2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar ben erkenden 3.trimestera geçtim galiba ilk 3 ay gibi sürekli uyuyasım geliyor halsiz hissediyorum kendimi 🥲
Bende aynı durumdayım bütün gün pandalar gibi uyusam keşke hep yorgunum yataktan çıktığımda bile 🥹

Ben de çoğu şeyi tamamladım. İsimli takımları bile hazır. Hastane çantası bile biraz zorlasam hazır sayılır 😅 iyice şişince yıkayıp ütülemek eşya bakmak yerleştirmek zor gelir diye şimdiden yapıyorum 🥰 inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
Biz isme karar versek oda hazır 😅😅 maşallah ama haklısınız gerçekten son aylar bu hazırlıkları yapmak daha zor olacak😍 aminnnn🤲🏻🤲🏻

Kızlar bana da kız ismi önerin ya ilk kızımın adı Meva bunda hiç içime sinen bir isim olmuyor diğerini de 39. haftada karar vermştik zaten :D Gökçe de düşünmüştüm ama Neva mı koysam uyumlu mu olsa diyorum sizce saçma mı

Kızlar bana da kız ismi önerin ya ilk kızımın adı Meva bunda hiç içime sinen bir isim olmuyor diğerini de 39. haftada karar vermştik zaten :KK70: Gökçe de düşünmüştüm ama Neva mı koysam uyumlu mu olsa diyorum sizce saçma mı
Liva çok beğeniyorum Meva’ya uyumlu olur meva neva karışabilir sanki 🙈

Kızlar dün geceden beri hala devam eden mide yanmam var artık sinirimden ağlıyorum dayanamıyorum yanıyorum gaviscon şurup rennie tablet , süt hepsini içtim olmuyor durmuyor boğazım kıpkırmızı tahriş oldu yanmaktan sıfır uyku gözlerim mosmor napcam ben acile gidilir mi mide yanmasından yani ne verilir ki bilmiyorum başka herşeyi içtim yok yok of
Ben de bir gün önce öyle oldum çok kötü birşey. Ne bulduysam yedim içtim geçsin diye en son ayva yedim o biraz iyi geldi 😔

Kızlar bana da kız ismi önerin ya ilk kızımın adı Meva bunda hiç içime sinen bir isim olmuyor diğerini de 39. haftada karar vermştik zaten :D Gökçe de düşünmüştüm ama Neva mı koysam uyumlu mu olsa diyorum sizce saçma mı
Gökçe de güzel ama uyumlu olsun dersen eva Erva olabilir. Gerçi eva hic hoş gelmiyo bana niyeyse 🤣

Benim 2 kizim var kuzum ikisi de tutmadı. Bu oğlan ama yinede umudum yok 😂
Aslında tutmamaları daha iyide işte ☹️
Benim çenemde kayma var hangi doktora gitsem çokmu emzik emmissin veya parmak emme alışkanlığın mı varmış diye soruyorlar😕

Kızlar bana da kız ismi önerin ya ilk kızımın adı Meva bunda hiç içime sinen bir isim olmuyor diğerini de 39. haftada karar vermştik zaten :KK70: Gökçe de düşünmüştüm ama Neva mı koysam uyumlu mu olsa diyorum sizce saçma mı
Bizde oğluşa net bir isim koyamadık. Ayaz diye düşünüyoruz şimdilik . Eva ismi de güzel bu arada düşünürseniz

Aslında tutmamaları daha iyide işte ☹️
Benim çenemde kayma var hangi doktora gitsem çokmu emzik emmissin veya parmak emme alışkanlığın mı varmış diye soruyorlar😕
Ahahah kiz benim de çene problemim var ama emzik konusunu hı sormamış annemlere 🤣🤣 alt çene üste göre geride hatta benim kız bana benziyo agzi burnu 🤣🤣 koca burunlu bi kızım olucak 🙈

Back
X