• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Canım bana da 50lik yapılacak doktorum biraz atıştırıp gel dedi kahvaltı yap ama şekere yüklenmeden kahvaltı yap dedi cumartesi gideceğim bende
İşte bana da aynısını söyledi o yüzden herkes aç diyince çok kafam karıştı bir dilim ekmek az peynir ye mideni bastırsın öyle yaptır dedi yüklemeyi 50’lik le

Bir kaç gün de şekerli şeyler yeme dedi test olana kadar

Vajina kemiklerimde bi de alt karnımda kas ağrısı gibi hareket edince oluyor sadece
Benimde vajinanın hemen üst kısmı ağrıyor sanırım çatı diyorlar 5 gün ağrımıyorsa 2 gün mutlaka ağrıyo ama yattıgım halde uyurken bile ağrıyor ağrısına uyanıyorum çünkü beni aşırı rahatsız ediyor
Normal diyorlar bu ağrılara

Dinlendiginde geciyo mu? Kasik karin ağrısı enfeksiyon sebepli olabiliyor. Bu ara bi çok kişi bundan muzdarip.
Hareket ederken sadece kas ağrısı gibi .. ya da kemik ağrısı değişik hani böyle spor yaparsın da ertesi gün ağrır ya onun gibi . Hareketsizken yok . Bacağımı kaldırınca ayağa kalkınca ya da yatakta dağa sola dönerken oluyor

Benimde vajinanın hemen üst kısmı ağrıyor sanırım çatı diyorlar 5 gün ağrımıyorsa 2 gün mutlaka ağrıyo ama yattıgım halde uyurken bile ağrıyor ağrısına uyanıyorum çünkü beni aşırı rahatsız ediyor
Normal diyorlar bu ağrılara
Benziyor ağrılarımız inşallah önemli bişey değildir de hayırlısıyla kucağımda alırız bebekleri . Maşallah bizimki içerde çok hareketli 7 -24 10 dk da bir kıpırdanma halinde

Benziyor ağrılarımız inşallah önemli bişey değildir de hayırlısıyla kucağımda alırız bebekleri . Maşallah bizimki içerde çok hareketli 7 -24 10 dk da bir kıpırdanma halinde
Önemli birşey olsa bence o ağrı hiç geçmezdi öyle düşünüyorum
Birde benim 1 ay önce başladı
Benimkide çok hareketli belkide ondan oluyordur

Herkese merhabalar .Kızlar bir haftadır inanılmaz terliyorum geceleri resmen su gibi oluyorum 3 kez üstümü değiştiriyorum gece .2 gündür de dehşet bir sağ tarafımda belde ağrı var .Midem ağrım var .Üşütüyorum galiba geve .benim gibi çok terleyen var mı acaba

Grupta cybex bebek arabası alacaklar vardı galiba hbda da çok iyi indirim var almamış olsam aldırdım ben de
Benim kasım indirimi kurutma makinesi yalan oldu 😂 cybex bayağı indirime girmişti dediğin gibi o sebeple aldık haber verdiğin için teşekkür ederim 🌸

İşte bana da aynısını söyledi o yüzden herkes aç diyince çok kafam karıştı bir dilim ekmek az peynir ye mideni bastırsın öyle yaptır dedi yüklemeyi 50’lik le
Bende tereddüt ettim internetten araştırdım 50lik yükleme de açlık gerektirmiyormuş ama 75lşk olanlarda açlık gerekiyormuş

Herkese merhabalar .Kızlar bir haftadır inanılmaz terliyorum geceleri resmen su gibi oluyorum 3 kez üstümü değiştiriyorum gece .2 gündür de dehşet bir sağ tarafımda belde ağrı var .Midem ağrım var .Üşütüyorum galiba geve .benim gibi çok terleyen var mı acaba
Ben varım 1 haftadır geceleri su gibi terliyorum 3 kere değiştiriyorum üstümü yıldım artık. Bir ara burnum tıkalıydı geçti ama terleme sorunum hala geçmedi. Tişörtle yatsam bile sırılsıklam uyanıyorum 🤦🏻‍♀️

O marka estetik ve fiyat olarak cok cazip gelmisti fakat hastahanede aynı markanın ürünlerine denk geldim gayri ihtiyari inceledim ve hepsi çok deforme olmuştu. Kumaşları sağa sola kaymış iskelet sistemi keza canlı görünce hiç hoşuma gitmedi. Senesi dolmadan ağzı gözü kauiyo yani.
Bizim apartmandada gördüm canlı baya dökülüyordu demekki kullanılmaya başlandığında çabuk vadesi doluyor

Back
X