2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kizlar 27 sinde acil sezeryana alındım doğduğu gibi yoğun bakıma alındı makinalarla ayakta durabiliyordu 29 da tam taburcu olacaktım ben doktorlar acil çağırdılar bebegi gördükten sonra 2 sefer kalbi durdu son kez anne görsün dediler bebek gozumun önünde öldü 😭 gittik mezara koydular çok zor yazarken bile zorlanıyorum
Başınız sağ olsun çok üzüldüm🙏

Kizlar 27 sinde acil sezeryana alındım doğduğu gibi yoğun bakıma alındı makinalarla ayakta durabiliyordu 29 da tam taburcu olacaktım ben doktorlar acil çağırdılar bebegi gördükten sonra 2 sefer kalbi durdu son kez anne görsün dediler bebek gozumun önünde öldü 😭 gittik mezara koydular çok zor yazarken bile zorlanıyorum
Başınız sağolsun 🙏🏻😔

Allah sabırlar versin dilerim acınız tez zamanda hafifler. 🙏🏻 Başınız sağ olsun

Selamlar aramızda kaşık biberon alanlar vardı nereden hangi modeli aldınız acaba?Kullanımı rahatmı?

Ben daha doğum yapmadım kullanmadım ama araştırmalarım sonucu doğala en yakın bu biberon imiş 🤷‍♀️ bunu aldım ben de comotomo adı. Tabii ne olursa da ilk zamanlar kullanmam
Ben bununla medela calma arasında kaldım.O kadar çok kaldım ki alamadım hala birşey 😀 ne yapacağım ben de bilmiyorum..ilk zamanlar kaşık biberon kullanırım ama o da çok zor oluyor bebek sinirleniyor falan.Sonrası için birisini tercih etmem lazım

Allah sabır versin . Acınızı paylaşıyorum ama bırakmayın kendinizi lütfen
Allah yine güzel bebekler nasip etsin size inş 🙏🏻
Bı oğlum daha var kendimi iyice ona adadım
Başınız sağ olsun, rabbim sizlere ömür versin. Çok zor bir durum gerçekten. Sabır ve dayanma gücü dilerim 🙏🏽🙏🏽
Allah razı olsun 🙏
Rabbim Sabir versin 🥺🥺
Amin inşallah 🤲
Başınız sağ olsun çok üzüldüm🙏
Allah razı olsun 🙏
Başınız sağolsun 🙏🏻😔
Allah razı olsun 🙏
Allah sabırlar versin dilerim acınız tez zamanda hafifler. 🙏🏻 Başınız sağ olsun
İnşallah Allah razı olsun 🙏
Başınız sağolsun çok üzüldüm😕
Allah razı olsun 🙏

Başınız sağolsun Allah sabır versin acınızı hafifletsin inşallah 🤲🏻 Doğmadan önce ultrasonda sorun görünmüş müydü kalp ile ilgili

İçten Yanıtınız için çok teşekkür ederim 🙏 rahatlattınız gerçekten 🙏❤️ bende de 1 cm açıklık var 1 hafta içinde 3 kere muayene edildi hiç ilerleme yok 😁 su sonra mı geliyor ay Allahim daha neler duyacağım 🤦🏻‍♀😁😁
Benim suları hep sona doğru geldi ama herkesin değişir. İlk ikisinde ben nişan gelince gitmiştim.
Ama kimisinde önce su da gelebilir. Hiç korkma su veya nişan gelince hemen doğum başlamıyor.

Back
X