- 17 Ağustos 2023
- 706
- 746
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen çıkmak durumunda değilsin kardesi evi satar yeni mal sahibi size ihtar gönderir belki o şekilde dediğim gibi yabancı birinin evinde kirada da olsan mahkeme kiranın devamına karar verme ihtimali yüksek o evden ocakta çıkmak zorunluluğun hiçbir şekilde yokKızlar ev mevzumuz şöyle sanırım anlatmıştım burda , ev eşimin erkek kardeşinin , yurt dışında çalışıyor durumu çok iyi evli değil hiç düşünmüyor evlilik çocuk vs yatırımları çok o yüzden durumu iyi.
Biz evlenirken kaynanam kardeşinin evine geçin ona kira ödersiniz demişti öyle anlaştılar eşimle kardeşi kira ile oturuyoruz ama kardeş oldukları için hiç kontrat yapmadılar aralarında.
Bir iki ay önce kardeşi evi satmak istiyorum gibi bişey demiş eşime alttan alttan bunları söylüyordu hep çıkarası vardı bizi eve biz mayıs ayında girdik yani diken üstündeydim hep zaten çıkaracak diye. Biz çıkmayı vs konuşuyorduk aramızda işte sonucu böyle oldu ocakta ben cıkıcam ama eşimde evde kalamayacak diye düşünüyorum
Bir ay sonraKızlar detaylı ultrasondan sonra hekiminiz kaç hafta sonra tekrar kontrole çağırdı ?
Yanlış değil canım. Sadece tabiki manevi tazminatta elimi kuvvetlendirecek. Tutanak altına alınabilecek bir şey değil, ihtarlik hiçbir şey değil. Ha nedir; önceki ve sonraki hallerinin videoları var elimde, apartmanın altında market var. Oradaki çocuk da tanıklık edecek, apartman yöneticisi tanıklık edecek. Durum böyle. Kesinlikle hukuki destekle ilerliyorum. Aynen dediğiniz gibi, psikolojik şiddet. Hatta psikolojik şiddetin alası. Evet Kristila'dan çok farklı benim durumum. Terk'e giriyor kesinlikle. Manevi tazminatimi fazlalastirdi diyelim.canım hukuken eşinin eşyalarını alması yanlış ve kusurlu seni terk etmiş durumda kendisine ihtar çekebilirsin tutanak altına alabilirsin zaten şahitlerin de var yapılan da psikolojik şiddet hukuki yardım almanı tavsiye ederim senin durumun Kristilanın durumundan farklı onun eşi evde
Kendi eşyalarını aldı gitti diye bir durum hukuken yoktur evden bir bavul bile alıp gitse eşin evi terk etmiş sayılıyor eşyaları alarak da sana maddi ve manevi zarar vermiş oluyor tazminat yükümlülüğü doğuyor
Geçmiş olsun cnm ilkmi vurdurdun. Bnde oldum sadece hafif ağrım oldu başka bişey olmadi. Tetanoz aşısı 2kere vuruyormus
canım evin durumunu çeker noterden de terk ihtarı yaparsan iyi olur ama hukukçuyla hareket ediyorsan o seni yönlendirecektir bende hukukçuyum nacizane tavsiyem ama avukatın konuya daha hakimdir geçmiş olsunYanlış değil canım. Sadece tabiki manevi tazminatta elimi kuvvetlendirecek. Tutanak altına alınabilecek bir şey değil, ihtarlik hiçbir şey değil. Ha nedir; önceki ve sonraki hallerinin videoları var elimde, apartmanın altında market var. Oradaki çocuk da tanıklık edecek, apartman yöneticisi tanıklık edecek. Durum böyle. Kesinlikle hukuki destekle ilerliyorum. Aynen dediğiniz gibi, psikolojik şiddet. Hatta psikolojik şiddetin alası. Evet Kristila'dan çok farklı benim durumum. Terk'e giriyor kesinlikle. Manevi tazminatimi fazlalastirdi diyelim.
Yaaaa2 adet Ferinject ampul serumun içine karıştırılıp damardan verilecekmiş canım. Ben dahiliyeden randevu aldım. O doktora söylicem inşallah rapor çıkarıp yazar. O şekilde yazarsa yüzde 80 ini devlet karşılıyor yoksa çok pahalı. Eşim bugün eczaneye sordu. O ampüllerin 1 tanesi 3780 tl ymiş
Sen de kan ilaçlarını içemiyor musun canım. Ben içemiyorum valla genel olarak ta öyle pek ilaç içebilen biri değildim. Helw ki bu aç karnına içilince işler iyice karışıyor bende. Ufak kızımda doğuma yakın o zaman ki doktorum kan tahlili yaptırmıştı. Kanım 8 küsüre düşmüştü. Seni bu kan değeriyle doğuma alamam çok riskli demişti. Doğumdan 1 gün önce 2 ünite kan verilmişti bana.Yaaaabana neden söylemedi acaba biraz daha mı düşsün diye bekliyor
![]()
Bir kere aç karnına içtikten sonra aşırı aşırı kustum sonra da midem bulandı içemedim düzgünSen de kan ilaçlarını içemiyor musun canım. Ben içemiyorum valla genel olarak ta öyle pek ilaç içebilen biri değildim. Helw ki bu aç karnına içilince işler iyice karışıyor bende. Ufak kızımda doğuma yakın o zaman ki doktorum kan tahlili yaptırmıştı. Kanım 8 küsüre düşmüştü. Seni bu kan değeriyle doğuma alamam çok riskli demişti. Doğumdan 1 gün önce 2 ünite kan verilmişti bana.
Benimde kanım düşük olunca çarpıntım çok oluyor. Bu aralar bu durum yine sıklaşınca dedim zaten kesin kanım düştü diye. Doktorumda bi tahlil yapıp bakalım dedi. Düştünü görünce damardan ilaç vermek iyi olur dedi. 2 kasımda devlette dahiliye randevum var işte. Bakalım o doktor ne dicek. Devletteki doktor rapor yazarsa yüzde 80 ini devlet ölüyormuş çünkü başka türlü karşılamıyor. Bi doktoruna sor sende istersenBir kere aç karnına içtikten sonra aşırı aşırı kustum sonra da midem bulandı içemedim düzgüniçmeyince baş ağrım da oluyor ya kanımın düştüğünü hissediyorum resmen. Ama artık zorluyorum kendimi ilk gebeliğimde hiç düşmedi nerdeyse bunda gün ve gün düşüyor
Ay çok üzüldüm kuzum birde ikinci evliliğinde demi bu sanırımMalesef doğum öncesi boşananlar kervanına katılıyorum.. Aslında niye yazıyorum bilmiyorum burada bir aile gibi olduk oğlumun teyzeleri oldunuz..
Hamilelikten önce ne desem tamam diyen , her şeyi önüme seren ayaklarıma kapanan azıcık nazımda kapımda köpek olan adam son 3 aydır gitti yerine tanımadığım bir adam geldi. Görüşmek istemediğim aile bireyleriyle görüşmeye zorlamalar, başına buyruk davranmalar, maddi açıdan herkese elinin açık olması borç içinde olmaları benden gizli saklı iş yapmaları vs diğer başka sebeplerde mevcut geçen hafta tartışma esnasında hemen evden gidiyorsun dedi bana şok oldum. Oğlumda oğlum diyen adam bebek için takla atan adam 6 aylık hamile halimle evden kovmaya kalktı gece. elbette gideceğim sadece fevri davranmak istemiyorum ağrılardan ölüyorum zaten toplanıp gidemiyorum plan yapmam lazım en son annemle konuşmuş Ocak ayına kadar evi boşaltın demiş. Ev onun ailesine ait.
Bir annem kardeşim var küçük evde yaşıyorlar bugün annemle konuştuk buraya geleceksin dedibebeğimin odasına bakıp bakıp ağlıyorum satmam gerekecek her şeyi evin eşyaları benim yeni ev kiraları bulunduğum yerde 15 bin civarı işim var ama freelance olduğu için net gelirim yok 15 kira veremem bir de bebek olacak. Anneme gideceğim. Çocuk olmasa her şey farklı olurdu evi de kendisi de dibe batsın her yere sığardım eve de çıkardım gözü karartıp bebekle zor.
Anneme gideceğim öyle içimi dökmek istedim..
Hepsi bende de var perşembe akşam oldu birde hala geçmedi kolum kıpkırmızı sert oldu halsizlik iştahsızlık da yaptıAy bende dün oldum bugün şişti kolumu kaldıramıyorum onu geçtim ateş halsizlik mide bulantısı iştahsızlık yaptı bende
Ben de öyleyim nefesim yetmiyor sanki böğrüme bir taş var. Ben bugün biraz daha rahatım çözümü söyle buldum normalde yediğimin yarısını yemekle yani az az sık sık yemekle biraz daha rahatım bir de yastığını da biraz kaldır yüksekte tut sanirim bebektolar yukarı çıkıyor mideye baskı arttıHanımlar kimsenin keyfi yok biliyorum ama bi sey sormak istiyorum
2 gündür nefes alış verişim daralmaya başladı. Sürekli uzanmak istiyorum yemek yerken bile oturur durumda organlarım sıkışıyor sanki. Sizlerde de varmi. Karnımda çok çıkmadı oysaki
İnanır mısın hic tıka basa yemiyorum. Hep yarım mide ile kalkarım. Bildim bileli boyleyim. Cok şu içiyorum o sisiriyo diyodum ama otururken sanki tas taşımış gibi yoruluyorum.Ben de öyleyim nefesim yetmiyor sanki böğrüme bir taş var. Ben bugün biraz daha rahatım çözümü söyle buldum normalde yediğimin yarısını yemekle yani az az sık sık yemekle biraz daha rahatım bir de yastığını da biraz kaldır yüksekte tut sanirim bebektolar yukarı çıkıyor mideye baskı arttı