• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar benim bebeğim bu aralar bizzat bizi anne baba diye çağırmaya başladı ama canımı sıkan bir durum daha var 😂 benim anneme kaynanama da anne diyor kardeşime de anne diyor kayınbabama ve babama da baba diyor ya her seferinde düzeltiyorum ama hala aynısını yapıyor düzeliyor mu sonra ya onları da anne baba olarak biliyor 😂
Cano daha dur sana ve babasına isminiz ile hitap edicek, 🤭🤭 bizimki yapıyor, abisine ablasına bazen abi abla diyor bazen isimleriyle çağırıyor... siz onlara anne baba dediğiniz için o da öyle diyordur. Zamanla oturur kavramlar merak etma

Niqu Niqu bence istediği şeyin yanına gitmesi de bir işaret... Benim bebede parmağıyla değil tüm eliyle masadaki herşeyi istiyor 🙈🤯🤷🏻‍♀️ o mu bu mu şu mu oynuyoruz 🤣🤣🤣

Ya geç uyusada uyanıyor aslında ama bu kadar hiç uyanık kalmıyordu hala uyumadı mecbur yemek yedirdim acıkmış anelikye en zorlandığım bu uyku konusu artık bıktım
Benim bebenin de 3 gü dür burnu tıkalı gibiydi, dün akşamdan beri tam tersi şelale gibi akıyor 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️sürekli hapşırıyor... Bazen bir şey yerken acıdı diyor ağlıyor diş mi yoksa boğazı da mı kötü anlamdım...

Ya geç uyusada uyanıyor aslında ama bu kadar hiç uyanık kalmıyordu hala uyumadı mecbur yemek yedirdim acıkmış anelikye en zorlandığım bu uyku konusu artık bıktım
Böyle geç olunca ben yemek yedirmiyorum ama yanlış mı yapıyorum acaba meyve atıştırmalık felan veriyorum ama yemek rahatsız eder diye düşünüyorum, ne yedirdin peki

Cano daha dur sana ve babasına isminiz ile hitap edicek, 🤭🤭 bizimki yapıyor, abisine ablasına bazen abi abla diyor bazen isimleriyle çağırıyor... siz onlara anne baba dediğiniz için o da öyle diyordur. Zamanla oturur kavramlar merak etma
Ya evet bizden dolayı sanırım öyle diyor 😂 ne zaman kavrıyorlar

Benim bebenin de 3 gü dür burnu tıkalı gibiydi, dün akşamdan beri tam tersi şelale gibi akıyor 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️sürekli hapşırıyor... Bazen bir şey yerken acıdı diyor ağlıyor diş mi yoksa boğazı da mı kötü anlamdım...
Geçmiş olsun umarım hasta olmuyordur 🙏🏻

Bizde diş çıkarken ufakta olsa nurun akıntısı öksürük olmuştu ama öyle aşırı değildi

Böyle geç olunca ben yemek yedirmiyorum ama yanlış mı yapıyorum acaba meyve atıştırmalık felan veriyorum ama yemek rahatsız eder diye düşünüyorum, ne yedirdin peki
Kaşık maması yaptım bebe bisküvisi ve irmik. Her bebek farklı ya belli seninkini rahatsız eder uyumaz alıştırmadıysan benimki gün içinde çok az yemek tiyor içim rahat etmiyor yatmadan yediriyoeuö ama dün akşam yedirmemiştim erken uyudu ee yine yemiş oldu uyandığı için aşırı geç yattı yine de sabahın köründe uyandı bugün 1 buçuk 2 saat anca uyudum

Niqu Niqu bence istediği şeyin yanına gitmesi de bir işaret... Benim bebede parmağıyla değil tüm eliyle masadaki herşeyi istiyor 🙈🤯🤷🏻‍♀️ o mu bu mu şu mu oynuyoruz 🤣🤣🤣
Sabah sadece eliyle gösterdi 1 defa şaşırdım ya bence benim oğlan inatçı mesela diyorum köpek nerde bakıyor köpeğe canı isterse giderken getirir oyuncağı istemezse tık tok🤦🏻‍♀️

Ufaktan ateşi var ya da hava çok sıcak vücudu ondan mı sıcak bilmiyoeum 37.5 çıktı ateşi calpol vermiştim gece yine verdim kahvaltıdan sonra. 3 tane dişi patladı sonuncusu patlamadı ondan mı kafası sıcak anlamdım ama ben öyle düşünüyorum

Sürekli bişey anlatmaya çalışıyor anlamıyorum ağlıyor bu sıralar baya sorun oldu bu eliyle de nişeyleri gösteriyor ama ne gösterdiği belli değil tek tek gösteriyorum o mu bu mu yok hepsine kafa sallıyor bom boş parmağını uzatıp ağlıyor bişeylerw ve bişeyler anlatıyor anlamıyorum sinirleniyor

Ufaktan ateşi var ya da hava çok sıcak vücudu ondan mı sıcak bilmiyoeum 37.5 çıktı ateşi calpol vermiştim gece yine verdim kahvaltıdan sonra. 3 tane dişi patladı sonuncusu patlamadı ondan mı kafası sıcak anlamdım ama ben öyle düşünüyorum
Dişten olabilir canım

Babası eve yaklaşınca arıyor benim camların yere kadar babası gelince cama çıkarıyorum daha babasını değil arabasını görür görmez baba baba diye bağırıyor o kadar araba içinden babasınınkini seçiyor babası inince dahs heyecanlı bağırıyor. Tam net olarak en iyi yerinde kullandığı kelimesi baba. Çünkü en çok babası bakıyor ona oda haklı 🤣🤣
Kızlar benim bebeğim bu aralar bizzat bizi anne baba diye çağırmaya başladı ama canımı sıkan bir durum daha var 😂 benim anneme kaynanama da anne diyor kardeşime de anne diyor kayınbabama ve babama da baba diyor ya her seferinde düzeltiyorum ama hala aynısını yapıyor düzeliyor mu sonra ya onları da anne baba olarak biliyor 😂

Back
X