- 19 Mayıs 2024
- 2.986
- 1.824
- 53
Uyandı hala uyanık 1 saati geçti uyumayadq niyeti tok çok sinirliyim yaNasıl gidiyor uyanmadı değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyandı hala uyanık 1 saati geçti uyumayadq niyeti tok çok sinirliyim yaNasıl gidiyor uyanmadı değil mi
Benimki de erken uyuyunca böyle yapıyor, umarım uyur da sende dinlenirsinUyandı hala uyanık 1 saati geçti uyumayadq niyeti tok çok sinirliyim ya
Ya geç uyusada uyanıyor aslında ama bu kadar hiç uyanık kalmıyordu hala uyumadı mecbur yemek yedirdim acıkmış anelikye en zorlandığım bu uyku konusu artık bıktımBenimki de erken uyuyunca böyle yapıyor, umarım uyur da sende dinlenirsin
Cano daha dur sana ve babasına isminiz ile hitap edicek,Kızlar benim bebeğim bu aralar bizzat bizi anne baba diye çağırmaya başladı ama canımı sıkan bir durum daha varbenim anneme kaynanama da anne diyor kardeşime de anne diyor kayınbabama ve babama da baba diyor ya her seferinde düzeltiyorum ama hala aynısını yapıyor düzeliyor mu sonra ya onları da anne baba olarak biliyor
![]()
Benim bebenin de 3 gü dür burnu tıkalı gibiydi, dün akşamdan beri tam tersi şelale gibi akıyorYa geç uyusada uyanıyor aslında ama bu kadar hiç uyanık kalmıyordu hala uyumadı mecbur yemek yedirdim acıkmış anelikye en zorlandığım bu uyku konusu artık bıktım
Böyle geç olunca ben yemek yedirmiyorum ama yanlış mı yapıyorum acaba meyve atıştırmalık felan veriyorum ama yemek rahatsız eder diye düşünüyorum, ne yedirdin pekiYa geç uyusada uyanıyor aslında ama bu kadar hiç uyanık kalmıyordu hala uyumadı mecbur yemek yedirdim acıkmış anelikye en zorlandığım bu uyku konusu artık bıktım
Ya evet bizden dolayı sanırım öyle diyorCano daha dur sana ve babasına isminiz ile hitap edicek,bizimki yapıyor, abisine ablasına bazen abi abla diyor bazen isimleriyle çağırıyor... siz onlara anne baba dediğiniz için o da öyle diyordur. Zamanla oturur kavramlar merak etma
Geçmiş olsun umarım hasta olmuyordurBenim bebenin de 3 gü dür burnu tıkalı gibiydi, dün akşamdan beri tam tersi şelale gibi akıyorsürekli hapşırıyor... Bazen bir şey yerken acıdı diyor ağlıyor diş mi yoksa boğazı da mı kötü anlamdım...
Bizde diş çıkarken ufakta olsa nurun akıntısı öksürük olmuştu ama öyle aşırı değildiBenim bebenin de 3 gü dür burnu tıkalı gibiydi, dün akşamdan beri tam tersi şelale gibi akıyorsürekli hapşırıyor... Bazen bir şey yerken acıdı diyor ağlıyor diş mi yoksa boğazı da mı kötü anlamdım...
Kaşık maması yaptım bebe bisküvisi ve irmik. Her bebek farklı ya belli seninkini rahatsız eder uyumaz alıştırmadıysan benimki gün içinde çok az yemek tiyor içim rahat etmiyor yatmadan yediriyoeuö ama dün akşam yedirmemiştim erken uyudu ee yine yemiş oldu uyandığı için aşırı geç yattı yine de sabahın köründe uyandı bugün 1 buçuk 2 saat anca uyudumBöyle geç olunca ben yemek yedirmiyorum ama yanlış mı yapıyorum acaba meyve atıştırmalık felan veriyorum ama yemek rahatsız eder diye düşünüyorum, ne yedirdin peki
Sabah sadece eliyle gösterdi 1 defa şaşırdım ya bence benim oğlan inatçı mesela diyorum köpek nerde bakıyor köpeğe canı isterse giderken getirir oyuncağı istemezse tık tokNiqu bence istediği şeyin yanına gitmesi de bir işaret... Benim bebede parmağıyla değil tüm eliyle masadaki herşeyi istiyor
o mu bu mu şu mu oynuyoruz
![]()
Dişten olabilir canımUfaktan ateşi var ya da hava çok sıcak vücudu ondan mı sıcak bilmiyoeum 37.5 çıktı ateşi calpol vermiştim gece yine verdim kahvaltıdan sonra. 3 tane dişi patladı sonuncusu patlamadı ondan mı kafası sıcak anlamdım ama ben öyle düşünüyorum
Bilemiyorum ama sen düzeltmeye devam et canım... Zamanla oturur...Ya evet bizden dolayı sanırım öyle diyorne zaman kavrıyorlar
Evet bende öyle düşünüyorum normal günlük ağlaması dışında herhangi bir sorunu yok üst üste köpek dişi çıkarıyor ağır geldi demekki hava da sıcakDişten olabilir canım
Kızlar benim bebeğim bu aralar bizzat bizi anne baba diye çağırmaya başladı ama canımı sıkan bir durum daha varbenim anneme kaynanama da anne diyor kardeşime de anne diyor kayınbabama ve babama da baba diyor ya her seferinde düzeltiyorum ama hala aynısını yapıyor düzeliyor mu sonra ya onları da anne baba olarak biliyor
![]()
Sen sürekli düzelt alışmasın öyle . Benim kv annem diyor kızıma . İnşallah alışmaz . Nene diyor benim kv ye. Babaanne diyemiyor ama anneanneyi öğrendi . Dede bizde yok zaten . Ama benim kız , kadın erkek fark etmiyor herkese abla diyor yolda . 60 yaşında kadına bile abla diyor . Erkek çocuklarına da abla diyor .Kızlar benim bebeğim bu aralar bizzat bizi anne baba diye çağırmaya başladı ama canımı sıkan bir durum daha varbenim anneme kaynanama da anne diyor kardeşime de anne diyor kayınbabama ve babama da baba diyor ya her seferinde düzeltiyorum ama hala aynısını yapıyor düzeliyor mu sonra ya onları da anne baba olarak biliyor
![]()