Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Çıktınız mı canım nasılsın
Cıktık canım evdeyız 5 saat kadar yatırdılar cıkarkende bebege ve suyuna bakıp oyle cıkardılar evdeyım dınlenıyorum. Kasık ve bel agrım var canım 3 gun istirahat (sadece wc ıcın kalkma) 10 gün ev işleri, tempolu yürüyüş, ilişki vs vs yasak. Suanlık hersey yolunda sukur 🙏🏻

Cıktık canım evdeyız 5 saat kadar yatırdılar cıkarkende bebege ve suyuna bakıp oyle cıkardılar evdeyım dınlenıyorum. Kasık ve bel agrım var canım 3 gun istirahat (sadece wc ıcın kalkma) 10 gün ev işleri, tempolu yürüyüş, ilişki vs vs yasak. Suanlık hersey yolunda sukur 🙏🏻
Oh çok şükür canım, daha da iyi olacaksın merak etme dualarımz seninle, sonuçlar ne zaman çıkarmış

Geçmiş olsun canım güzel sonuçlar çıksın inş 🙏🏻

IMG_8192.webp
14 haftalık gala öğrenemedik cinsiyetini

Canım sende Gentan da yaptırmıştın Fetal DNA testini . Kaç günde çıktı sonuç hangi gün vermiştin
Ay hep kiz hissettim ve kiz istedim o yuzden biraz soktayimm 🥹🥹
Benimde erkek çıkarsa şok olurum aynı şekilde doktorum kız tahmininde bulunduğundan beri hep kız düşünüyorum bakalım bende durumlar ne olacak canım🤭 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻

Çok şükür canım iyice dinlen yorma kendini 😘

Canım çok geçmiş olsun inşallah Allahın izniyle hepimizin dualarıyla sonuçların temiz çıkar 🤲🏻💞

Ben ocakta doğum yaptım canım. Soğuk hava çok iyi geliyor bebeklere aksine. Kış bebeği kolay kolay hasta olmuyor hiç korkmayın. Çünkü uygun giydirince bebek terlemiyor.Ben yazin dogurmadim ama dogursam ne giydirecegimi şaşırabilirdim 🤣🤣🤣

Giydirmesi kolay kuzum ama ben hiç kullanamadim. Bir sürü almıştım paketiyle duranlar var bu sebeple. Çok batiyordu ve kıpkırmızı yapıyordu gıdısını. Boynunu tuttuğu dönemde bile yatarken hep önü toplanıp boynuna geliyordu rahatsız oluyordu. Ama bu da galiba bebeğe göre değişiyor anlamadım ki 🤣 zaten diyordum ben de bunları ürettiklerine göre herhalde memnun olanlar var 🤣🤣🤣
Bence de çıtçıtlı olanlar daha mantıklı ama bana göre ilk ayalar tukum sonrasında takım daha kullanışlı geliyor bana da hani ilk bebeğimde onu deneyimledim

İnşallah canım, çalıştığın için hafta sonu gidiyorsun sen de ben de iş çıkışı gidiyorum hep, ya bilmiyorum ben mi böyleyim ama ben anlatmadan bana bir şey sorulduğu zaman çok sinirleniyorum, geçen gün cinsiyeti ne, ayy göbüşün de hiç çıkmadı, iş yerinde sürekli böyle sorular, haberleri olmasın diye iş çıkışı gidiyorum kontrole, dönüyorum hemen soruyorlar, hatta afedersin biri diyor ki; bu sağlıklı mı? Diğeri gibi sorun var mı, o kadar sinirlendim ki, diğer çocuğum aslanlar gibiydi ameliyatı kaldıramadı, bir de o sürecimi hatırlıyorum böyle sorular karşısında, endişeleniyorum, korku sarıyor bedenimi, ben bu soruları kendime sormuyorum, sen neden bana soruyorsun dedim, sırf bu sebepten işte kimseyle konuşmak istemiyorum.

Sizler nasılsınız? Hamileliğiniz hakkında konuşmayı seviyor musunuz? Tuhaf olan ben miyim ?
Gerçekten aynı şeyleri yaşıyorum bu süreçte 6 yıl sonra tüp bebekle ikizlere hamile kalan bir kadınım ve kimle görüşürsem görüşeyim ilk sordukları ikisi de hala duruyor mu ikisi de sağlıklı mı ya da bi sıkıntı yok dimi diyorlar anlamıyorum neden sürekli bir sıkıntı varmış gibi hazırda bekliyorlar🙄🤦🏻‍♀️

Ay kızlar bu hafta erkek bebek haberi aldık hep. Gecen hafta üst üste kızlar geliyordu. Bi şekilde dengelenicez sanırım bu gidişle 🤣😍 Ayrıca mesaj sayımız Ağustos ve Eylül annelerini geçmiş. Gurur duyuyorum bu konuşma kapasitemizle 🤣🤣🤣
Elimizden gelenini yapıcaz 😂🤣🤣 gerekirse zabaha kadar boş nokta yollarız

İkinci aynı cinsiyet olunca çok ekonomik oluyormuş gerçekten🤪🤣 şu an siz heyecanla alışveriş yaparken ben boş boş duruyorum 🤣🤣
Kanka cinsiyet farklı olsada evde kim görecek 😂🤣🤣 dışarıyı yenileriz sadece 😂, benimki 1 yaşına gelir gelmez hemen 2.yapacakmışız, emme olayı süt olayı olmasa 6.ayda yapacakmışız, bekara karı boşamak kolay😂

Dualarımız seninle canım inşallah sonuçların çok güzel çıkacaktır🤲 dinlenmek iyi gelecek inşallah sana 🙏

Ay kızlar bu hafta erkek bebek haberi aldık hep. Gecen hafta üst üste kızlar geliyordu. Bi şekilde dengelenicez sanırım bu gidişle 🤣😍 Ayrıca mesaj sayımız Ağustos ve Eylül annelerini geçmiş. Gurur duyuyorum bu konuşma kapasitemizle 🤣🤣🤣
kız ciddi misin arada bende ona bakıyorum daha geçememiştik en son ama baya aktif olan gruplardandık onu bende takip ettim🤣 şaşırdım bizim daha 6 ayımız var ve baya hızlıyız gurur duydum bak🥰

Back
X