- 27 Ağustos 2022
- 3.206
- 3.603
- 63
Bende öyle pikeyle üşüyorum yorganla terliyorum zaten sık sık tuvalete kalkıyorum bende de uyku kalitesi nanayBende öyle ince pikeyle yatınca da üşüyorum .hiç bir çözüm bulamadım uyku kalitesi nanay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle pikeyle üşüyorum yorganla terliyorum zaten sık sık tuvalete kalkıyorum bende de uyku kalitesi nanayBende öyle ince pikeyle yatınca da üşüyorum .hiç bir çözüm bulamadım uyku kalitesi nanay
Ben özel olarak puset örtüsü değil de emzirme örtüleri var ya onlardan alacağım hem puset örtüsü hemde emzirme örtüsü olarak kullanılıyor. Bebek bezi olarak bende sleepy bio natural 1 numara 128 adet aldım. Pişik yapacağını zannetmiyorum ama 2 numarayı doğumdan sonra alırım diye düşündüm. Islak mendil de sleepy bio natural aldım. Plastik göğüs kalkanı alacağım gümüş kapak almayı düşünmüyorum. Göğüs kremi de lansinoh alacağım indirim kovalıyorum.Kızlar sorularım var ona göre Alışveriş yapcampuset örtüsü alacak mısınız? Bazıları içeri hava akışını engelliyor diyor ondan vazgeçmiştim ama şubat da soğuk olur kafam karıştı.
Bebek bezi 1 numara 128 tane sleepy bionaturel aldım sonra bebeğe göre alırım diyordum ama herkes bez al diyor yine bundan mı alsam acaba.
Son olarak da gögüs kalkanı gümüş kapak gögüs kremi falan aldınız mı?
2 numara almayın direkt 3e geçin diyorlar canım haberin olsun yoksa boşa gidiyormuşBen özel olarak puset örtüsü değil de emzirme örtüleri var ya onlardan alacağım hem puset örtüsü hemde emzirme örtüsü olarak kullanılıyor. Bebek bezi olarak bende sleepy bio natural 1 numara 128 adet aldım. Pişik yapacağını zannetmiyorum ama 2 numarayı doğumdan sonra alırım diye düşündüm. Islak mendil de sleepy bio natural aldım. Plastik göğüs kalkanı alacağım gümüş kapak almayı düşünmüyorum. Göğüs kremi de lansinoh alacağım indirim kovalıyorum.
Philips avent ultra air night aldım canım.Kızlar emzik olarak hangi model ve hangi marka emzik aldınız
(Daha hiç bir şey almamışken emzik biberen telaşım başladı)
Bu nasıl sizce
Eki Görüntüle 3327619
Evet 2 numara almadım duruma göre bakacağım kilosuna göre değişir bez durumu2 numara almayın direkt 3e geçin diyorlar canım haberin olsun yoksa boşa gidiyormuş
Kızlar başka neler aldınızPhilips avent ultra air night aldım canım.
evet bende evde pamuk kullanıcam en azından 2-3 ay ama dısarda zor olur ıslak mendıl alıcam ındıırmlerdeIslak mendil arada da olsa kullanırım diyorum dışarıda pamuk zor olur diye. Önceden alsam kurur diye almamıştım artık bu ay alabiliriz galiba
Benim pek bir eksiğim kalmadı çok şükür herşeyini tamamladım ufak tefek bir kaç birşey kaldı onlar içinde indirim bekliyorumKızlar başka neler aldınız
Biberon,emzik,ateş ölçer hariç![]()
Canım fb ürünlerini internetten mi aldın mağazadan mı aldın. Mağazayı gezdim ama pek birşey bulamadım internetten almayı düşünüyorum bendeBenim Liste şuan böyle kızlar
Eksikler var daha.. Kasim indirimleri iker alırım inşallah..
Birde annem,kv falanda bıseyler alcaklarmıs o yuzden onlara bakıp alcam eksıklerı..
Alt değiştirme örtüsüKızlar başka neler aldınız
Biberon,emzik,ateş ölçer hariç![]()
Aradığım mesaj geldiAlt değiştirme örtüsü
Pamuk
Bebek dolabı, beşik, beşik koruyucu, lastikli çarşaf
Kıyafetler ortaya karışık
Kendime bir iki tane düğmeli pijama takımı
Battaniye, müslin örtü
Biberon temizleyici, şampuan, deterjan
Süt sağma aleti
Bebek arabası
Oyun oynama halısı gibi bir şey fisher priceın
Zeka kartı, tummy time kartı
Bebek yıkamak için katlanır küvet ve kova
Galiba bu kadardı![]()
Ben de PC açıp böyle yapayım ya ne var ne yok kafam karışıyor. Dolabı kurdursaydık yerleşince belli olurdu daBenim Liste şuan böyle kızlar
Eksikler var daha.. Kasim indirimleri iker alırım inşallah..
Birde annem,kv falanda bıseyler alcaklarmıs o yuzden onlara bakıp alcam eksıklerı..
Stok bekliycem ya olmadı yurtdışında akraba var ona sorarımBu biberonu istedim ancak bulamayınca ümidi kesmiştim nasıl temin etmeyi düşünüyorsunuz?
Bulursak alalım.iben bunu çok beğendim benim uçlarım da böyle oldubundan alayım
canım ben istiyorum sen hangi modeli aldım cybex mi almıştınGrupta cybex bebek arabası alacaklar vardı galiba hbda da çok iyi indirim var almamış olsam aldırdım ben de
Ay ne zaman kurulacak dolabı bizim dolap aralıkta gelecekBen de PC açıp böyle yapayım ya ne var ne yok kafam karışıyor. Dolabı kurdursaydık yerleşince belli olurdu da