• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Zat3n doktorlar saglikli gebelik değildir düşük oldugunda diyorlar genelde olabilir demiş var dememiş iyi güzel bir doktora git prof olabilir bu konuda üniversite hastan
Ensesi kalın diye suphelilerdi zaten bastannberi genetik olarak. Onlar böyle bir şey demeyip, bu doktor ultrasona bakıp perde olabilir bir hsg çektir diyince korktum açıkçası ya 🥺

boş ver canım altı üstü 500-600 gr bebek kaç kilo almamız lazım 10 kg mu diyetisyen de bunu diyorsa şaşkınım benm en yakınım arkadaşımın doktoru kiloya aşırı takıntılıydı mesela toplam kız 7-8 kg aldı maşallah tosun gibi de bebeği oldu
Bana da doktorum son gittiğimde bebeği çok iyi beslemişsin dedi hatta 2 kere tekrarladı büyük ihtimal milletin böyle konuştuğunu düşünüp bileyim diye söyledi

O nasıl bir diyetisyen ya bence 3 kilo çok iyi bebeğin iyiyse senin kilo almana gerek yok zaten canım ayrıca hamileyiz biz çok kilo da alabiliriz az da ben bu aralar o kadar acıkıyorum ki ne yapalım yani aç mı kalalım ya da midemiz bulanıyordu yiyemiyorduk bu bizi kötü mü yapıyordu hiç sıkma canını bence karşındaki insan patavatsızmış
Ben de çok kustum daha yeni bir şeyler yiyorum beni şeker harici kısıtlamayın dedim fiyor ki yok hatta kilo al bence 😂

Ya çalışırken unutuyordum bende ama işi bıraktım bırakalı her boşlukta sürüyorum gerçekten
Bence iyi yapıyorsun Lierac etkisi çabuk geçiyor çünkü. Günde 2 kes yapın diyorlar genelde

Kızlar düşük sonrası bugün doktora gittim üç doktor bebekte anomali olduğundan düşmüştür demişti. Bugün şehir Hastanesi'ne gittim başka doktora karından baktı, perde olabilri dedi. Çok korktum, çok üzüldüm. Diğerleri böyle bir şey dememisti. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
İki haftaya başka doktora da gidicem muayene olucam
Benim perde yoktu ama rahmim kalp şeklindeydi kalp rahimlerde de arada perde olabiliyor perde olsa max 10 hafta olmadan düşer demişti doktorum sizin daha uzun sürmüştü diye hatırlıyorum sanmıyorum ama tabi yüzde yüz emin de değilim 😊

Bugün kontrole gittim ben de sordum. Kendi eşime de yaptırdım benim tavsiyem yaptırmandan yana dedi zaten ne derse okeyim ben 😅 4 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim o zaman yapacağiz şeker yüklemesini.
Kilo konusunda 4/4,5 kilo verdim ben şimdi onu geri aldım hatta aldım diye üzülüyordum çok iyi dedi çünkü asıl hamile kaldığımız kilonun üstüne aldıklarımızı sayiyorlarmis. Gerçi bu durumda ben kilo almamis oluyorum bunun neresi iyi anlamadim 🤔 bebiş 1 haftada 50gr daha almış 600 olmuşuz.

Çok şasirdim gerçekten cok taviz verme kendinden ama psikolojik olarak kabul etmesi güzel çünkü maalesef erkekler genelde bu durumu kabul etmez ve asla psikologa terapiste falan gitmek istemezler. Güzel bir adım ama tabi ki senden hemen adım beklemesin hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun sen ve bebeğin için en iyisi neyse 🍀

Ben mustela alıyorum indirim buldukca da stokluyorun
N11 her gün 50 tl indirim kuponu veriyor ben de onunla aldım. Sen de bu şekilde alabilirsin canım 173e geldi. Ama bunun çeşitleri varmış hangisini alıyorsun ben bunu aldım

Kızlar ben lierac ve Hindistan cevizi yağı kullanıyordum ama yetmiyordu yani bulunduğum yerde hava aşırı kuru yok yani asla nemlendiremiyordum bir de tek göbek değil önemli olan göbek bel bacaklar göğüs çatlamaya müsait ve lierac aşırı pahalanmış o yüzden ben yeni iki şey kullanıyorum ve o kadar memnunum kiiiii gün boyu nemli kalıyorum hatta inciayı bebek içinde kullanacağım içeriği tamamen doğal
Ben de badgeri çok sevdim sürünce tüm gün yağlı kalıyor ama sürmek çok zor. Kışın iyice zorlaşır ben de incia bakayım

Kızlar ben lierac ve Hindistan cevizi yağı kullanıyordum ama yetmiyordu yani bulunduğum yerde hava aşırı kuru yok yani asla nemlendiremiyordum bir de tek göbek değil önemli olan göbek bel bacaklar göğüs çatlamaya müsait ve lierac aşırı pahalanmış o yüzden ben yeni iki şey kullanıyorum ve o kadar memnunum kiiiii gün boyu nemli kalıyorum hatta inciayı bebek içinde kullanacağım içeriği tamamen doğal
Ne kullanmaya başladın canım . Ben de gebeliğin ilk başında 2 tane lierac almıştım şimdi bitmek üzere yenisini alayım dedim fiyatı iki katından çok artık

Ne kullanmaya başladın canım . Ben de gebeliğin ilk başında 2 tane lierac almıştım şimdi bitmek üzere yenisini alayım dedim fiyatı iki katından çok artık
Canım yüklenmemiş foto tekrar yükledim

Eklentiler

• IMG_6734.webp
    IMG_6734.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar düşük sonrası bugün doktora gittim üç doktor bebekte anomali olduğundan düşmüştür demişti. Bugün şehir Hastanesi'ne gittim başka doktora karından baktı, perde olabilri dedi. Çok korktum, çok üzüldüm. Diğerleri böyle bir şey dememisti. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
İki haftaya başka doktora da gidicem muayene olucam
Ben ilk bebeğimi rahimde perde olduğu için kaybetmis olabilirim ama 7+2 de kalbi durmuştu bir ihtimal demişti doktor .acemelikten dolayı düşük meteryaline genetik test yaptırmamıştik. Daha sonrasında histereskobiyle alındı perde

Kızlar trendyolda lieracta 3 al 2 öde oluyor ben öyle almıştım. 2 çatlak kremi 3. De çatlak oluşumlarını giderici yağ olarak almıştım baya indirime gelmişti Kasım indirimde takip edin

Olsun o kadar hamilesiniz bu arada konuyla alakalı değil de arkadaki yeşil vazodan benim de var hediye gelmişti
@Kristialia cok sevindim ben barisacaginizi düşünüyordum çok sevindim 🤗🙏🏻🤲🏻🧿 ben 6 kilo almışım kızlar hangi ara aldım bilmiyorum
İnsanlar göbek dışında bi şeyin yok diyorlar ama göbeğim de aşırı yok açıkçası foto atayım size bi tane o da elbise giydiğim için ama baksanıza önden hiç belli olmuyor

Şu an tek önceliğim bebeğim acele karar vermeyeceğim yine biterse en azından bebek doğsun biraz zaman geçsin bakarım duruma 🤭 bu aralar aşırı nefes darlığım var patlayacak gibiyim sanki şu günler geçse bir an önce doğum olsun istiyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏
Geceleri yatakta dönerken çok ağrım oluyor
Canım yaşadıkların için üzüldüm, inşallah düzelir herşey eşiniz de pişman olmuşa benziyor herşeyin hayırlısı olsun. Kaç haftalık oldun sen

yok canım gratisten aldım aslında ben ellerim için aldım çok kuruyor diye ama baktım uzun süre nemli tutuyor vücuduma da sürüyorum
Benim vücudumda özellikle duştan sonra çok kuruyor ben niveanın kremini kullanıyordum. Ondan da memnunum da Bundan da alayım değişiklik olsun. Çok teşekkür ederim canım 🤗

Ben ilk bebeğimi rahimde perde olduğu için kaybetmis olabilirim ama 7+2 de kalbi durmuştu bir ihtimal demişti doktor .acemelikten dolayı düşük meteryaline genetik test yaptırmamıştik. Daha sonrasında histereskobiyle alındı perde
İlk dusukte genetik test yapmıyorlar zaten bebeğe canım. Ultrasonla suphelendikten sonra mı hsg cektirmistin

Back
X