2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328

Eklentiler

• Screenshot_20231104_162525_Instagram.webp
    Screenshot_20231104_162525_Instagram.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20231104_161917_Instagram.webp
    Screenshot_20231104_161917_Instagram.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 77
Dogum.hazorliklari süsleri bakılıyor ben bisi yaptırmayacam buyuk ohlum.kiskanabili4 şimdiden bile bebeğe bisi aldinmi ne alcan.bana ne alcan.diyor cocuk.13 yaşına kadar el.bebek gül.bebek büyüdü üstüne kuma geliyor bebeğin adını bile anmiyor o yüzden tam.ergenligi bide

Kızlar dün geceden beri hala devam eden mide yanmam var artık sinirimden ağlıyorum dayanamıyorum yanıyorum gaviscon şurup rennie tablet , süt hepsini içtim olmuyor durmuyor boğazım kıpkırmızı tahriş oldu yanmaktan sıfır uyku gözlerim mosmor napcam ben acile gidilir mi mide yanmasından yani ne verilir ki bilmiyorum başka herşeyi içtim yok yok of

Dogum.hazorliklari süsleri bakılıyor ben bisi yaptırmayacam buyuk ohlum.kiskanabili4 şimdiden bile bebeğe bisi aldinmi ne alcan.bana ne alcan.diyor cocuk.13 yaşına kadar el.bebek gül.bebek büyüdü üstüne kuma geliyor bebeğin adını bile anmiyor o yüzden tam.ergenligi bide
Canım süslerin üstünde mesela şöyle şeyler gördüm örnek atayım Böyle diğer çocuk kıskanmasın diye ikisini de yazıyorlar abi oldu gibi ona da özel oluyor hediyelikler

Eklentiler

• IMG_7640.webp
    IMG_7640.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_7641.webp
    IMG_7641.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar dün geceden beri hala devam eden mide yanmam var artık sinirimden ağlıyorum dayanamıyorum yanıyorum gaviscon şurup rennie tablet , süt hepsini içtim olmuyor durmuyor boğazım kıpkırmızı tahriş oldu yanmaktan sıfır uyku gözlerim mosmor napcam ben acile gidilir mi mide yanmasından yani ne verilir ki bilmiyorum başka herşeyi içtim yok yok of
Benimde midem kaynıyor resmen süt elma kabugu önerdiler ama banamısın demiyor
Sanki hiç bir şeyin faydası yok gibi ama sadece sunu önerebilirim yemegi yediğin gibi hemen uzanma oturma biraz dolaş sonra otur ne kadar geç uzanırsan o kadar az yanıyor

Bunlardan başka bir şey önermezler muhtemelen canım çok geçmiş olsun. Yüksek yastıkla yat yağlı baharatlı şekerli şeylerden uzak dur, gaviscon geçirir normalde ama bilemedim ben de

Bunlardan başka bir şey önermezler muhtemelen canım çok geçmiş olsun. Yüksek yastıkla yat yağlı baharatlı şekerli şeylerden uzak dur, gaviscon geçirir normalde ama bilemedim ben de
Var ya bir gram geçirmedi gaviscon bile normalde hemen etki ediyordu dünden beri 3-4 kez içtim içmemle o bile yukarı çıktı ya 😅😅 yani nedir bu anlamadım bebe mideme dayadı bacakları heralde

Eklentiler

• Screenshot_20231104-172207_Pinterest.webp
    Screenshot_20231104-172207_Pinterest.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20231104-172201_Pinterest.webp
    Screenshot_20231104-172201_Pinterest.webp
    33 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20231104-172105_Pinterest.webp
    Screenshot_20231104-172105_Pinterest.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 65
Akşamları benimde oluyo ya. Boğazım yaniyo. Ama hiç bi sey yiyemiyorum. Uyuyorum çekmemek için 😔

Kızlar ben erkenden 3.trimestera geçtim galiba ilk 3 ay gibi sürekli uyuyasım geliyor halsiz hissediyorum kendimi 🥲

Kizlar ben başlamadım daha almaya.bebek icin alicak kıyafet vs liste elinizde varmi. Buay baslicam almaya ne alsam bilemedim

Back
X