2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Hayırlısı olsun canım, benim bir arkadaşım yıllar önce oğluna şu tüplü çokokremler varya onlardan yedirmişler işlem yapılırken, doktoru çok beğenmiş bu fikri 🤭🤭
Ay bizim de işimize yarar belki bu bilgi . Şimdi yeni moda çocuklar Playstation oynayarak sünnet oluyor hiç gördün mü bilmiyorum

İnşallah canımsın 🙏🏻
2540 doğmuştu, 4. Ayına kadar çok güzel kilo aldı her ay 800-900 gram alıyordu 4. Aydan sonra yavaşladı kilo alımı 500 400 300 gram diye gitti son bir kaç ayda da hiç kilo almadı, rsv olduğumuz süreçte de 500 gram verdi sonra geri aldı geri verdi, şuan 8 kg yemin ediyorum 9 10 kilo olsa kafama takmıcam ama ciddi anlamda 8 kg çok zayıf yani üzülüyorum
Beniö kardeşim çok zayıftı bebekken demekki senin oğlundan daha zayıftı ki annem hep hastaneydeydi sürekli doktor kilo alsın diye özel mamalar veriyordu pahalıydı birde onlar annem baya çekti kardeşimden bir de büyüktü biraz daha 2 3 yaşında vardı aşırı zayıftı şuan hala zayıf ama babamda öyleymiş gençken babamda şuan zayıf sağlıkları yerinde ama çok şükür uyumaya başlasın gör bak kilo alacaklar

Beniö kardeşim çok zayıftı bebekken demekki senin oğlundan daha zayıftı ki annem hep hastaneydeydi sürekli doktor kilo alsın diye özel mamalar veriyordu pahalıydı birde onlar annem baya çekti kardeşimden bir de büyüktü biraz daha 2 3 yaşında vardı aşırı zayıftı şuan hala zayıf ama babamda öyleymiş gençken babamda şuan zayıf sağlıkları yerinde ama çok şükür uyumaya başlasın gör bak kilo alacaklar
Özel mama kullandığı halde mi kilo alamadı kardeşin?
Umarım canım, bugün erken kalktı 6.30 da 1 saat sonra bişeyler yedirmeye çalıştım yemedi, gerçekten bişey yemiyor seninkinin bir günde yedikleri neler, neler yediriyorsun

Özel mama kullandığı halde mi kilo alamadı kardeşin?
Umarım canım, bugün erken kalktı 6.30 da 1 saat sonra bişeyler yedirmeye çalıştım yemedi, gerçekten bişey yemiyor seninkinin bir günde yedikleri neler, neler yediriyorsun
Kilo almadığı için mama verdi doktor ama yinede pek kilo almadı zayıftı hep yani.şimdi bile bazen bebe bisküvisi yer. Sabah yumurta kızartırım hiç bitirmez ama ne yerse kardır salatalık yiyor ama oda be kadar tutacak zaten su bildiğin. Bazen kaşar yer azıcık ötle yani pek yemez. Yemediği için sık sık bişeyler teklif ediyorum. Çilek ve karpuzu çok seviyor

Ben de kızımın kilosunu iyi kötü toplamıştım biraz. Hastalığının 3. Günü doktora götürmüştüm 300 gr vermişti . Şu an bişey yemek istemiyor . Boğaz yaraları var diye doktor püre,yoğurt tarzı yedir diyor . Benim kızım püre formu sevmiyor, uzun zamandır da yoğurt yemiyordu . Zar zor sevdiği şeyleri yedi biraz çilek domates gibi .. normal besin değeri olan şeyleri yemiyor yine .. 1 haftadır kilo vermeye devam ediyor muhtemelen 😞

Ben de kızımın kilosunu iyi kötü toplamıştım biraz. Hastalığının 3. Günü doktora götürmüştüm 300 gr vermişti . Şu an bişey yemek istemiyor . Boğaz yaraları var diye doktor püre,yoğurt tarzı yedir diyor . Benim kızım püre formu sevmiyor, uzun zamandır da yoğurt yemiyordu . Zar zor sevdiği şeyleri yedi biraz çilek domates gibi .. normal besin değeri olan şeyleri yemiyor yine .. 1 haftadır kilo vermeye devam ediyor muhtemelen 😞
Boğaz ve kulak kızarıklık bizde de devam ediyor 1 ay olacak hala gitmedi öksürüğü yok ama çok ağladığı için burnu da alıyor ağladığı zaöma nir de gece burnu ufaktan hırlıyor. Yemekte aynı 2 kwre kahvaltı yaptırdım bugün 2sini toplasan 1 kahvaltı etmiyor yemedi bende zorlamıcam

Bugün menenjit aşılarını olduk bexsero ve nimenrix 2sini bir oldu bu şekilde aşı olan var mı

Uyku sorunu için doktor 10 10 buçuk gibi uyut dedi bana göre o saat çok geç ama denicem bakalım. Sabahta 7 8 arasında uyanmalar gerekiyormuş. Ben genelde 8 9 arasında uyutuyorum oğlumu ama direniyor bayanzorluyorum uyuması için

Kilo almadığı için mama verdi doktor ama yinede pek kilo almadı zayıftı hep yani.şimdi bile bazen bebe bisküvisi yer. Sabah yumurta kızartırım hiç bitirmez ama ne yerse kardır salatalık yiyor ama oda be kadar tutacak zaten su bildiğin. Bazen kaşar yer azıcık ötle yani pek yemez. Yemediği için sık sık bişeyler teklif ediyorum. Çilek ve karpuzu çok seviyor
Ona da şükür az da olsa yesin de, benimki bazen hiç yemiyor bazen işine gelince az da olsa yiyor

Şuan kaç kilo

Bugün menenjit aşılarını olduk bexsero ve nimenrix 2sini bir oldu bu şekilde aşı olan var mı
Benimki de Mayıs ayında iki doz birden oldu canım, ayağına 2 3 gün düzgün basamadı ağladı sürekli ben değince felan hep ağladı, hala da iki bacağında içinde nohut kadar bir sertlik var doktor normal geçer dedi ama 2 ay oldu geçmedi hala aynı

Benimki de Mayıs ayında iki doz birden oldu canım, ayağına 2 3 gün düzgün basamadı ağladı sürekli ben değince felan hep ağladı, hala da iki bacağında içinde nohut kadar bir sertlik var doktor normal geçer dedi ama 2 ay oldu geçmedi hala aynı
Hastaneden geldik baya koşturfu evde üzerine bastı sonradan mı ağrı yapıyor acaba

Biz 14.ayda yaptırdık ikisi birden 16.ayda da bexsero olacak yine yarın gideceğiz bir de 28-39 ay arasında bi doz daha olması gerekiyormuş
Biz ilk dozu olalı çok oldu araya başka şeyler girdi yaptıramadjm bexsero 2. Doz ve nimenrix tek doz zaten onu oldu. Tekrar 2 ay sonra 3. Doz olacak başka da bişey demedi toplam 4 aşı olmuş olacak

Back
X