat kullanan varmı aranızda