- 17 Nisan 2023
- 2.708
- 1.871
- 63
- 31
Mama demişim alışkanlık devam sütü veriyorum aslında azaltmak mantıklı olabilir canım evetMama miktarını azaltmayı deneyebilirsin canım ve daha sulu yapabilirsin, ilk aklıma bunlar geldi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mama demişim alışkanlık devam sütü veriyorum aslında azaltmak mantıklı olabilir canım evetMama miktarını azaltmayı deneyebilirsin canım ve daha sulu yapabilirsin, ilk aklıma bunlar geldi![]()
Biz yaptırdık canımKızlar aranızda çocuğu için bireysel emeklilik yaptıran var mı? Birşey danışacağım
Canım daha yeni yaptırdım kesinti oluyor, normalde devlet katkısı eklenmesi lazım ama hem devlet katkısı eklenmedi hemde kesinti yaptı yatırdığımız tutardan, her ay böyle kesinti yapıyor muBiz yaptırdık canım
Merhaba doktor bulabildiniz miKızlar avrupa yakası normal doğumu destekleyen hemen sezeryana itmeyen bildiğiniz tavsiye edebiliceğiniz kadın doğum doktoru varmı acıbadem liv hospital evime yakın ama doktorları hakkında bilgim yok varmı tavsiyesi olan?
Bizde bu hafta dusunuyorduk.Ama kesinti vs neden olurki.yapikrediden bakmistim ben ama hangisi mantikli acaba?Biz yaptırdık canım
İşbankasından yaptık, haftaiçi arayıp soracağım neden kesinti olduğunu, her ay böyle kesinti olursa ne anlamı kaldı devlet desteği veriyorlar onuda kesinti ile geri alıyorlarBizde bu hafta dusunuyorduk.Ama kesinti vs neden olurki.yapikrediden bakmistim ben ama hangisi mantikli acaba?
Medipol Bahçelievler (eski Nisa) muhtemelen aramışsındır. Asiye Uzun ve Reyhan hanım var soyismini hatırlamıyorum. Asiye Uzun benim iki çocuğumun doktoru, İstanbulda olsam 3. Yü de onda doğururdumArkadaşlar merhaba hepiniz sağlıkla çocuklarınızı kucaklarınıza almışsınız çok şükürSize bir sorum olacak İstanbul Küçükçekmece ve civar ilçelerinde kadın doğum doktoru ve hastane tavsiyesi olan var mı mümkünse piyasaya göre daha uygun fiyatlı çünkü sorduğum yerler uçmuş
Canım daha yeni yaptırdım kesinti oluyor, normalde devlet katkısı eklenmesi lazım ama hem devlet katkısı eklenmedi hemde kesinti yaptı yatırdığımız tutardan, her ay böyle kesinti yapıyor mu
Fazla yatırmıyorum neyden kaynaklı kesinti oldu anlamadım, bireysel emeklilik uzmanına sordum o da daha dönüş yapmadı yani sürekli böyle kesinti olursa hiç bir anlamı yokYani bizde kesinti yok, hangi tutardan yaptırdıysak o tutar yansıyor ödemelerimize, ama devlet katkısı hep bir ay geriden gelecek şekilde ekleniyor. O an hemen eklenmiyor yani. Kesinti olayını bilmiyorum, merak ettim daha önce hiç böyle bir şey duymadım. Fazla tutar yatırmıyorsun değil mi? Çünkü ben fazla yatırırsam soruyor ara ödeme mi yoksa ileri dönemki borcuna mı gitsin diye. Yani diyelim 500 TL fazla yatırdım, o 500 TL ödeme listesinde sonraki ayın bakiyesinde görünüyor. Ama sonuçta total tutara da yansıyor. Bilemedim garip bir durum.
K kartal86 Ben Garanti Emeklilik'ten yaptırdım, fonlara bağladım bir de gayet güzel oluyor getirisi de
Çok geçmiş olsun burun akıntısı vs yok heralde o zaman inşallah ateşte geceye kadar sürmez geçer hemenmerhaba kızlar . Benim kızım yine hastalandı . Ateşi var . Öğlen uyandıktan 3-4 saat sonra da uyuyakaldı tekrar. Ofateşten başka da belirti yok şu an.
Yok öksürük , burun akıntısı gibi başka bir şey . Sonra da olmaz inşallah. Ne oldu anlamadım . Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun burun akıntısı vs yok heralde o zaman inşallah ateşte geceye kadar sürmez geçer hemen
Benimkide hasta burnu tıkalı benden bulaştı yüksek ihtimalle evde hasta olan bendim. Grip mi olduu acaba seninkide burnu nasıl. Ben hastalıktan değilde ateşten çok korkuyorum 38i geçmiyorsa sıkıntı olmaz Allahın izniylemerhaba kızlar . Benim kızım yine hastalandı . Ateşi var . Öğlen uyandıktan 3-4 saat sonra da uyuyakaldı tekrar. Ofateşten başka da belirti yok şu an.
Geçmiş olsun ateşi çok mu yüksekmerhaba kızlar . Benim kızım yine hastalandı . Ateşi var . Öğlen uyandıktan 3-4 saat sonra da uyuyakaldı tekrar. Ofateşten başka da belirti yok şu an.
Size de geçmiş olsunBenimkide hasta burnu tıkalı benden bulaştı yüksek ihtimalle evde hasta olan bendim. Grip mi olduu acaba seninkide burnu nasıl. Ben hastalıktan değilde ateşten çok korkuyorum 38i geçmiyorsa sıkıntı olmaz Allahın izniyle
Sağol canımSize de geçmiş olsun![]()