• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Olsun tecrübe olmasada herkes kendince araştırıp alıyor tabii . Bunun gibi daha bir sürü alınacak şeylerim var artık yavaş yavaş alacağım. Senin eksikler bitti mi canım 😊
Yok kız nereye bitti daha çok şey var bana göre 😅
Aaa ne zaman dedi sezaryen için , son adete göre tarih neydi
Sat 22 mayıs bugün tekrar sezeryan için 18şubat dedi normal olursa da martın ilk haftası (40.hafta olduğu için)

Yok kız nereye bitti daha çok şey var bana göre 😅

Sat 22 mayıs bugün tekrar sezeryan için 18şubat dedi normal olursa da martın ilk haftası (40.hafta olduğu için)
Ay bana demedi sezaryen için birdahaki gittiğimde sorayım iyice 🤭

Kızlar düşük sonrası bugün doktora gittim üç doktor bebekte anomali olduğundan düşmüştür demişti. Bugün şehir Hastanesi'ne gittim başka doktora karından baktı, perde olabilri dedi. Çok korktum, çok üzüldüm. Diğerleri böyle bir şey dememisti. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
İki haftaya başka doktora da gidicem muayene olucam
Rahimde perde düşkten sonra oluşmuş olabilrmi acaba. Üniversite hastanelerinde ufak bir ameliyatla alıyorlar onu

İlk dusukte genetik test yapmıyorlar zaten bebeğe canım. Ultrasonla suphelendikten sonra mı hsg cektirmistin
Canım benim bildiğim perdeli rahimde ilk haftalarda bebek tutunamayıp düşüyor. Senin baya ileri haftaydı.

Ay o 50tl indirim bir bana gelmiyor herhalde en fazla %10 veriyor bir de 20tl veriyor🥲 bende bundan alıyorum bir de papatya özlüsü vardı sanırım
Onu kendin giriyorsun kupon oluştur diyorsun 150ye 50 tl indirim için kacmaz50 yaz kupon oluştur dediği yere. 100e 40 için de mucize40

H
İyi de ama hamilelik oluşmaz diyorlar perde olunca hiç bir doktor nasıl görmedi bunu daha önce hsg cekilmişmiydin sen
amilelik olusuyormus ama tutunamiyormus, olup doğuran da varmış zamanında erken doğan da
Cekilmedim. İlk bebegimdi. Düşüğün sebebini arıyorum ben de

Back
X