2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
18 aydan bildiriyorum cildirmak uzereyimmm bagiris cagiris istedigi olmayinca sinir krizi gecirmeler aglatip kendini kusturmaa falan filan bugun az kalsin yani elim kalkacakti kesintisiz tam 1 saat agladi sonra kustu butun aksam yemegini hem de :( cok yoruldum her gun bu sicakta disari cikarmaktan bir de 15 kilo oldu neredeyse cok agirlasti kaldiramiyorumm babasi da hemen aglasin telefonla susturmaya calisiyo çatısiyoruz.. birak aglarsa aglasin dedim su ekrani su kritik zamanlarda acma dedim onunla da tartistik. Eski gunlerimi coook ozluyorum :(

18 aydan bildiriyorum cildirmak uzereyimmm bagiris cagiris istedigi olmayinca sinir krizi gecirmeler aglatip kendini kusturmaa falan filan bugun az kalsin yani elim kalkacakti kesintisiz tam 1 saat agladi sonra kustu butun aksam yemegini hem de :( cok yoruldum her gun bu sicakta disari cikarmaktan bir de 15 kilo oldu neredeyse cok agirlasti kaldiramiyorumm babasi da hemen aglasin telefonla susturmaya calisiyo çatısiyoruz.. birak aglarsa aglasin dedim su ekrani su kritik zamanlarda acma dedim onunla da tartistik. Eski gunlerimi coook ozluyorum :(
Benim ki de istedigi seyi yapmayınca ağlayıp kendini kusturuyor. Cok sinir bozucu.

Kızlar sizin kıyafetlerde yemek lekeleri yok mu ya bizimkilerin yüzüne bakılacak yanı kalmıyor.Hep meyve lekesi yemek lekesi çıkmıyor da
Ben 2.el kıyafet alıyorum. Özellikle kreşe giderken onları giydiriyorum leke çıkmıyor çünkü.
En iyi leke çıkarıcı bulaşık deterjanı+karbonat oldu benim için.

Genel olarak da 18.ay sendromu çok fena.
Bugün gözümün içine bakarak kakalı poposuna dokunup elini ağzına soktu ve güldü.
Sürekli tekrar ediyorum, sadece tabaktakileri yiyeceksin, sadece şişeden su içeceksin diye.
Her şeyi -bakın gerçekten her şeyi- anlıyorlar bence ama sınırları öğrenmek istiyorlar.

Sonumuz hayrolsun

Evet benimde hiç giydiremediğim ya da bir kere giydirdiklerim var kulladıklarımızda zaten baya hakkını verdim aslında ama hepsinin anısı var kıyamadım vakumladım kaldırdım eşim gördü onları niye kaldırıyorsun ki dedi küçüldü dedim ee niye hala evde o zaman diyor
Eşimde ver yada koy sat diyor bazıları çok temiz bide juno var ana kucağı var emzirme yastığı felan hepsi tertemiz, şuan bir çocuk daha düşüncem asla yok, bide benim hamilelik inanılmaz zor geçti ben çok kötü oldum annem baktı 9 ay bana, 9 ay boyu kustum midem bulantım mide yanmam tansiyonum yerlerdeydi hep yürüyemiyordum ayağa bile zor kalkıyordum, yani bu da benim gözümü korkutuyor ben o hallere girersem çocuğumla ilgilenemem diye

İnternetten bakınca b3 ve d vitamini eksikliği gibi geldi bana ama doktor da gerekli görmedi kan almadı vitaminleri be durumda bilmiyoeum ama bence iyi değil
Bence kendin özellikle iste tekrardan, ben kendim baktırmak istedim Demir deposu boşalmış çıktı d vitamini normaldi Ağustos'ta tekrar kontrole gidecez tekrar bakacak, B12 felan hepsine baktırmıştım

Kızlar sizin kıyafetlerde yemek lekeleri yok mu ya bizimkilerin yüzüne bakılacak yanı kalmıyor.Hep meyve lekesi yemek lekesi çıkmıyor da
Evet oluyor bide ben leke çıksın diye leke çıkarıcıya koydum bir kaç kıyafet nasıl olduysa yanmış, çok üzüldüm delinmiş su da çok bekledi diye mi anlamadım, yazlık tulum, çıtçıtlı felan bi sürü delik delik oldu

Leş gibi benimkinin kıyafetleri . Leke çıkarıcı ile kaynar suda bekletip çıkartıyordum önceden . Şimdi umursamıyorum . Hep lekeli lekeli giyiyor . Dışarıda giydirdiklerimin lekesiz olmasına dikkat ediyorum sadece 😅
Ya bende hep öyle yapıyorum çok iyi çıkarıyor şu Baby me toz leke çıkarıcı ama son 1 2 defa çok beklettim sanırım bir çok kıyafeti yanmış delinmiş

Benimkide öyle bazıları desen halini aldı artık kaldı üzerinde zaten ne kadar daha giyecekki diyorum dert etmiyorum 🤣🤣 sizi bilmiyorum ama biz sadece zıbın giyiyoruz bir sürü kıyafet var aöa hepsi oldıpu gibi duruyor 10 12 tane falan zıbın var öyle sadeve onlar için makine açıyorum
Bende hep zıbın ve yazlık tulum giydiriyorum geçen kaynanam gil diyor ki bu çocuk büyüdü hala niye zıbın giydiriyorsun değişik güzel kıyafetleri var onları giydir diye 😂 dedim hem sıcak hemde böyle rahat bence

Eşimde bazen uğraşmamak için direk çizgi film açıyor, ben normalde izletiyorum ama öyle ağlama krizi anında ne gerek var yani, sırf uğraşmamak için kolay çözüm işte

Ekran neredeyse hiç açmam evde dahi tv açmıyoruz 18 ay aşısı yüzünden çok zor bir üç gün geçirdim sakinleşsin diye uyutmadan önce ninni videosu açtım iki gün.birkac gündür sürekli telefonu istiyor ağlıyor elimizi versek kolumuzu kaptırcaz resmen tavize gelmiyor hiç

Ben 2.el kıyafet alıyorum. Özellikle kreşe giderken onları giydiriyorum leke çıkmıyor çünkü.

Bugün gözümün içine bakarak kakalı poposuna dokunup elini ağzına soktu ve güldü.
Sürekli tekrar ediyorum, sadece tabaktakileri yiyeceksin, sadece şişeden su içeceksin diye.
Her şeyi -bakın gerçekten her şeyi- anlıyorlar bence ama sınırları öğrenmek istiyorlar.

Sonumuz hayrolsun
Ay güldüm kusura bakmayın yazının ortasında 😂 tahmin edebiliyorum o an ne kadar zor bir an sizin için.benimki de öyle köydeki eve götürdük annemle birkaç gün geçen hafta balkona tavuk kaka yapmıs bu da bulmuş orda cıvıkken ellemis her yerine sürmüş anne diye geldi.Bir pis koku gözümün önünden her şey geçti kedi köpek kakası vs her şey olabilir yedi mi ağzına soktu mu derken bize anlatacak çok anı bırakıyorlar sagolsunlar.

Aynı durum bizde de var her şeyi pes etmeden robot gibi tekrar ediyorum bildiğini okuyor.Dediğiniz gibi aslında sınırları öğrenmeye çalışıyorlarmış deney dönemiymiş Suan.bizim de akıl sağlığımız yerinde kalır inşallah 🫠🫠🫠🫠

Ekran neredeyse hiç açmam evde dahi tv açmıyoruz 18 ay aşısı yüzünden çok zor bir üç gün geçirdim sakinleşsin diye uyutmadan önce ninni videosu açtım iki gün.birkac gündür sürekli telefonu istiyor ağlıyor elimizi versek kolumuzu kaptırcaz resmen tavize gelmiyor hiç
Ben yemek yedirirken hep aciyorum yoksa asla acmiyor, asiri hareketli yaa ve istahsiz.

Gece yine ateşi çıktı son 2 ayda 3 kere ateşlendi ya böyle bişey olanşlir mi 38 altına hiç düşmüyor hasta da değildi neden ateşi çıktı anlamadım. Akşam kaka yaparken zorlandı baya poposu acıdı sanırım ishal olmuş her ihtimale karşı ilaç verdim ateşi çıkar diye yine de çıktı.

Gece yine ateşi çıktı son 2 ayda 3 kere ateşlendi ya böyle bişey olanşlir mi 38 altına hiç düşmüyor hasta da değildi neden ateşi çıktı anlamadım. Akşam kaka yaparken zorlandı baya poposu acıdı sanırım ishal olmuş her ihtimale karşı ilaç verdim ateşi çıkar diye yine de çıktı.
Acaba diş falan mı çıkarıyor

Sonumuz hayrolsun
sizinki en azından kendi kakasıyla oynamış . Benimki görümcemin çocuğunun lazımlığında çiş varken cıp cıp yaparak oynuyordu gördüğümde. Allahtan kaka yokmuş . . Banyoda kızımı yıkarken sinirden ağlıyordum o gün .

Çok geçmiş olsun . İnstagramda görmüştüm pfapa sendromu diye bişey vardı . Tekrarlayan ateş durumu oluyordu . Videoyu atayım bulup .

Back
X