Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Aynısı bende de var canım daha çok vajina taraflarına iğne batıyor gibi oluyo bence yine genel bi durum rahim büyümesinden kaynaklı. Endişelenme ilk gebeliğimiz ya bi de vücut alışkın değil yani
Ay öyle mi sende de mi var.. ya cidden cok herseyi takar oldum ben iyice 😔 yani sürekli kendimi dinlemiyorum aslinda ama vucudumdan gelen agriyi hissediyorum yani napayim..
İnşallah dedigin gibi her hamilenin yaşadığı birseydir.. dedigin gibi bide vucudumuzun alışma süreci var dogru.

Kızlar demir ilacı gyno ferro sanol kullananlarda bu batma gibi seyler yaşandı mi hic ya ? Yada benzer etkiler falan. Ilaca basladiktan sonra cikti bendeki bu batmalar. Aklima geldi bir sorayim dedim
Ben kullanmaya yeni başladım dün bir bugün 2 öyle etkisini görmedim ama yeni başladığım için olabilir bugün beni içtikten sonra kusturdu şuanlık yan etkisi o oldu yani

Ozele gittim bana ilaci verdi gunde 3 tane al bolca dinlen dedi insallah riski atlatirim kazasiz belasiz dua edin kizlar
İnşallah sorunsuz atlatirsin canım. Sen bolca dinlen kalkma yat. Ayaklarin yüksek olsun.
Allahım tüm evlatlarimizi tüm hamileleri korusun 🙏
İlaci kullan dikkat et kendine de

Ben kullanmaya yeni başladım dün bir bugün 2 öyle etkisini görmedim ama yeni başladığım için olabilir bugün beni içtikten sonra kusturdu şuanlık yan etkisi o oldu yani
Bende bugun 3 gün oldu baslayali. Bendeki batmalar dün başladı. Belki de tesadüf bilmiyorum ki bende. Ay geçsin gitsin de bende biraz rahatlayayim. Insan diken uzerinde oluyor ..

cinsiyete tekrar baktırdm net olsun diye kız dedi kesin olarak :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK200: :anneadayı: cok şeyler almak istiyorum ama ayrintili ultrasonu bekliyorum fetal dna sonuclrm cikmadi hala ve bu plesenta durumuda olunca saglık olsunda alırz herseyi diye dusundum bekliycem artik
Aşkımsu çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 , inşallah plasenta bizi üzmeden yukarı çıksın 🙏🎀, sağlıkla kucağınıza alın inşallah piremsesi
Kızlar nefesi kuvvetliler bir okuyup üfleyin ya nazar oldu queenlere

Sanada cok gecmis olsun canım
umarım sıkıntısız atlatırız bu sureci
benim 2 sezeryan 2 kurtajım var o yuzden biraz risk olarak gordu rahim çok işlem gördügü için yani
yukarı cıkmzsa yapışma ihtimali olabilir dedi insallah oyle seyler olmz ya
Hadi ya Allah korusun canım inşaallah çıkar bir an önce sağlıkla .benim de 1 sezeryan 1 normal doğum ve 1 kürtajim var .Bana bir şey demedi ama belki erkenden korkutmak istememiş de olabilir

Simdi geldim hastaneden malesef haberler iyi degil
sol kasıgm da agri vardi tatildeyken damar gibi kan geldi acile gittim falan demistm ya enfeksiyon var deyip gonderdiler beni
hala kasık agrm var ve kasıgm şişiyor gibi plesenta aşagı inmis dedi doktor
Canim en azindan soeun tespit edilmiş. Grupta bir kac arkadasimiza daha dedi doktorlari ama korkulacak olumsuz seyler demediler dikkat edin demisti hep doktorlari. Sende strese girme. Hersey yoluna girer merak etme. Iste sonra niye özele gidiyoruz oluyor... görmüyor devlettekiler hicbirseyi çünkü 🙄
bunların bütün sebebi plesentanın aşagı inmesiyle olmuş yani senin soruyuda igne batıyo gibi falan diye de bana oluyomus gibi anlttm ama benim durum farkli oldugu icin hepsi norml plesenta asagi indigi icin kasık agrinda var kanama da ondan dolayı olmus dedi sıkı takip yapicaz 2 haftada 1 gorusuyorduk simdi haftada bir gorucem seni dedi
25 28 haftalarda netlesir durum yukari cikicakmi cıkmıycakmı dedi net olsun ona gore konusurz dedi
korktum acıkcası cıkmzda nolucak dedim o zaman konusurz dedi
başına boylr bir durum gelen varmı plesenta aşagıda olması hakkinda sizlerin doktoru ne yorum yapti
haftamiz daha erken yukari cikma ihtimali var bekliycez dedi
kızım hareketliydi cok sukur haftasiyla uyumlu ama durum canımızı sıktı
Cok sagol kuzum sorman bile yeter. Insallah senin yukari cikacaktir plasenta. Strese girme. Agir kaldirma iliski fln yasama. Dikkat et. Bildigim kadariyla sezeryan ile oluyor dogum eger cikmazsa da. Stres yapmamaya calis canım
cinsiyete tekrar baktırdm net olsun diye kız dedi kesin olarak :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK200: :anneadayı: cok şeyler almak istiyorum ama ayrintili ultrasonu bekliyorum fetal dna sonuclrm cikmadi hala ve bu plesenta durumuda olunca saglık olsunda alırz herseyi diye dusundum bekliycem artik
Sen ne zaman verdin fetal dnayi da daha cikmadi canım

Bende bugun 3 gün oldu baslayali. Bendeki batmalar dün başladı. Belki de tesadüf bilmiyorum ki bende. Ay geçsin gitsin de bende biraz rahatlayayim. Insan diken uzerinde oluyor ..
Geçmiş olsun çok haklısın benim arada oluyor ama sürekli değil iğne batar gibi bende büyümesine yordum ama bilmiyorum kötü düşünmek istemiyorum yarın doktora gideceğim ben gene sorarım bakalım ne diyecek

Aşkımsu çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 , inşallah plasenta bizi üzmeden yukarı çıksın 🙏🎀, sağlıkla kucağınıza alın inşallah piremsesi
Kızlar nefesi kuvvetliler bir okuyup üfleyin ya nazar oldu queenlere
cok sagol canım🥰 evet ya beni de elden gecirin okuyun üfleyin😍
Hadi ya Allah korusun canım inşaallah çıkar bir an önce sağlıkla .benim de 1 sezeryan 1 normal doğum ve 1 kürtajim var .Bana bir şey demedi ama belki erkenden korkutmak istememiş de olabilir
norml dogum risk olarak sayılmıyormus canım sezeryanla ve kürtajlar dedi
kürtajsız düşügüm de var onuda saymadı rahimin işlm görmesi onemli dedi
ama haftamiz erkn yukarı cıkar insallah dedi ona umut bagladm bekleyip gorucez artik
Canim en azindan soeun tespit edilmiş. Grupta bir kac arkadasimiza daha dedi doktorlari ama korkulacak olumsuz seyler demediler dikkat edin demisti hep doktorlari. Sende strese girme. Hersey yoluna girer merak etme. Iste sonra niye özele gidiyoruz oluyor... görmüyor devlettekiler hicbirseyi çünkü 🙄

Cok sagol kuzum sorman bile yeter. Insallah senin yukari cikacaktir plasenta. Strese girme. Agir kaldirma iliski fln yasama. Dikkat et. Bildigim kadariyla sezeryan ile oluyor dogum eger cikmazsa da. Stres yapmamaya calis canım

Sen ne zaman verdin fetal dnayi da daha cikmadi canım
evet devlette birsey soylemediler ki acile sikayetle gitmisim yani
13 haziranda fetal dna verdim 25 30 gune cıkıyormus normalde ama benim 1 ay gecti aradik haftaya cıkıcak dediler

Günaydın kızlar 🌸
Bir şey sormak istiyorum. İnternette sürekli bebeği çok giydirmeyin diyen doktorlara denk geliyorum. Evin sıcaklığı 23-24 derece ise bir zıbın yeterli diyorlar. Ee evler de artık kaloriferli ve kışın bile sıcak oluyor. O derecelerin altına düşmüyor. Biz hiç battaniye falan almayalım mı? Belki zıbınla durduramam ama tulum yeterli olur diye düşünüyorum. O kadar kafam karışık ki. Biz şimdi bu bebeklerin sırtına yelek falan giydirmemeli miyiz?
Valla ilk kural el ayak soğukluğuna bakmadan enseyi sırtı elleyip soğuksa giydiriyoruz. Sıcaksa öyle kalacak. İkinci kural da senin üşümediğin yerde bebek de üşümez. Sen ince giydiysen o da öyle giyiyor🙂

bunların bütün sebebi plesentanın aşagı inmesiyle olmuş yani senin soruyuda igne batıyo gibi falan diye de bana oluyomus gibi anlttm ama benim durum farkli oldugu icin hepsi norml plesenta asagi indigi icin kasık agrinda var kanama da ondan dolayı olmus dedi sıkı takip yapicaz 2 haftada 1 gorusuyorduk simdi haftada bir gorucem seni dedi
25 28 haftalarda netlesir durum yukari cikicakmi cıkmıycakmı dedi net olsun ona gore konusurz dedi
başına boylr bir durum gelen varmı plesenta aşagıda olması hakkinda sizlerin doktoru ne yorum yapti
Geçmiş olsun inşallah bir sonraki kontrol haftanda güzel haber alırsın kızlarda söyledi dinlen kendine iyi bak kızının iyi olduğunu da gördün çok şükür içerde herşey yolunda vücudunda toplar bu sürece uyum sağlar 💐

Geçmiş olsun inşallah bir sonraki kontrol haftanda güzel haber alırsın kızlarda söyledi dinlen kendine iyi bak kızının iyi olduğunu da gördün çok şükür içerde herşey yolunda vücudunda toplar bu sürece uyum sağlar 💐
cok sagol canim dinlenicem bol bol insallah saglıkla ilerler

Geçmiş olsun çok haklısın benim arada oluyor ama sürekli değil iğne batar gibi bende büyümesine yordum ama bilmiyorum kötü düşünmek istemiyorum yarın doktora gideceğim ben gene sorarım bakalım ne diyecek
Cok sagol canim🙏💗
Birde sen sor bakalim sana ne diyecek. Benim doktorum normal olabilir dedi telefondan ama muayene olmadim tabi.
Sen muayenede sorarsan daha detayli cevaplar neden oldugunu falan da sorarsin hem.

evet devlette birsey soylemediler ki acile sikayetle gitmisim yani
13 haziranda fetal dna verdim 25 30 gune cıkıyormus normalde ama benim 1 ay gecti aradik haftaya cıkıcak dediler
Iste bu yüzden insan devlete gitse de suphede kaliyor. Bende aksam gideyim diyordum ama vazgectim galiba sehir hastanesine gidecektim..
Nereye verdin sen testi oyle bu kadar gec çıkıyor?

Kızlar bu arada detaylı ultrason için İstanbulda devlet veya araştırma hastanesinde perinatolog önerebilecek olan var mı? Medipol hastanesi takipliyim ama oradaki perinatologlar konusunda emin hissetmiyorum kendimi.
Mesela çam sakura kocaman bir hastane, teknolojisi de yenidir diye düşünüyorum. Eğitim araştırma hastaneleri hususunda hiç bilgim yok
Bir de sanırım direkt randevu alınamıyor önce kadın doğum doktoru, oradan perinatolog yönlendirmesi ile gidiliyor

Bu

gun gittim iki gundur kasik agrisi vardi dusuk riski var dedi ilac verdi kullanan varmi bu ilaci progestan diye birsey
Neden dolayı düşük riski varmış ki canım kanaman lekelenmen var mıydı senin. İkili test sonucun nasıldı bebek nasıldı ultrasonda. Bişey olmaz endişe etme ilacı çok arkadaşımız var kullanan

Ah kuzum geçmiş olsun. Moralini yüksek tutmaya çalış. Biraz dikkat edeceksin yatacaksın ama sonuç güzel olacak inşallah. Normal doğuma engel bir durum aşağıda yerleşmesi ama onun dışında son haftaya kadar gelmesine engel değil

Back
X