Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa evet çok şükür,korkuyordum çıkmasından biliyorsun. Ben hep okudum burdan,hiç geçirmemiştim hamilelikte ama normal olduğunu biliyordum. İnşallah o da sıkıntısız biter giderEn önemlisi negatif gelmiş idrar yolunda da korkma 3. 4. defa idrar yolu geçirdim hepsinde de içtim antibiyotik. Şeker çıkmamasına çok sevindim
Gebelik şekeri de diyeti de çok zor çıkanın allah yardımcısı olsun. İnşallah idrar yolunda temizlenir korkma en büyüğünü atlattın gözün aydınYaa evet çok şükür,korkuyordum çıkmasından biliyorsun. Ben hep okudum burdan,hiç geçirmemiştim hamilelikte ama normal olduğunu biliyordum. İnşallah o da sıkıntısız biter gider
Canım geçmiş olsunKızlar günaydın bu sabah çok ciddi bir olay yaşadım. Babamla araçta seyir halindeyken babam başka bir sürücüyle tartıştı. Bu hayatta nefret ettiğim ve korktuğum ne varsa başıma geliyor maalesef. Araçtan indiler başka sürücüler falan durdu ayırdılar çok elim ayağım titriyor. Çok bağırdım boğazım çok ağrıyor felaket şekilde ve o an sancılandım şu an iyiyim hafif karın ağrım var bebeğe ani stres bir zarar verir mi? Kanamam vs yok baktım herhangi başka belirtim yok
Teşekkür ederim canım benim. Gerçekten insan panikler kimsenin başına gelmesin. İyiyim canım çok şükür bebiş iyi hareket ediyor aradaCanım geçmiş olsunani stresler bebeğe zarar vermez, içini rahat tut. Aynı şey benim başıma gelse bende paniklerdim. Şuan daha iyisindir inşallah
Bizde karar veremedik henüz yaaBiz hala bebeklerin isimlerine karar veremedikvar mı ikiz isim önerileriniz kızlar
Baby plus anne yanı park yatak diye geçiyorHangi modeli canım?
Darısı senin de yaptıracak olan herkesin de başına inşallah. İnşallah seninki de öyle geçip gidicek. Bu arada doktorum bu gebelikte yapılan son test dedi,resmen adım adım sona geliyoruz :)Gebelik şekeri de diyeti de çok zor çıkanın allah yardımcısı olsun. İnşallah idrar yolunda temizlenir korkma en büyüğünü atlattın gözün aydınBenim de haftaya cumaydı randevum 8 ine değiştirdim işlerden dolayı bakalım nasıl olacak ne çıkacak
Sen dükkanı kapatmışsın şimdiden helal olsunBen ikeadan beşik aldım ahşap odası için park yatak haline de geliyor. Kullanıp göreceğiz tabii ki ama kullanan kişilerin de yorumu, beğenisi güzel. Amaaan iyidir diyerek aldıkBir de yurt dışından hediye geliyor eşimin kuzeninden anne yanı beşik chicco yeter daha ne
Çok şükür benim alışveriş tamamen bitti. Son halı kalmıştı onu da dün zara indirimden aldım geçtim her türlü uyar diyeSen dükkanı kapatmışsın şimdiden helal olsunBen bebek için sadece 1 tane alıcam o yüzden iyisi olsun sonradan üzmesin diye araştırıyorum baya
![]()
Aminnnn amin inşallah. 7.8. haftadan itibaren diyetisyene başlamıştım 20-21 e kadar diyetisyenle sıkı diyet yaptım. 68 ile hamile kalmıştım yine güncel kilom 68. Her şeye dikkat ettim pilates yapıyorum, her sabah denize gidiyorum, sonra işe ve gün içinde köpeğimle vakit geçiriyorum derken aşırı aktifim. Tüm bunlara rağmen çıkarsa gebelik şekeri diye tedirgindim ama gebe okulundakiler biraz rahatlattılar. Pcos+insülin direncine sahipsin çıkarsa üzülme yine aynı şekilde beslenmene ve tempona devam edersin dediler. Bekleyip göreceğim o yüzdenDarısı senin de yaptıracak olan herkesin de başına inşallah. İnşallah seninki de öyle geçip gidicek. Bu arada doktorum bu gebelikte yapılan son test dedi,resmen adım adım sona geliyoruz :)
Umarım her şey yolundadır şeker falan çıkmaz. Hiç böyle yapıldığını açıkçası duymamıştım. Bana doktorum 25. haftada randevu saatin kaç olursa olsun muhakkak 08:30 da aç karnına burada ol dedi. Sanırım önce açlık ve tokluk bakacak duruma göre de yükleme. Konuşmalarından öyle algılamıştım. Açlık tokluk sınırda çıkarsa da şeker yüklemesini ertesi gün yapmasını söyleyeceğim akşama kadar aç kalamam diye. Yani önceki yüklemem de böyle olmuştu endokrinde.Kızlar biz de bugün kontrole gittik her şey yolunda ama suyum üst sınırdaşimdilik normal sınırda ama normalin üstüne gelmiş dedi doktor. Şekerim çıkacak diye korkuyorum. 22 temmuzda seker yuklemesi yapicaz. Ama benim doktorum su sekilde bir sey soyledi, sabah 8-9 gibi kahvalti yapacakmisim 12.30 gibi glukoz surubunu verecek 50 gram olcusunde 1 saat sonra da kan alacagini soyledi. Bu sekilde yaptiran var mi? Genelde okuduklarim acken kan veriyor sividan sonra tekrar kan veriyor ve sonra bir daha veriyor. Benimki sadece tek sefer kan aliyor anlamadim sebebini.
Yapay zekaya sordum bak böyle dedi.Kızlar biz de bugün kontrole gittik her şey yolunda ama suyum üst sınırdaşimdilik normal sınırda ama normalin üstüne gelmiş dedi doktor. Şekerim çıkacak diye korkuyorum. 22 temmuzda seker yuklemesi yapicaz. Ama benim doktorum su sekilde bir sey soyledi, sabah 8-9 gibi kahvalti yapacakmisim 12.30 gibi glukoz surubunu verecek 50 gram olcusunde 1 saat sonra da kan alacagini soyledi. Bu sekilde yaptiran var mi? Genelde okuduklarim acken kan veriyor sividan sonra tekrar kan veriyor ve sonra bir daha veriyor. Benimki sadece tek sefer kan aliyor anlamadim sebebini.
34. Hafta da 34 mm olarak bakıldı bebek 2 hafta önde ve suyum fazla benim vajinal daha doğru bir sonuç verir o yüzden vajinal bakıldıKızlar rahim ağzı uzunluğunuz kaçtı bide alttan mı yoksa karından mı ölçmüştünüz
Çok şükür canımm, çok sevindimTeşekkür ederim canım benim. Gerçekten insan panikler kimsenin başına gelmesin. İyiyim canım çok şükür bebiş iyi hareket ediyor arada![]()
Teşekkür ederim cnm buna da bı göz atayimCanim diyet listesini atti doktor
En zorlandigim konuBiz hala bebeklerin isimlerine karar veremedikvar mı ikiz isim önerileriniz kızlar
Çok yüksek çıkmamış sınırda çıkmış ,diğer doktor iyi demis bence içini ferah tut.Kızlar bugün 22 hafta 3 günlük detaylı ultrasona girdim bebeğimin ense kalınlığı 6,5 çıktı ikili üçlü taramaları yaptırmamıştım doktorum bu değerin riskli olduğunu söyledi sizlerde bu durumu yaşayan varmı acaba ?
Birde farklı doktıra muane oldum ona göre ense kalınlığı sınırı 10 muş bu değer bana göre normal dedi ama diğer doktor sınır 6 dedi test yaptırmamı istedi onuda ben istemiyorum![]()
İyi çok şükür şeker yüklemen iyi çıkmış.Benimde idrarımda bakteri çıkmıştı doktor tek kullanimlik şase vermisti.Kızlar şeker yükleme sonucum belli oldu,çok şükür çıkmadıama idrar testi de yapmıştı doktorum,maalesef idrarımda bakteri çıktı
doktorum yarın ilaç yazıcak
Çok şükür benim alışveriş tamamen bitti. Son halı kalmıştı onu da dün zara indirimden aldım geçtim her türlü uyar diyedarısı hepinize tamamlayıp rahatlamak lazım. Eee tabii ki kaliteli, rahat almak lazım yolda bırakmayacak
Maşallah bitirdin alışverişi ,sadece doğumu beklemek kaldıAminnnn amin inşallah. 7.8. haftadan itibaren diyetisyene başlamıştım 20-21 e kadar diyetisyenle sıkı diyet yaptım. 68 ile hamile kalmıştım yine güncel kilom 68. Her şeye dikkat ettim pilates yapıyorum, her sabah denize gidiyorum, sonra işe ve gün içinde köpeğimle vakit geçiriyorum derken aşırı aktifim. Tüm bunlara rağmen çıkarsa gebelik şekeri diye tedirgindim ama gebe okulundakiler biraz rahatlattılar. Pcos+insülin direncine sahipsin çıkarsa üzülme yine aynı şekilde beslenmene ve tempona devam edersin dediler. Bekleyip göreceğim o yüzdenYaaaa evet çok hızlı geçiyor gibi geliyor üzülüyorum bir yandan aynı bedende olmak çok güzel, hamileliği çok sevdim.
Canım benim bebişim de 2 gün çok az hareket etti ama şimdi eski haline döndü çok şükür. Ben pikniğe gitmiştim orda baya bi yorulmuştum o yüzden onun da yorulup dinlenmeye geçtiğini düşünüyorum 2 gün boyunca. Eğer senin de bi yorgunluğun olduysa o yüzden olmuş olabilirKızlar benim bebe bugün biraz sakin ya hareket ediyor hissediyorum sabah hissettim şimdi biraz hissettim ama çok naif şekilde
Evet canım bitirdim bundan sonrası eğlence artık düzen, temizlik falanMaşallah bitirdin alışverişi ,sadece doğumu beklemek kaldı
Ne güzel bir düzen oluşturmuşsun .Aslında gebelik şekeri ya da başka bişey olsun olmasın sağlıklı beslenmek gerek.Bilmiyorum alakası var mı ama ben ilk gebelikte pek sağlıklı beslenmedim oğlum çok gazlı oldu![]()
Ayy sevindim şekeriniz çikmamasinaYaa 4 saat hastanede kaldık kontrolle birlikte o biraz yordu. Ben sıkıntı yaşamam diyordum ama bana bile tatlı geldi. Ama neyse ki sandığımın aksine şekerim çıkmadı çok şükür