• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bende öyle ince pikeyle yatınca da üşüyorum .hiç bir çözüm bulamadım uyku kalitesi nanay
Bende öyle pikeyle üşüyorum yorganla terliyorum zaten sık sık tuvalete kalkıyorum bende de uyku kalitesi nanay

Kızlar sorularım var ona göre Alışveriş yapcam 😃 puset örtüsü alacak mısınız? Bazıları içeri hava akışını engelliyor diyor ondan vazgeçmiştim ama şubat da soğuk olur kafam karıştı.
Bebek bezi 1 numara 128 tane sleepy bionaturel aldım sonra bebeğe göre alırım diyordum ama herkes bez al diyor yine bundan mı alsam acaba.
Son olarak da gögüs kalkanı gümüş kapak gögüs kremi falan aldınız mı?
Ben özel olarak puset örtüsü değil de emzirme örtüleri var ya onlardan alacağım hem puset örtüsü hemde emzirme örtüsü olarak kullanılıyor. Bebek bezi olarak bende sleepy bio natural 1 numara 128 adet aldım. Pişik yapacağını zannetmiyorum ama 2 numarayı doğumdan sonra alırım diye düşündüm. Islak mendil de sleepy bio natural aldım. Plastik göğüs kalkanı alacağım gümüş kapak almayı düşünmüyorum. Göğüs kremi de lansinoh alacağım indirim kovalıyorum.

Ben özel olarak puset örtüsü değil de emzirme örtüleri var ya onlardan alacağım hem puset örtüsü hemde emzirme örtüsü olarak kullanılıyor. Bebek bezi olarak bende sleepy bio natural 1 numara 128 adet aldım. Pişik yapacağını zannetmiyorum ama 2 numarayı doğumdan sonra alırım diye düşündüm. Islak mendil de sleepy bio natural aldım. Plastik göğüs kalkanı alacağım gümüş kapak almayı düşünmüyorum. Göğüs kremi de lansinoh alacağım indirim kovalıyorum.
2 numara almayın direkt 3e geçin diyorlar canım haberin olsun yoksa boşa gidiyormuş

Islak mendil arada da olsa kullanırım diyorum dışarıda pamuk zor olur diye. Önceden alsam kurur diye almamıştım artık bu ay alabiliriz galiba
evet bende evde pamuk kullanıcam en azından 2-3 ay ama dısarda zor olur ıslak mendıl alıcam ındıırmlerde

Benim Liste şuan böyle kızlar ❤️
Eksikler var daha.. Kasim indirimleri iker alırım inşallah..
Birde annem,kv falanda bıseyler alcaklarmıs o yuzden onlara bakıp alcam eksıklerı..

Eklentiler

• IMG_20231101_171137.webp
    IMG_20231101_171137.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_20231101_171331.webp
    IMG_20231101_171331.webp
    91,1 KB · Görüntüleme: 109
Kızlar hem bedenen hem ruhen çok yorgunum. 2 gün üst üste 15 kişi misafir vardı. Gittim yattım arada falan ama normalde yapmayacağım işleri yaptım pertim çıktı. Pazartesi üstüne eşim apar topar ameliyata girdi. Ona bakacak halim yok garibim kendi işini kendi görmeye çalışıyor. İş yapacam diye ters hareket yaptım yürüyemez hale geldim, kasık kemiği midir o bilmiyorum ayrıldı sanki. Bebeğe bir şey olacak diye korkuyorum. Bugün de mecbur işe geldim. Zaten çok duygusallaşmıştım hamilelikten iyice çöktüm ya. Kayınvalidemin bu yaptığını asla unutmıcam. Niye milleti topluyosun beni mecbur bırakıyosun ya. Kimseye de patlayamadım içimde kaldı resmen ya oturup tepine tepine ağlayasım var

Birde annem,kv falanda bıseyler alcaklarmıs o yuzden onlara bakıp alcam eksıklerı..
Canım fb ürünlerini internetten mi aldın mağazadan mı aldın. Mağazayı gezdim ama pek birşey bulamadım internetten almayı düşünüyorum bende

Bende az önce baktım kızlar benim aldıklarımda da hiç indirim yok yani daha uyguna almışım pek eksiğim kalmadı ama bu akşam bi indirim dolaşması yapacağım 😊

Kızlar başka neler aldınız
Biberon,emzik,ateş ölçer hariç🤣
Alt değiştirme örtüsü
Pamuk
Bebek dolabı, beşik, beşik koruyucu, lastikli çarşaf
Kıyafetler ortaya karışık 😂
Kendime bir iki tane düğmeli pijama takımı
Battaniye, müslin örtü
Biberon temizleyici, şampuan, deterjan
Süt sağma aleti
Bebek arabası
Oyun oynama halısı gibi bir şey fisher priceın
Zeka kartı, tummy time kartı
Bebek yıkamak için katlanır küvet ve kova
Galiba bu kadardı 😂

Alt değiştirme örtüsü
Pamuk
Bebek dolabı, beşik, beşik koruyucu, lastikli çarşaf
Kıyafetler ortaya karışık 😂
Kendime bir iki tane düğmeli pijama takımı
Battaniye, müslin örtü
Biberon temizleyici, şampuan, deterjan
Süt sağma aleti
Bebek arabası
Oyun oynama halısı gibi bir şey fisher priceın
Zeka kartı, tummy time kartı
Bebek yıkamak için katlanır küvet ve kova
Galiba bu kadardı 😂
Aradığım mesaj geldi🫶🏼😍

Ben de PC açıp böyle yapayım ya ne var ne yok kafam karışıyor. Dolabı kurdursaydık yerleşince belli olurdu da

Ben de PC açıp böyle yapayım ya ne var ne yok kafam karışıyor. Dolabı kurdursaydık yerleşince belli olurdu da
Ay ne zaman kurulacak dolabı bizim dolap aralıkta gelecek 😍😍

Back
X