Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmıyorum patladıktan sonra ağrı olmaz heralde. Benimkide öyle ya bende öylesine olduğunu düşünüyorum alışkanlık haline getirmişBilmiyorum bana çoğu zaman öylesine gibi geliyor çünkü arada bir ilgisini çeken bir şey olursa duruyor 5 saniye sonra tekrar bağırıyor. Bilmiyorum iki köpek dişi patladı ama onlar patladıktan sonra da acı yapar mı ki?
Ravlami.mor meyveli karışım aldınız. Kaç gün kullanıcan yada devamlimi vericeksiniz.Çay bi kere istedi diye verdim, göz hakkı olmasın diye. Dilini değdirip döktüÇay diye mor meyveli karışımı sulandırıp veriyorum içiyor . Benimki eline verdiğim şeyleri yarısında sıkılıp yemeyi bırakıyor . Tost hiç yemedi denedim bikaç kere. Uğraşası gelmiyor heralde. Kurabiyeyi , ekmeği falan yarım şekilde öyle tutuyor elinde.
Oğluma tavla mor meyve karışım veriyorum.kahvaltida sonra 1tatli kaşığı veriyorum okadar çok seviyorki.bugun 4gun oldu.Tamam şimdi uyuyor uyanınca ben de direkt vermeyi bir deneyeyim
Ayyy benimde bugün 4. Gün ve severek içiyor ama iştahında herhangi bir değişiklik olmadı yani hiç bir şey yemiyor gerçektnenOğluma tavla mor meyve karışım veriyorum.kahvaltida sonra 1tatli kaşığı veriyorum okadar çok seviyorki.bugun 4gun oldu.
OGlum fayda etti kilo almaya başladı 10 20gr aliyo. Neyi seviyorsa önüne koyun yer. Sevmediği şey yemez malesefAyyy benimde bugün 4. Gün ve severek içiyor ama iştahında herhangi bir değişiklik olmadı yani hiç bir şey yemiyor gerçektnen
Şuan kaç kilo bebeğiniz?OGlum fayda etti kilo almaya başladı 10 20gr aliyo. Neyi seviyorsa önüne koyun yer. Sevmediği şey yemez malesefdün makarna peynirli 1yemek tabaga hepsi bitirdi çok seviyor yanına ayran veriyorum.1ay boyunca mi vericen
Ben düzensiz veriyorum . Her gün vermiyorum . Bazen bikaç gün üst üste veriyorum bazen 2-3 gün vermiyorum . Bi zararı mı oluyormuş uzun kullanımda ?Ravlami.mor meyveli karışım aldınız. Kaç gün kullanıcan yada devamlimi vericeksiniz.
internete 2haftalik hergun kullanın 2hafta ara verip haftada 4gun vericek diye yazıyordu.
Yani benimkinin sevdiği bir şey yok bu sıralar burada yazarlardı hiç bir şey yemedi bugün diye inanmazdım doğruymuşOGlum fayda etti kilo almaya başladı 10 20gr aliyo. Neyi seviyorsa önüne koyun yer. Sevmediği şey yemez malesefdün makarna peynirli 1yemek tabaga hepsi bitirdi çok seviyor yanına ayran veriyorum.1ay boyunca mi vericen
Bazılarımız öyle inanılmayacak şeyler yaşıyor kiYani benimkinin sevdiği bir şey yok bu sıralar burada yazarlardı hiç bir şey yemedi bugün diye inanmazdım doğruymuş
Kopek dişleri patladiktan sonra da agri yapiyorBilmiyorum bana çoğu zaman öylesine gibi geliyor çünkü arada bir ilgisini çeken bir şey olursa duruyor 5 saniye sonra tekrar bağırıyor. Bilmiyorum iki köpek dişi patladı ama onlar patladıktan sonra da acı yapar mı ki?
İlla ki bir sebebi vardır bu kadar sik uyanmasının bizim de dis donemi ve sonrasında da ayrılık kaygısını zirvede yaşadığımız bir donemde boyle olmuştu zaten uykusu problemliydi hep.ama onu bile arar olmustuk delirmemek elde değildi. Dişleri cikti sonra biraz kaygi süreci de geçince tekrar eskiye dondu.21:00'da yattı ve şu an 5. kez uyandı, bense artık oturmuş ağlıyorum. Sinirlerim harap durumda, söyleyeceklerim bu kadar...
Canm oğlum premature .26haftalik doğdu 850gr. Mayıs ayında beri 7bucuk kiloydu yavaş kilo aliyo Şimdi 8kilo 250grŞuan kaç kilo bebeğiniz?
21:00'da yattı ve şu an 5. kez uyandı, bense artık oturmuş ağlıyorum. Sinirlerim harap durumda, söyleyeceklerim bu kadar...
1tatli kasik veriyordum.Kızlar möllersin balık yağını kaç ml vermemiz lazım
Gögüslerin ağrıyor mu ne yapıyosunKızımı sutten keseli 5. Gun oldu 2 gecedir 5 saat aralıksız yatti. Bu bizim icin rekorbana hep sutten kesersen uykusu düzelir demişlerdi haklilarmis
Ya valla benim sütüm 8. Ayda birti oğlumda bıraktı emmeyi ben hep herkese anlatırken 8. Aydan sonra uykularımız düzene girdi derim meğer emmeyi bıraktığı içinmişKızımı sutten keseli 5. Gun oldu 2 gecedir 5 saat aralıksız yatti. Bu bizim icin rekorbana hep sutten kesersen uykusu düzelir demişlerdi haklilarmis