• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Benimkinin başının arkası sıcacık böyle zamanlar genelde diş çıkarır azılar hareketlendi herhalde

Bilmiyorum bana çoğu zaman öylesine gibi geliyor çünkü arada bir ilgisini çeken bir şey olursa duruyor 5 saniye sonra tekrar bağırıyor. Bilmiyorum iki köpek dişi patladı ama onlar patladıktan sonra da acı yapar mı ki?
Sanmıyorum patladıktan sonra ağrı olmaz heralde. Benimkide öyle ya bende öylesine olduğunu düşünüyorum alışkanlık haline getirmiş

Çay bi kere istedi diye verdim, göz hakkı olmasın diye. Dilini değdirip döktü 😂Çay diye mor meyveli karışımı sulandırıp veriyorum içiyor . Benimki eline verdiğim şeyleri yarısında sıkılıp yemeyi bırakıyor . Tost hiç yemedi denedim bikaç kere. Uğraşası gelmiyor heralde. Kurabiyeyi , ekmeği falan yarım şekilde öyle tutuyor elinde.
Ravlami.mor meyveli karışım aldınız. Kaç gün kullanıcan yada devamlimi vericeksiniz.
internete 2haftalik hergun kullanın 2hafta ara verip haftada 4gun vericek diye yazıyordu.

Ayyy benimde bugün 4. Gün ve severek içiyor ama iştahında herhangi bir değişiklik olmadı yani hiç bir şey yemiyor gerçektnen
OGlum fayda etti kilo almaya başladı 10 20gr aliyo. Neyi seviyorsa önüne koyun yer. Sevmediği şey yemez malesef😓 dün makarna peynirli 1yemek tabaga hepsi bitirdi çok seviyor yanına ayran veriyorum.1ay boyunca mi vericen

Ravlami.mor meyveli karışım aldınız. Kaç gün kullanıcan yada devamlimi vericeksiniz.
internete 2haftalik hergun kullanın 2hafta ara verip haftada 4gun vericek diye yazıyordu.
Ben düzensiz veriyorum . Her gün vermiyorum . Bazen bikaç gün üst üste veriyorum bazen 2-3 gün vermiyorum . Bi zararı mı oluyormuş uzun kullanımda ?

OGlum fayda etti kilo almaya başladı 10 20gr aliyo. Neyi seviyorsa önüne koyun yer. Sevmediği şey yemez malesef😓 dün makarna peynirli 1yemek tabaga hepsi bitirdi çok seviyor yanına ayran veriyorum.1ay boyunca mi vericen
Yani benimkinin sevdiği bir şey yok bu sıralar burada yazarlardı hiç bir şey yemedi bugün diye inanmazdım doğruymuş

Yani benimkinin sevdiği bir şey yok bu sıralar burada yazarlardı hiç bir şey yemedi bugün diye inanmazdım doğruymuş
Bazılarımız öyle inanılmayacak şeyler yaşıyor ki 🤣 gerçekten ben bu çocuk sürecinde onu gördüm ya herkes bir şeyler yaşadı yaşıyor ama kimse kimsenin halinden anlamıyor en yakınında olan eşin bile

Bilmiyorum bana çoğu zaman öylesine gibi geliyor çünkü arada bir ilgisini çeken bir şey olursa duruyor 5 saniye sonra tekrar bağırıyor. Bilmiyorum iki köpek dişi patladı ama onlar patladıktan sonra da acı yapar mı ki?
Kopek dişleri patladiktan sonra da agri yapiyor

21:00'da yattı ve şu an 5. kez uyandı, bense artık oturmuş ağlıyorum. Sinirlerim harap durumda, söyleyeceklerim bu kadar...
İlla ki bir sebebi vardır bu kadar sik uyanmasının bizim de dis donemi ve sonrasında da ayrılık kaygısını zirvede yaşadığımız bir donemde boyle olmuştu zaten uykusu problemliydi hep.ama onu bile arar olmustuk delirmemek elde değildi. Dişleri cikti sonra biraz kaygi süreci de geçince tekrar eskiye dondu.

Kızımı sutten keseli 5. Gun oldu 2 gecedir 5 saat aralıksız yatti. Bu bizim icin rekor😅 bana hep sutten kesersen uykusu düzelir demişlerdi haklilarmis
Ya valla benim sütüm 8. Ayda birti oğlumda bıraktı emmeyi ben hep herkese anlatırken 8. Aydan sonra uykularımız düzene girdi derim meğer emmeyi bıraktığı içinmiş 😂( 1 aydır çok kötü uykularımız ama geçer heralde

Back
X