- 3 Ekim 2022
- 2.673
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.999
- 63
İnşallah canımm inşallahAllah beterinden korusun canım sakin ol diyet önemli doğuma az kaldıDoğumla düzene girecektir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımm inşallahAllah beterinden korusun canım sakin ol diyet önemli doğuma az kaldıDoğumla düzene girecektir
Diyet veriyorlar canım stres yapma ya daha fazla çıkar. Artık nesquik yeme bence o da etki eder canımKızlar maalesef bende şeker çıktı
Eşim doktor arkadaşını aradı o söyledi çarşamba günü hastaneden makine ve diyetisyen ayarlıycaklar
Korktugum başıma geldi
Evet onuda yemiycem.Diyet veriyorlar canım stres yapma ya daha fazla çıkar. Artık nesquik yeme bence o da etki eder canım
1.saat açlık sekerin iyi bu yüzden tani koymak için şeker yüklemesi öneriyor doktorlar işte iyi yapmışsın yüklemeyi kabul etmekle. Hiç kötü olma diyetine uyduğun sürece bir sıkıntı yaşamazsın allahın izniyle. İnsülin başlanırsa eğer onu da aksatmadan kullanırsın düzene girer şekerin. Sen şimdiden yediğine içtiğine dikkat et karbonhidrat ve şekerli gıdalardan uzak dur. Nesquikte yeme fazlasıyla şeker içeriyor bu sebepten bebeğin ölçümleri ilerden gitmiş olabilir.1. Saat gittiğim gibi ilacı içmeden yaptıkları canım
Evet yüksekmiş eşim doktoru aradıda makine vericeklermiş
İlaç tedaviside uygulanabilir dedi
Diyet vericekler
Çok kötü oldum
Benim görümcemde de vardı hiç sıkıntı olmadı diyetini yaptı 39. Haftada da normal doğum yaptıEvet onuda yemiycem.
Zaten dikkat ediyodum yediğime içtiğime test vericem diye bu bide dikkat etmiş hali düşünün
Tek temennim erken doğum olmaması resmen üst üste geliyor
Türkiyeden bi diyetisten bulup liste istiycem yarın hemen başlıycam sabah hastaneden ararlar zaten haber vermek için belki erkene çekerler randevumu
Merhabalar bence hiç takılma geride olmasına ben aynı hastanenin aynı günde farklı iki dr görünmüştüm ilk gebeliğimde birinde bebeğim 2700 gram diğerinde 3300 gram ölçülmüştü. Zaten milimlik bir şey çocuğun hareketine pozisyonuna veya dr tam ölçüp ölçmemesine bağlı. Kilo aldırmak için kaşar haşlama yumurta muz ve kuruyemiş ye işe yarıyorKızlar dün devlet te kontrolüm vardı 24 haftalık ama 22 haftaya uyumluymuş kilosu ama kaç kilo olduğunu söylemedi varmı bengibi kilosu 2 hafta geriden gelen ne yapabilirim herşeyde yiyorum aslında 1 hafta geriydi şimdi 2 hafta oldu
Geçmiş olsun canım inşallah bi sorun olmadan tam vaktinde alırsın bebeni kucağına stres yapma kendinebenim zaten biliyosunuz erken doğum riskim var
Bide bununda erken doğum riski varmış
Resmen çöküş yaşadım suan
Napcam nasıl olucak hiç bilmiyorum diyet verseler hiç aksatmam zaten![]()
Evet büyük ihtimalle bebişin kilosu ondan büyüktü ama bacak ve kafa ölçümüde kiloya uygundu o yüzden hastanedeki şekerden süphelenmemişti1.saat açlık sekerin iyi bu yüzden tani koymak için şeker yüklemesi öneriyor doktorlar işte iyi yapmışsın yüklemeyi kabul etmekle. Hiç kötü olma diyetine uyduğun sürece bir sıkıntı yaşamazsın allahın izniyle. İnsülin başlanırsa eğer onu da aksatmadan kullanırsın düzene girer şekerin. Sen şimdiden yediğine içtiğine dikkat et karbonhidrat ve şekerli gıdalardan uzak dur. Nesquikte yeme fazlasıyla şeker içeriyor bu sebepten bebeğin ölçümleri ilerden gitmiş olabilir.
Strese engel olamıyorum maalesefBenim görümcemde de vardı hiç sıkıntı olmadı diyetini yaptı 39. Haftada da normal doğum yaptısen de inş rahat geçirirsin ayrıca aşırı yüksek değil ki diyetle kontrol altına alırsın bunu stres yaparsan daha çok etkilenirsin
Stres yapma canım streste yükseltir şekerini. Diyetle düzelir hiç korkmaEvet büyük ihtimalle bebişin kilosu ondan büyüktü ama bacak ve kafa ölçümüde kiloya uygundu o yüzden hastanedeki şekerden süphelenmemişti
Ama özeldeki doktorum hızlı kilo aldıgım için şüphelenmişti gerçekten her tartıya çıkışımda şok oluyorum az yememe rağmen davul gibi oldum
Türkiyeden online diyetisyen buldum yarın hemen iletişime geçicem mecbur a dan z ye dediği herşeye uymalıyım kendi tabirimce artık ultra riskli gebelik yaşıyorum hem serklaj hem şeker baya etkilendim ama bundada vardır bi hayır dikkat edersem düzelcegine inanıyorum canım![]()
Teşekkür ederim canım inşallahGeçmiş olsun canım inşallah bi sorun olmadan tam vaktinde alırsın bebeni kucağına stres yapma kendine
İnşallah canımStres yapma canım streste yükseltir şekerini. Diyetle düzelir hiç korkma![]()
Bende öyle aldım cnm 2500 bin tlBen de ondan alayım ya uygun bir şey arıyorum valla prego 3 bin olmuş siz ne kadara almıştınız 2500 olmuş o da
Ben de indirim bakmıyorum 3 numara almak için ama Hepsiburada yapmadı. Trendyolda olur inşCanım bende molfix alacağım sanırım indirim bekliyorum trendyolun bebek arabası da araştırmalarım sonucu cybex twist-2 kabin boy alıcam 360 derece dönüyormuş şu an hepsiburada fiyatı baya iyi kartım pazar günü dönüyor indirim devam ederse alayım artık
Bende son 4 saattir öyleyim şu an nasılsınBenim karnım davul gibi çok gergin ağırlık var gibi hissediyorum aşırı şiş gibi.. derim de iyice gerildi ta göğüs altından başlıyor kocaman top gibi önüm![]()
Şeker testi yaptırdın mıKızlar dün devlet te kontrolüm vardı 24 haftalık ama 22 haftaya uyumluymuş kilosu ama kaç kilo olduğunu söylemedi varmı bengibi kilosu 2 hafta geriden gelen ne yapabilirim herşeyde yiyorum aslında 1 hafta geriydi şimdi 2 hafta oldu
Canım benimkine benziyor 3.benim daha düşük 120lerde çıkmasıma rağmen diyetisyene yönlendirdi büyük ihtimal sana da öyle diyeceklerdirCanım sonuçlarım çıktı
1. Saat 75
2. Saat 189
3.saat 180
Çokmu yüksek yaa çok tedirgin oldum![]()
Ben de ilk öğrendiğimde moral olarak çok çöktüm o kadar şekerli yedim hadi bir şey olursa diye korktum. Ama zaten 24.haftalardan sonra etki ediyormuş ondan testi bu zamanda yapıyorlarmış. Bu saatten sonra dikkat edersek bir şey olmaz inş korkmabenim zaten biliyosunuz erken doğum riskim var
Bide bununda erken doğum riski varmış
Resmen çöküş yaşadım suan
Napcam nasıl olucak hiç bilmiyorum diyet verseler hiç aksatmam zaten![]()
Benim doktor hamilelikte şeker yüklemesini önermiyorum dedi. Açken ve tokken kan ver muayeneye gelirken getir dedi. Bende zaten istemiyordum yaptırmak umarım sonuçta normal çıkarBen de ilk öğrendiğimde moral olarak çok çöktüm o kadar şekerli yedim hadi bir şey olursa diye korktum. Ama zaten 24.haftalardan sonra etki ediyormuş ondan testi bu zamanda yapıyorlarmış. Bu saatten sonra dikkat edersek bir şey olmaz inş korkma
Evet canım direk aklıma sen geldin zatenBen de ilk öğrendiğimde moral olarak çok çöktüm o kadar şekerli yedim hadi bir şey olursa diye korktum. Ama zaten 24.haftalardan sonra etki ediyormuş ondan testi bu zamanda yapıyorlarmış. Bu saatten sonra dikkat edersek bir şey olmaz inş korkma