- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.086
- 598
Ayy şükürler olsun güzel geçmiş darısı bizlereKızlar selam bugün hiç giremedim, sabah 10 da doğdu güneşimspinal sezeryan uygulaması çok güzel kolaydi. Ama sonrası zormuş çok ağrım var ağrı kesici yaptılar şu an iyiyim. Bebek emmeye calisiyo çok şükür sütüm de geldi sanırım hemşire memnun bol su kahve içiyorum ayaklarım çözüldü hareket ettiriyorm henüz yurutmediler, şimdilik herşey yolunda benle birlikte doğum yapanlara geçmiş olsun diyorum, ilerde olacaklar da korkmasın spinal güzel ama sonrası birazcık çok azıcık zor ama bebek 3600 çıktı boyu 53 cm herşey yolunda denilenden kilolu çıktı

böyle pozitif geçenler görünce cesaret geliyor bana , hoş geldi minik kuzun mis kokusu her şeye bedeldir şimdi ağrıların da çabucak geçsin insallah
 böyle pozitif geçenler görünce cesaret geliyor bana , hoş geldi minik kuzun mis kokusu her şeye bedeldir şimdi ağrıların da çabucak geçsin insallah 

ağrılarım çoğaldı baskı çok var ama daha göbeğim düşmedi çok yukarda, çok zorlanıyorum
 ağrılarım çoğaldı baskı çok var ama daha göbeğim düşmedi çok yukarda, çok zorlanıyorum 

doğum yapan arkadaşlarımın önerisiyle koydum bunları. Zaten birine bebek sarılıyor doğum sonrası, diğeri de dediğim gibi bebeğin yatağına ser sert oluyo dediler onun için aldım. Çok üstüne örteceğimi sanmıyorum hastane zaten sıcak oluyor, bebeği sarmak için soruyosan 1 tane yeter canım hadi bide yedek götür ne olur ne olmaz diye bence yeter
 doğum yapan arkadaşlarımın önerisiyle koydum bunları. Zaten birine bebek sarılıyor doğum sonrası, diğeri de dediğim gibi bebeğin yatağına ser sert oluyo dediler onun için aldım. Çok üstüne örteceğimi sanmıyorum hastane zaten sıcak oluyor, bebeği sarmak için soruyosan 1 tane yeter canım hadi bide yedek götür ne olur ne olmaz diye bence yeter biberonla içmez mi hiç
 biberonla içmez mi hiç